Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 701
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета,

Гери само реве и не ще да ходи на яслата. Миналата година толкова бързо свикна, а сега ... Тази нощ яко пищя насън и пак спа при нас.
Обаче пък има един голям напредък - вече е без памперс.  newsm44 . Цяла нощ не се беше напишквала и сутринта си пишка като голямо момиче в гърнето.  Blush Та поне се отърваваме от този ужасно досаден разход - памперса. Само дано така продължи в този дух, де...

Ванила много ти е красива щерката. Толкова интересно излъчване има, като порасне ще са много разбитите мъжки сърца  Laughing

Олче, голямо снимане е паднало и на това море. Вели е страхотен и изглежда много дяволит.  Wink А ти имаш ли някаква руска жилка в рода, защото много руско излъчване имаш ?

Утре съм на родителска среща за първокласниците, абе не е едно и две  Mr. Green Сега ще има едни пазарувания за училище - тетрадки, химикалки, дрехи... Но си е голямо вълнение от друга страна  Blush Все едно аз тръгвам първи клас...  Wink

Айде да не досаждам повече

Целувки  Hug

# 166
Честита рожба Стайпърче. Да ти е жива и здрава
Какви сладуранки имаме само. И Вели как е порастнал, много хубави снимки.
Мимозка, с твоето виртуално пътешествие се размечтааааах. Благодаря.
На тази възраст децата сигурно асимилират чрез сънища емоциите, информация събрани през деня. И Румен сънува, и бълнува, и се смее и плаче.
За памперсите и ние сме ги махнали отдавна, но един-два пъти месечно ми прави мокри изненади през нощта. Гледам точно преди да лягаме да го карам да пишка.
Онзи ден бяхме на рожден ден на една кака. След нас дойдоха на нашата маса и други гости. И нашия любопитко нали трябва да е осведомен за всичко пита, сочейки с пръст кой е конкретния човек- Кой е тоя? Коя е тая? И баща му отговаря. Дойде едно семейство и жената беше без грим и с къса коса. Руми пита кой е тоя, а баща му отговаря чичо Гошо. Руми Сочи жената и пита - Кой е тоя? А баща му казва чичо Гошо и гледа да замаже положението. Но детето сочи жената с пръст и крещи- нееее, тояяяяя кой е.
Направо умряхме от срам.  Как да му обясним, че има жени с къса коса и то тактично без да обидим присъстващите. Всички се обърнаха към нас, но все пак успяхме да се справим със задачата. Стават много интересни.

# 167
Здравейте!

Преди малко се прибрахме и бързам да ви пиша.  В болницата нямах никакъв достъп до интернет, а се оказа, че нямам и почти никакви телефонни номера. Нали си загубих телефона преди време и не можах да пиша на някоя от майските мами, че родих.
Бебето се казва Ема. 3.450 кг, 50 см.  С кафява коса и сини очи - точно като Криси когато се роди. Много е сладка. Ще си почина малко и ще кача снимки.

# 168
  • Варна
Страйпърче, добре дошли на двечките ви с бебка Ема!!!
Голяма чаровница ще да е тя  Peace  Heart Eyes
Ох аз как мечтаех за бебе със сини очи като на мъжо  Crazy ама на, мойто маймунче русо пък с черни очи  Mr. Green

Аз тази седмица съвсем съм яхнала метлата, че момата в офиса ще е две седмици отпуска, и се чудя къде по напред да огрея  Tired а съм настинала и ме цепи една тиквааа.... та отивам да си "полегна"  или по-скоро да се подрусам с домочадието на "батута" наречен спалня  Crazy

# 169
  • Плевен
Добро утро МАЙки!
Тази сутрин на мен се пада честта да ви поднеса кафето

Stryper добре дошли у дома. С нетърпение очаквам снимки и разкази за малката ви принцеса  Heart Eyes

Виф оздравявай по-скоро, че с толкова много задачи за вършене няма да можеш да оздравееш  Hug

Сисе , мила ми приятелко, да , милата ми майчица днес влезе в болница , засега само изследвания, но големите изпитания тепърва предстоят.
Толкова ми се е свило сърцето, че вече едвам издържам.
Майка ми е с диагноза карцином на маточната шийка и за съжаление е в доста напредналия 3-ти стадий. Операцията й е насрочена за 11.09. Ще ви моля за огромно палцестискане и положителна енергия. Молим се постоянно карцинома да е локализиран, въпреки, че са засегнати и съседните лимфни възли. Силно се надяваме да няма разсейки и с хистеректомията и последваща лъчетерапия да има благополучен резултат.
Съжалявам, че започвам сутринта с такава новина, но знам и съм се убедила в добрината и отзивчивостта ви.
Приемам всичко като поредното изпитание и силно се моля и надявам всичко да завърши по най - добрия начин.
Прегръщам ви силно и ви обичам!

Хубав ден на всички!

# 170
Ели, добре дошли! Страхотно име!  Peace
Чакаме снимки!

Виф , разсмя ме с вашия батут!  Laughing

И за да ви разсъня, вдъхнете от аромата на това ободряващо кафенце:

П.П.Люси ме изпревалила с кафето, но нищо, оставям и моето! Люси, стискаме палци лечението на майка ти да е с успешен край!  Peace  Praynig

# 171
Мерси за кафенцето...
Люси, стискам палци и изпращам положителна енергия, всичко да се оправи  Praynig

Добре дошли у дома на Ели и Ема!!! На мен също ми харесва името на бебка!

Вифче и нашия батут се нарича спалня  hahaha

Интересен бисер от вчера: Марти седнал на леглото, развърза си връзките на панталонките, дърпа ги и вика - Опашката ми...   Joy Голям смях падна

Аз приключих с курса... Следващото ниво започвам на 24 септември.
А утре имаме годишнина от сватбата и по този повод мъжа ми снощи ме изненада,че е купил билети за Рим. Утре в 8 часа летим и в неделя се връщаме... Там ни беше сватбеното пътешествие...
Хубав ден на всички!

# 172
  • София
Ели добре дошла, на теб и на малката принцеса.  bouquet

Люси, стискам палци при майка ти всичко да е наред. И моята скоро претърпя операция, само че на гърдата, но тя е борбена, не се предава.  bouquet

Иначе моят оптимизъм за бързото свикване на Евка с яслата бавно, но сигурно се изпарява. Плаче като я оставям, направо се съдира, плаче като я взимам, явно от напрежение, плаче и през нощта. Така ми се искаше всичко да мине гладко, като при Монката. Направо ми се къса сърцето сутрин  Cry. Ама като нямам друг избор. Стискайте палци скоро да свикне, защото иначе и аз ще се поболея с нея.

# 173
Ани, като пишеш за Евка и ми става много мъчно. Ивко ходи с желание на ясла, и това много ме радва, защото в противен случай щях да се побъркам. Както бях писала само 2 дни влезе с нежелане и то без да е имало кой знае колко рев и после през деня бях напрегната. Та си представям какво им е на майките които оставят разревани децата си! А лелите какво казват, след като си тръгнеш, продължава ли да плаче или вече не? Но е напълно възможно да отшуми този период. И ние имахме такъв, който трая 2 седмици. Изкарахме ги някак и сега всичко е ОК. Надявам се и при Евка да се получи така!

# 174
  • София
Ами плаче и като си тръгна, опитват се да я разсейват, но отвреме навреме се присещала и пак рев. Днес ще отида да я взема по-рано, да видим какво ще е положението.

# 175
Добро утро и от мен,

С яслата всички сме много ранобудни, но така пък имам повече време за всичко.

Люсил, дано операциата бъде успешна и Господ да бди над вас !  Praynig Мислено съм с вас  Hug

Страйпърче, това е едно от любимите ми имена - кратко, женствено и красиво.  Heart Eyes

Анна, незнам защо тия момичета се оказват по-привързани към нас от момчетата. И Гери днес от сутринта крещеше, че няма да ходи на ясла, та едвам я придумах с една нейна чанта да отиде, но пак си порева, макар и вече попримирена с неизбежността на ситуацията. И моето сърце се къса, ама по-добре сега да удържим, че иначе само се отлага във времето това свикване. А и после бързо се успокояват вътре, така че не я мисли много  Hug

Целувки  Heart Eyes

# 176
Здравейте милички bye!

Вмъквам се и във вашата темичка малко късничко,но по-добре късно,отколкото никога,нали Wink?

Дребния е роден на 30 май 2006,но скоро ви открих,та затова не сме се включили по-рано Simple Smile

Ами това е засега,весел ден от мен   bouquet

# 177
Добър ден!/току що си редактирах Добрютро-то,че отдавна му мина давността......,но явно днес ще е поредния ден в който времето ще е все напред........и работата няма да има свършване/

Люси,стискам палци на майка ти Praynig -да мине всичко по-възможно най-добрия начин/и само да те успокоя,че едната ми баба след подобна операция си поживя доста години и се радва на внуци и правнуци...а това беше отдавна-предполагам,че медицината е напреднала доста оттогава/

Ели,радвам се ,че сте добре и чакам снимки на малката принцеска.....а как е положението с приемането от страна на батковците?И да не забравя-поздравления за избора на име Peace

Krio,sashimama-добре сте дошли welcome/гледам Русенското лоби се разраства/.....,ще се радвам ако редовно се разписвате и споделяте как са вашите слънчица/Крио,а аз теб те знам от темата с татусите,че там ходя тайно да чета Embarassed/

Виф-че,как си днес?Да няма признаци на морска болест след снощното ти приспиване на батута Wink?
Шуши,браво за упоритостта/за курсовете/...и браво на мъж ти за изненадата-дано да си прекарате като на меден месец в Рим!
Ана,стискам палци да минете по-бързо през тоя период..........трудно се издържа......знам,но рано или късно свикват и дори започват да ходят с мерак/даже и в момента тук ми се тръшкат,че искат на ДГ-ама още няколко дни ще изтраят ,че е рано/.......дано Евка да започне да се заиграва с децата и да не плачка Praynig

Сисе,ръадвам,се че влизаш във форма-батковците са ОК,ама тия дни  нямаше как да се включа с "Наздраве"..........че първо бях без персонален комп/а на мъжовия се припарва трудно/...и второ такова чистене ми се струпа/но изпаднаха едни пари -нечакани и се сдобихме с нов хладилник и климатик то жегите минаха,ама нейсе,поне за студа да сме готови.........,но докато ги наместим в "дядовата ръкавичка",бая работа се отвори.......и следи останаха....../
Хайде,да го пускам вече тоя пост,че да не редактирам пак началото с пожелания за лека вечер........

# 178
Люба  мерси за приветствието  bouquet
Чета за вашите мъници как плачели на ясла,а моята я гледа баба и на село ама и тя мн се натъжава като си тръгвам,макар че ходим през вечер,а на нея там и е мн добре.И на мен мн ми липсва и се надявам /как мислите дали е възможно/като я запиша на градина януари,тогава ще навърши 2.8 год дали има някакъв шанс да я вземат тогава/поне ще си е при нас вс ден/,зная че приема е юни и септември,ама съм чувала че може и да направят изключение Praynig

# 179
Ели-добре дошли с Ема   bouquet  bouquet Нямам търпение да видя снимки Crazy
Люси-стискам палци на майка ти,дано всичко да приключи успешно и да няма усложнения.. Praynig

На Евка също стискам с палци,да мине този период и да и хареса яслата. Peace
Добре дошла и на новата мама   bouquet

Сисе-тия момчета ли правят Присан-а  Flutter Crazy Laughing

Шуши-честита годишнина в аванс и браво на романтичния ти мъж,специално да го поздравиш Peace Моя никога няма да му дойде на акъла такова нещо ... Sad Много е зле в това отношение,така че лекичко ти завидях  Grinning  Приятно прекарване ви желая  Peace

Общи условия

Активация на акаунт