Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 701
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Люси, имаш силна прегръдка от нас  Hug Кураж и на теб, и на майчето ти  Praynig А ние ще стискаме палци всякакви за успешен изход от операцията  Hug

Дано плачещите дечица сутрин в яслите скоро го преодолеят...  Hug за Евка и Гери  Heart Eyes и нас ни чака сигурно такъв период, ама първо да тръгнем де, че едни отговори ми дават в яслите неопределени...
Иначе за т.нар. "батут - спалня", е не мога да разбера що трябва там да се скача...  newsm78 в другата стая не можеш да се разминеш от надуваеми глупости, вкл. и истинския батут, ама не - на спалнята ще скачаме.
А аз морска болест не получих снощи, докато заспивах, щото почти не спахме.. Макси го повтори нещо неговата болест, или го потрети вече, и аз не знам... Снощи - темп. 39 градуса, корема го болеше и е разстроен. Още е с температура, един отпаднал и пожълтял... Сега спи де, дано се пооправи  Confused А на мене ми мина веднага щом му измерих температурата на него.... имам ли къде да мърдам я, не ще ми мине, ами....

Добре дошли на новите мамчета  Hug
Люба, със здраве да си ги ползвате  Peace Хладилника да изстудява биричката в топлите дни, а климатика да ви ги разхлажда  Wink Пък на есен студено винце, и топличко да ви е  Mr. Green

# 181
Стайпър, избрала си красиво име за малката принцеса.
Добре дошли на новите мами.
Дано операцията на мама бъде успешна и всички притеснения да останат в миналото. Още отсега започвам да стискам палци, Люси.  Praynig Praynig Praynig
Виф, дано Макси вече се е оправил и няма температури и неразположения.
Лека адаптация на всички малчугани в яслите.
Честити придобивки на Люба и да си ги ползвате със здраве.
Шуши ударила си джакпота с твоя мъж.

# 182
  • Русе
   Привет, мили мамита! Hug
   Днес ми беше ужасно крив ден на работа, направо се бях разтреперала от скандала, който ми вдигна една работничка(аз съм ОТК и й върнах продукцията - с пълно право). Та след работа веднага влязох във форума да почета за вас и дечицата, че малко да ми мине.
   Ели, с нетърпение очаквах да пишеш как се казва малката госпожичка  Simple Smile Името е страхотно!!!  Чакаме сега и снимките.
   Люси, стискам палци за майка ти!  Praynig
   Люба, честити нови придобивки!
   Виф, дано с Макси се оправите бързо и да има добри новини от яслите.
   Като стана дума за ясла - и Дарито плаче сутрин и вечер, но като си влезе в групата се успокоява, играе с децата, храни се и спинка спокойно. Вечер също нямаме проблем със съня. Вече свикнах, че ме посреща и изпраща с рев, все пак ще е хубаво, ако я видя да влиза в яслата с усмивка...
   Ванилка, много сте чаровни с Миа, последната снимка е страхотно попадение! Peace
   Мами от Русе, добре дошли!  Hug Сашимама, с теб дали не сме се засекли в родилното? (или ти си раждала в Ескулап?)
   Шуши, браво на твоя мъж!!!

# 183
  • София
мимето, мерси  Heart Eyes и аз си я сложих тази на скайпа и на десктопа на работа да си ни гледам като ми липсва през деня слънцето Crazy Flutter

мийчето вчера дигна 36,8 и така до днес наобед, когато спадна, слава БОгу, че доста се поуплаших , никога до сега не е била толкова топла....и отпаднала, само суче, малко сок пи и вода и днес коремчето й е по-разхлабено , та давах ентерол за пръв път....

явно коремния вирус ни сполетя в някаква степен, че чувам и по-гани симптоми около мен деца имат Rolling Eyes, но да минава и заминава и да не се връща повече!

вифче, как е положението при вас?

толкова от мен, уикендът ми почна от днес  Laughing, дано само утре да сме по - добре от днес и да изкараме приятно, въпреки неразположенията! / днес спах 1 1/2 с Миа, е, направо съм нов човек.... Party/

лека нощ!

# 184
Сашимама, с теб дали не сме се засекли в родилното? (или ти си раждала в Ескулап?)
Ами може и да сме  Rolling Eyes,по едно и също време ако сме раждали.В АГ-то раждах,не в Ескулап.Бях заедно с две майчета и двете с близначета в стаята  Hug.
Ама със ''съседките'' от другите стаи така и не се запознах  Embarassed.

# 185
  • Русе
   Саши, сигурно не сме се видели. Аз родих на 28-ми, изписаха ни на 1 юни. Бях в 1-ва стая, а близначетата бяха точно срещу нас и помня, че много плачеха, а майките ги нямаше, май бяха секцио и по-късно са ги качили. Явно и с теб сме се разминали за малко. А в кой район на Русе си?
   Тази вечер е доста топло, за това ето нещо разхладително(батковците от Сиска Wink)

# 186
Така е,близначетата много плачеха,все момченца бяха,+ моето ревящо ги бяхме кръстили ''хора на момчетата'' ooooh!,не е истина каква аларма вдигаха само.Да са живи и здрави Simple Smile.
Явно сме се разминали,да,защото аз родих секцио и всъщност бях при бебето чак на 1-ви юни,когато вас са ви изписвали.Нас изписаха на 4-и.Както и да е.В "Здравец"-изток живея,до КАТ.

# 187
Здравейте мами Hug

Гледам ясленските въпроси са на дневен ред.Любо с такава радост ходи че чак се чудя с какво го забавляват там.Имаше един период когато не беше ходил близо месец и първата седмица стъпките му на отиване бяха толково мудни все едно отива на заколение,но след една седмица бягаше пред мен дори LaughingНаистина няма по-хубаво от това да го виждам че му е приятно,а не да се чувствам виновна че го оставям някъде където не иска(защото и такива мисли са ме тормозили както всички предполагам)

Другият ни успех е че почна да заспива сам и си припомних старите времена когато го оставях в стаята и излизах Winkмнооого ми е хубаво така,защото иначе и аз се унасях с него.

Остава и да се научи да се облича сам и мога да го оставям на самоотглеждане Joy

Хайде приятна и пивка вечер ви желая

# 188
Добро утро на всички   love001!
С пожелания за весел,слънчев и прекрасен ден sohappy sun  Hands Clap

Остава и да се научи да се облича сам и мога да го оставям на самоотглеждане Joy
hahaha hahaha hahaha
Сашко също много обича да ходи на яслата.Дори в момента когато е вкъщи(болен е малко),всяка сутрин като се събуди започва да ме дърпа да "Годим пи децата" Crazy

# 189
Добро утро,с пожелания за слънчев/ама ако може да не е прекалено топъл/,усмихнат и пълен с приятни изненади ден, сервираме кафето:
Сашимама,сега видях лентичките ти-честито за решението да си "купите" още едно бебе Peace
Гери,аз също чакам да почне Иво да се облича и макар и не на ясла- ще го оставям да се оправя в живота,че то с неговата самостоятелност на глава не се излиза-дори и в момента е на терасата/изнесе се демонстративно с чинията/-закусва и преглежда пресата/в случая последния брой на "Мечо Пух",че не сме излизали още и нямаме днешен вестник/
Мимето,не се ядосвай на глупостите на колегите........тегли и м по една "****+наум и си  Whistling........
Болничките,как сте?дано да сте преборили температурата и разстройството Praynig
Аз,май приключих с чистенето за сега-спокойно можем да започваме с цапането.........та отивам да видя докъде са го докарали помощниците Mr. Green

# 190
Люба,мерси за кафенцето   bouquet

Сашимама,сега видях лентичките ти-честито за решението да си "купите" още едно бебе Peace
Мерси и за честитката Blush

# 191
Здравейте, и ние в събота се завърнахме от морето. Но имах толкова много работа, че чак сега ми остана време за форума.

Ирка и Стайпър, честити ви госпожици  Hug

Добре дошли и на новите мами.

Нашето море беше супер мързеливо. Бяхме се отдали на тотална почивка и само бурния характер на Ралица ни изкарваше от разложението в което бяхме изпаднали. Първите 2-3 дни бяхме толкова изморени, че почти не сме излизали от апартамента. Заради това и не звънях на Люба и Милена.  Embarassed
Разгледах снимките на Милена и си познах плажната кръчма и плажа, но ние ходехме на този първия, малкия плаж, че ни беше най-близко. Общо взето за двете седмици единствената ни разходка бе половин ден в Несебър и една вечер в Свети Влас. Не сме мърдали от "квартала". Имахме си море на 5мин. пеш, три кръчми и басейн в двора. Голям мързел ни бе налегнал.  Embarassed
На Люба снимките не можах да ги разгледам, албума вече е заключен.  Sad
Ето тава са супер малкото снимки от нашето море. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281914

Ралица ходи на детска градина точно един ден. Бях леко притеснена дали няма да има драми, но тя изобщо не заплака, дори не се обърна да ме погледне като я отвеждаха. Но вечерта когато я взимах ме "зарадваха", че е повръщала почти цял ден. Бях дала 3бр. комплекта за преобличане, че нали вече не дават да са с памперси и на трите бяха взели само тениските и вечерта си я взех с чужда блуза.  Sad
Хубавото е че, не вдигна температура и разстройство няма, повърна само още само веднъж и то през нощта, но аз се заразих от нея и изкарах кошмарна нощ. Мен не удари в пъти по-лошо от нея. Аз вдигнах и температура и разстройство и повръщане. Днес вече съм малко по-добре, но все още съм много отпаднала, а малкия бандит търчи из къщата и иска да ходи в парка, а аз едва се вдигам от кревата. Тя поне яде разни диетични работи, а аз каквото и да сложа в устата го връщам след малко.  Sick Карам само на малко количество чай, че и от чистата вода ми прилошава. За ден и половина свалих 2 кила.
Така че пазете се, пазете и децата.  Praynig

Лек ден от мен, че пак почва да ми прилошава и отивам да си легна.

# 192
  • София
Здравейте ,майчета
Добре дошла,Ели и новите мами също  bouquet
Олче,много е сладък малкия,ти се оправяй по-скоро,и аз много се мъчих с това гадене,дано откриеш нещо,което ти помага
Виф(ако има и др болни) ,дано се оправи детенце бързо Praynig
Люси,и аз стискам палци за майка ти
Люба,честито
Шуши,да изкарате страхотно
Мимозата,много интересни снимки,но някои от известностите дето ги знаем аз не ги познах Sad
Анна,стискам палци моята любимка да свикне бързо(и другите мъничета,разбира се

и аз накрая да кажа нещо-и Гоги беше 3-и ден на ясла и става все по-зле
първия много плака,но чак като го заведох;вечерта се успокои,водихме го на ресторант с Калоянски на Даниеле и беше много щастлив,явно е решил,че всичко е минало Cry
цяла нощ ни вика и плака,напика се ,сънува,а сутринта направо се побърка
почна да ме моли"маминко,не ме оставяй самичък,ще те слушам,ще те оставя да си вършиш работата,моля те,маминко;няма да си играя и да правя бели,тогава ще седна в детската на столче и ще те чакам"
и аз като излязох,и като ревнах,и като не мога да се успокоя
а днес е още по-зле;и през нощта пак плака и само при нас на спалнчта заспива и има един измъчен вид...и сутринта ...и сега не мога да пиша,че пак ревнах
абе толкова гадно,и ние ли така сме били...ама има и деца дето не са така де
и изследванията(кръвните) не са му нещо добре...
иначе сме си все така;
ще си купуваме кола,че тая мнооого остаря
е шкода де,да не си помислите нещо,че много сме забогатели,но поне по-новичка.Надявам се другия месец да ни дадат заем
Аз ще изчакам Георги да посвикне и се записвам най-после на второ ниво английски,че не се понасям;
и тъй -като всички обещани връзки изведнъж се изпариха като дойде време...ще си търся работа за новата година,но нещо се отчайвам как ще намеря
Та това от мене,дет вика и ни хока Люба(и Надя ме строява) това е отчетна,та дадох подробен отчет,но да не прекалявам

# 193
  • София
Здравейте, сладурани!

Понеже чета, че има много болни дечица, не мога да се стърпя да не ви препоръчам едни хомеопатични свещички за повръщане - Вомитусхил, видяхме ги от д- р  Нивея Бейби като задължителен елемент от багажа лекарства срещу морски / чревни вируси, Вели на морето една  сутрин в 5.30 ни събуди със зверско повръщане и аз направо изтръпнах от страх, като си спомних ужаса миналата година, след морето, че от подобен вирус за малков болница да влезем, и срещата при Иночка изтървахме...  Confused
Пробвайте ги, на упътването пише, че при по - силни позиви са поставят през час, после, като се поуспокои работата - 2 - 3 пъти дневно. Моят синковец за 3 часа спря да повръща, а на вечеря си поиска двойно количество храна. Направо не можах да повярвам... Нито Т сме имали, нита р - во, да не чуе  Twisted Evil Чудна работа ни свършиха!

Ели, прекрасно име, много се радвам, заедно с вас, покажи снимки на Ема и батковците, че последните ги показваш 2 - 3 пъти годишно..  Naughty Wink

Добре дошли на новите мами, едната от които е "колежка"... Много се радвам! Heart Eyes
Благодаря за комплиментите за Велизар и мен, първият си е все такова 101 % - тово копие на баща си, а аз нямам руска жилка  Laughing, от дете ме питат, но нищо подобно няма в рода ми...  Mr. Green

Иначе аз малко го закъсах, защото тази седмица лежа и вече ме хващат лудите братя, във вторник прокървих и беж на лекар, слава Богу, не се оказа нищо сериозно, но май ще трябва да забавя темпото и да се поспра с прословутата ми емоционалност...  Tired
Видях даже сърчицето, което бие толкова сладко...  Heart Eyes Май дотогава не бях осъзнавала, че НАИСТИНА има живо същество в мен, и какво можеше да стане...  Sad

Люска, моля се за твоята майчица, както се моля всичко с нероденото създанийце в мен да е наред... Има Господ, с теб сме всичките тук! Praynig Praynig Praynig

Да не се повтарям колко страхотни снимки видях - Божа е станала страхотна мацка и е толкова променена... Мимоз, заредиха ме снимикте ти, а и ти изглеждаш супер фешън, сладурани сте с Ирка... Ивко на Ани също е голям хубавец, и Макси, и т.н., да не изброявам, че ще пропусна половината.. Пупуууу (мога само да кажа)... Heart Eyes

Изчезвам да полегна пак мъничко, че ако ме надушат, че щракам тук, че стане страшно.  Mr. Green
Целувки!!!

Hug

# 194
Пилеее, толкова мъчно ми стана от твоя отчет...  Cry Ама той твоя мъник верно много говореше и така добре ти е описал ситуацията  и това как се чувства. Сигурно и нашите това изпитват, ама  не  могат така хубаво да го изкажат... И аз Гери не я пуснах днес на ясла, просто не ми даде сърце. В понеделник пак ще се мъчим, ама 4 дни сутрешен тормоз и на мен и на нея ни стигат. Не е лесно, а и сме такива емоционални майки... Като заведох Явор за първи път на градина той реве вътре, аз отвън, а една "майка" само си блъсна ревящото дете вътре и му изсъска: " И да не си посмяла да излезеш" . Смръзнах се ви казвам. А тя ми казва (познаваше ме) " Абе какво стоиш, тръгвай си !"  Така че има хора дето въобще не им пука, обаче аз не мога. Но пред децата се държа и не допускам да ме виждат че плача, че те ще се разстроят още повече, но после...  Cry С Гери съм по-издръжлива, но със сигурност знам, че след това се успокоява и затова много не се разстройвам. А и те много се грижат за нея, но си го изживява със сигурност.

И ние си спиме тримата на спалнята всяка нощ, но поне се гушкаме наволя и компенсираме тъжните дни.

Айде целувки на всички и кураж на ясленските мамит  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт