Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 428
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Евка и тя като Гоги спи при нас на спалнята и се буди доста често. Но вече плаче само сутрин като влиза, иначе през деня не плачела, ама като я вземам доста се развеселява, иначе седи самичка. Помолих ги да спи в друга стая, не при бебешорите, защото те плачат и и пречат да спи, пък на нея недоспиването и е голям проблем. Вчера вече имаше голям напредък, днес я е взела майка ми, та след малко ще видя как е.

# 196
  • Варна
Ох, сърцето ми се свива като чета за малките ясленчета  Rolling Eyes Пращам им мнооого  Hug и дано скоро игрите ги завладеят и забравят за плача сутрин Peace Аз и аз, каквато съм чувствителна, от сега ми се преревава, като знам, че Макси ще го "гледат" това ми се струва под въпрос някви чужди лелки, заедно с още много деца...

Макси вече повече от 48 часа е с висока температура, от порядъка на 38.5-39.3... сваля се за не повече от 30 мин, до към 37.5 и това е, после пак нагоре. От снощи е на антибиотик. Според педиатърката вирусния процес е започнал още мин седмица в четвъртък - тогава повръщаше през ноща и дигна температура, но до събота вечер уж беше минало. Явно всъщност само е затихнало, и сега вируса е ударил слабото му място - гърлото, възпалено е. Сега спи, вече близо 4 часа... явно много е отпаднал, почти нищо не хапва  Confused
До понеделник обаче трябва да е здрав  Naughty Ще кръщавам детенце на приятелка. Купила съм на малката мадама рокля, боди, буйки и чорапчета, а за подарък - златно синджирче с кръстче. Дано им харесат нещата  Praynig
Ааа, Макси се събуди, поиска да гледа Пух и да папа баничка, имаме май някакъв напредък ....

# 197
Люси, дано операцията да е добра и резултатите след нея да са това, което искате. Моля се майка ти да се възстанови и да няма усложнения.

Ето линк към снимки на Ема. Щях да я снимам в къщи, но все още не стигам. Започнах да работя, а в свободното време гладя и сменям памперси.
Люба, как си се справяла със Сами и Ивчо?
Криси само иска да целува и гали бебето. Като малко слонче е покрай него.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282011

# 198
  • Варна
Леле, Ели, каква малка сладка розова топчица, а до тези батковци изглежда мъъъничка  Heart Eyes Снимката на която сте петимата много ме разчувства  Crazy Всичко най-най-най ви желая с толкова много детска глъч у дома  Hug
А ти защо толкова бързо почна да работиш? Аз останах с впечатление, че закриват фирмата, а ти с това новородено бебче да им работиш  Rolling Eyes

# 199
Виф, благодаря. Най-странното е, че Криси изглежда ОГРОМЕН пред Ема. Някак си изведнъж стана голямо момче.

А фирмата я закриват - казаха, че на 31-ви октомври прекратяват всички договори. И точно защото има само няколко месеца никой не се нае да ми върши работата. А на мен не ми пречи - мога да я правя от нас. Вярно, че не е всичко - една колежка пое това, което не мога да правя от вкъщи. А и така мога да помогна малко с финанвите в нас. Че мъжът ми пак почва нова работа. Дано този път да му хареса и да се установи.

# 200
  • София
Ели, Ема е прекрасна!  Heart Eyes Ти как се чувстваш, как мина в болницата и избщо влизате в ритъм с миниатюрката, щом и бачкаш Simple Smile

Пиле, миличка, и аз се разплаках като ти четях поста за яслата  Cry ама не бива така да го приемаш - трябва ти да си убедена, че е добре за Гоги и да му го показваш с думи и държание.
Малеее, какво ли ни чака и нас след няколко седмици  Sad

Радвам се, че Евка има напредък с адапацията.

Виф, дано Макси се оправи за 0 време!

Олче, по-полека я карай! Как си с гаденето? Аз вече 5-6 месеца не мога да се отърва, ама тая седмица е особено зле  Sick

Люси, дано всичко е наред с майчето ти!

Косьо беше наказан днес за първи път - разсърдих му се и не му говорих, докато не разбра защо и не се извини /по своя си начин, като дойде да ме гушне и каза "Няма мами бо'и"  Heart Eyes/. А какво стана - в парка се заиграха с едно дете с кофички и лопатки край наскоро отрязано дърво. Имаше доста ситни стърготини и те ги гребяха и хвърляха. Да, ама детенцето беше с една бабиера, която им висна на главата и почна "Ти - тук хвърляй, ти-там празни кофичката!", по едно време взе да ги мести като чували с картофи, че да се се засипвали със стърготини /те бяха седнали насред стърготините, бабиерата как реши, че ако се позасипят малко ще е трагедия - не знам  Rolling Eyes /. Косьо се изнерви, взе да хвърля лопатките отвисоко, 5 пъти му казах да не го прави, след което отидох да му се скарам и той ми метна една пълна право в очите. Направо ми призля, отнесе един шамар по дупето и - в къщи. През целия път гък не каза, а у нас се напишка чак  Sad сега ми е мъчно, но тогава само му повтарях, че не бива да се хвърля в очите на хората и че е наказан и не му говоря... по едно време дойде да ми се извинява и да ме гушка и отмених наказанието... дано е имало някакъв ефект  Tired

# 201
Успях да дочета темата и не мога да не се включа пак.
 Олчето честито за хубавата новина  Grinning . Ще стискам палци всичко с бебо да е наред  Praynig и да изкараш една лека бременност.

Стайпър, малката е много сладка  Heart Eyes И на мен много ми харесаха семейните ви снимки, а ти изглеждах страхотно за току що родила 3-то дете.  Peace

Люси, и аз стискам палци за майка ти. Дано всичко с операцията и след това да е ок.  Praynig

Мимоза, снимките от Лондон са много интересни. Благодарение на теб разгледах Мадам Тюссо.

Пилето, много мъчно ми стана като прочетох поста ти.  Sad Няма ли начин да отложите яслата с месец, два.  И постепенно да го свиквате. Първо да ходи за ден, после за 2 и така.
Дано скоро нещата при вас да потръгнат. Личи си колко ти е тежко  Sad

Олче, ние с Ралица точно с тези свещички се лекуваме. На Ралица и мина още като сложих първата, обаче аз минах на слагане през час. Наистина са много добри.  Peace

Шуши, страхотна изненада ти е направил мъж ти. Браво на него, много малко мъже са толкова романтични. Весело изкарване.

Ани беше споменала, че и твоя мъж ти бил предложил едни процедури. Аз не бих отказала.  Peace

ва ни ла, много са хубави снимките от училището. Наистина на много хубаво място работиш.

# 202
  • София

ва ни ла, много са хубави снимките от училището. Наистина на много хубаво място работиш.

мерси уна Hug, днес взех заплатка дори  Mr. Green, хайде наздраве Party

мислено да се пренесем тук  Laughing

# 203
  • София
Момичета, сега се наканих да кача малко снимки и реших да ви ги пусна, ако на някой му се разглежда:
http://meribal.multiply.com/photos/album/16/Razhodki_-_08.2008
Румен също трудно свикна с яслата, но просто беше въпрос на време да му стане позната обстановката и обкръжението там и да се примири, че мама и тати няма да влязат вътре с него. Вече се е отпуснал, пее на лелите, обаче пък наближава момента, в който ще го преместим в държавната ясла до нас. Сигурна съм че и там ще свикне, защото много я хвалят съседските майки и са супер доволни от там, а и е 10 пъти по-евтина, което не е без значение.
На въпроса на Сиска за имуностимулаторите, ще се консултирам с лекарката и смятам да давам на Румен, може би есберитокс, бронховаксом, респивакс, то май е българския еквивалент или каквото тя ми препоръча, защото миналата зима почти не ни подмина вирус.
Люси, стискам палци нещата с майка ти да се оправят и изходът да е добър Praynig
Лека нощ

# 204
  • София
bubble, миа гледа снимките ви и там дето е румката с татко си казва: това е тати!  Crazyаз казвам: не мамо, прилича на тати, но е на румен татито! а тя: не, тува на миа тати, това е тутунчо /закачливо име , което казва на баща си,като я питат как се казва той  Joy/
е , паднах направо,а всъщност татито ни има нещо като прилика в очите с руменчовия тати Wink, та явно от там е дошло..

хайде , добро утро:

люси, с теб сме Hug
ели, ема е много сладка, особено с голямото устенце на фокус Laughing
руми, разбирам те за чувството, но те не помнят цял живот случилото се до 3 г минимум, а и ти си го направила с възпитателна ц Naughtyел;

ирка, вие как сте Flutter

ето и една новичка снимка от нас: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/vanyap021.jpg

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 09:14 от ва ни ла

# 205
Ели, страхотна компанийка сте. Ема е слънчице, пу-пу! Мъжа ми като разбра че имаш трето дете и му се издигна в очите.  Wink Поздравления за работата. Как успяваш да тъчеш на няколко стана,не знам!  Grinning

Una,то и аз не отказвам, но като знам колко трудно ми повлияват такива процедури, ще ме е яд после ако всичко е било напразно. А гаранция никой не ти дава.

Сега и снимки на Румчо ще погледам...

# 206
  • София
Стана ми смешно като прочетох поста на Ванила, голям майтап Миа като припознала нашия тати Simple Smile, ама наистина имат и някаква прилика де.
Голямо затишие, къде изчезнахте мами, сигурно си изкарвате добре през топлия уикенд.
От нас лека нощ

# 207
  • Велико Търново
Докато Бъбълчето е на линия аз като дърта свекърва да си кажа,че си страхотна мацка PeaceСексуалната  ми ориентация си е нормална Blush
Румен си е все така голям сладур Hug

# 208
Страйпър-много ти е сладка куклата и семейната снимка е страхотна  Peace Браво на теб,герой си   bouquet
Сиске-не ми отговори на въпроса ,ама нищо.
Уна-Рали е много пораснала.
На Бабъл снимките не можах да видя,утре ще опитам пак .
Пиле-много криво ми стана за Георги,няма ли вариант някоя баба да го гледа поне известно време  Sad

Жули е хремава,5 дни здрава ,после пак болна,аман вече  Cry

Приготвям следващата серия от снимки от Лондон и даже ако остане време имаше още от Малайзия и Хотг Конг не съм показала май  newsm78

Олче-благодаря за комплимента   bouquet аз си мислех,че не съм излязла хич добре ...Имам обаче една снимка на London Eye ми е любима..
Дано ти спре гаденето скоро  Praynig

# 209
  • Велико Търново
Мимоз,прости PraynigНе го правят те присана,ами само следат технологично как е,а пък самият нектар пристига в едни големи варели PeaceАко,ще купуваш купувай само стъклените шишета на които пише нектар.
Ти пък не ни пусна снимки на Жулката Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт