,да тургам кафето,белким се събудите и разпишете.....Пожелавам лека и спорна седмица!

Е полудях направо!!! Абсолютно истински - светло кафяв с жило, с щипки, както си му е реда. Е, мъжа ми го уби, но адреналина вече ни беше до небето. Имаше и една огромна стоножка, но не можахме да я убием и си спахме с надеждата да не слезе при нас. 

Уви, не съм го снимала, защото исках да го убием по-бързо, отколкото да го снимаме. Ама иначе си беше много вълнуващо всичко и да ви кажа - и за миг не ни беше скучно. 

След около половин час се обаждам да проверя как е - нашият ме е забравил напълно, игаре си, забавлява се...

,надявам се да се чувстват комфортно в майския отбор!
Още от първия ден поиска да се храни там даже си тръгна с рев че не са му дали храна.Имаше леки промрънквания първата седмица и понеделника от втората,но без трагично трудни състояния на плач.От тогава дори буквално влита в неговата групичка и казва"мии ми ръцете",като ако не го подсетя и чао няма да ми каже.Но това е решение на всеки как да се справи със ситуацията,но аз съм благодарна на майка ми че тогава настоя да го водя 

) и се обясним какво става по тези помещения, би го приел по-лесно, отколкото ако ида и го оставя и му кажа: "От днес нататък всеки ден ще идваш тук. Няма как, миличък."