и дано скоро игрите ги завладеят и забравят за плача сутрин
Аз и аз, каквато съм чувствителна, от сега ми се преревава, като знам, че Макси ще го "гледат" това ми се струва под въпрос някви чужди лелки, заедно с още много деца...
Ще кръщавам детенце на приятелка. Купила съм на малката мадама рокля, боди, буйки и чорапчета, а за подарък - златно синджирче с кръстче. Дано им харесат нещата 
Снимката на която сте петимата много ме разчувства
Всичко най-най-най ви желая с толкова много детска глъч у дома 
Ти как се чувстваш, как мина в болницата и избщо влизате в ритъм с миниатюрката, щом и бачкаш 
ама не бива така да го приемаш - трябва ти да си убедена, че е добре за Гоги и да му го показваш с думи и държание. 

/. А какво стана - в парка се заиграха с едно дете с кофички и лопатки край наскоро отрязано дърво. Имаше доста ситни стърготини и те ги гребяха и хвърляха. Да, ама детенцето беше с една бабиера, която им висна на главата и почна "Ти - тук хвърляй, ти-там празни кофичката!", по едно време взе да ги мести като чували с картофи, че да се се засипвали със стърготини /те бяха седнали насред стърготините, бабиерата как реши, че ако се позасипят малко ще е трагедия - не знам
сега ми е мъчно, но тогава само му повтарях, че не бива да се хвърля в очите на хората и че е наказан и не му говоря... по едно време дойде да ми се извинява и да ме гушка и отмених наказанието... дано е имало някакъв ефект 
. Ще стискам палци всичко с бебо да е наред
и да изкараш една лека бременност.
И на мен много ми харесаха семейните ви снимки, а ти изглеждах страхотно за току що родила 3-то дете. 

Няма ли начин да отложите яслата с месец, два. И постепенно да го свиквате. Първо да ходи за ден, после за 2 и така.

, днес взех заплатка дори 

аз казвам: не мамо, прилича на тати, но е на румен татито! а тя: не, тува на миа тати, това е тутунчо /закачливо име , което казва на баща си,като я питат как се казва той
/
, та явно от там е дошло..
ел;
Поздравления за работата. Как успяваш да тъчеш на няколко стана,не знам! 
Браво на теб,герой си 

аз си мислех,че не съм излязла хич добре ...Имам обаче една снимка на London Eye ми е любима..
Препоръчани теми