Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 423
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Шуши-много ми хареса разходката,Рим ми е една от планираните дестинации  Peace Поздравления на мъжа ти за идеята и на приятелкатата ти,че е била така съпричастна  Peace Мъжа ти много се вписва в обстановката,като италианец е  Grinning Много ми хареса и рисунката на асфалта-страхотна еее..,а мимове такива има вече даже и във Варна.За първи път видях във Верона и ми беше много интересно Simple Smile

Катя-сина ми кара точно Оптимист  Peace Много е добър  Embarassed и аз много му се радвам,че е така запален и се справя много добре.Той вече изкара курса за Оптимист има грмота,а в момента е на квалификации за Купата на България,но са съвсем начинаещи за разлика от другите отбори,които от години тренират..Важното е обаче да имат желание и да участват,дори и да не победят -емоцията я има.. GrinningДогодина ще им вземат и Лазер-и вече,оф ще ги науча и аз тия термини-повороти,вехати и пр.....

meshko106 -честита нова работа,кажи какво точно работиш,че модата ми е тръпка  Grinning

# 241
Привет на всички,

Шуши, страхотна разходка. Италия е наистина невероятно красива страна. И аз като Мимозата съм си я заплюла, ама да видим кога ще ме огрее. На мен са ми обещали за следващата годишнина екскурзия до Прага, но има да си почааакам до следващото лято.  Crazy

Герито е болно. Има хрема и кашлица. И вече е на антибиотик, защото е пред бронхит и по-добре да се вземат мерки според лекарката ни. Много тъпо. Четири дни на ясла и вече сме готови и обзаведени с антибиотик.

А и Явор е с манту и ако вземе сега да се зарази... Много пъти съм се замисляла за трето дете, но точно болестите и всеки стрес покрай тях винаги са ме възпирали.  Sad

Чакайте малко да разведря писанията си с пресни снимки на децата :

http://picasaweb.google.com/nadiapavlo/2008#5244110158745149874
http://picasaweb.google.com/nadiapavlo/200

# 242
# 243
  • София
Шуши, прекрасна разходка ни устрои, благодаря и аз! Hug

Мешко, Честита нова работа и си чакаме снимките на Мия! Heart Eyes
Мимоз, и ти беше обещала да покажеш Жулката...  Naughty На баткото ви - БРАВО!

Нанчи, много са ти сладки гарджетата.  Heart Eyes

Ирка, къде си?

# 244
  • Плевен
Привет МАЙки!

Шуши страхотна разходка...поздравления за организацията!

Искам да ви помоля днес за огромно палцестискане...днес е операцията на майка ми. След големи перипетии и хиляди изследвания уж утре сутрин ще влиза в операционната. Оказа се , че е и с доста болно сърце и са били в чуденка дали да я оперират или да лекуват сърцето й първо, но явно е натежал варианта първо да махат карцинома и след това да лекуват сърцето...абе в едно приключение сме....на никой да не се случва...

И мен сън не ме лови, но като разгледам пак снимките на Шуши и ще отивам да лягам...

Лека и спокойна нощ!

Praynig

# 245
Люси, моля се и стискам палци всичко да е наред утре. И лекарите да помогнат на майка ти.  Praynig

Шуши, много хубава разходка сте направили със съпруга ти. С интерес разгледах снимките. Ема спа непробудно почти целия ден и аз имах доста свободно време.
Ще пусна нови снимки - но първо трябва да открия къде е фотоапарата... Утре трябва да го открия, че скоро е 15-ти септември и Макси ще е първокласник.

# 246
  • София

за мое здраве се почерпете, мили дами!
отивам на работа!  Flutter Party
до скоро от офиса!!

# 247
Честит рожден ден, Ванилка! Желая ти много здраве, щастие, радост и любов!

Люси, стискам палци и се моля всичко да мине добре  Praynig!

Шуши, благодаря за разходката в Рим!

Мимоз, и аз покрай тези лодки бая термини съм научила, пък и типове лодки колко знам... Crazy

Нанчи, децата ти са големи сладури!

# 248

Ванче, честит рожден ден бъди много щастлива, безкрайно обичана и да прекарваш все повече незаменими мигове с малката Миа!

Люсил, от сърце се моля всичко днес да мине леко и бързо и скоро да сте си всички в къщи! Hug

# 249
Ванила, честит рожден ден!
Да си жива и здрава и много късмет.

Люси, стискам палци на майка ти , всичко да е наред!  Peace

Шуши, добре сте си изкарали в Рим! И като те гледам все по слаба ставаш!  Peace

# 250
,Ванилка!

Люси,имате и нашата подкрепа Praynig,...........вярвай и всичко ще се оправи!

Шуши,мерси за разходката из Рим Hug........а,за начина по който изглеждаш-просто нямам думи!

От нас-лек ден и късмет!

# 251
  • София
ЛюсиPraynig всичко да мине идеално днес!

Ванилка - много здраве и обич ти пожелавам!

# 252

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАНИЛКА!!!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ПОСТИГНАТИ МЕЧТИ И НОВИ СТРЕМЕЖИ!!!

Люси, стискаме палци да е успешна операцията и бързо да се възстанови майчето ти!!!

Благодаря ви за комплиментите...  Heart Eyes

# 253
  • София
Люси, моля се за твоята майчица...  Praynig Praynig Praynig Бъди силна и вярвай в положителната развръзка на нещата. Човек предопределя съдбата с начина си на мислене... Кураж, мила, с теб сме!!!  Hug Hug Hug

ванилка, Ч.Р.Д! Много успехи на личното и професионално поприще и едно братче на Миа!   Wink

# 254
  • София
Ваня, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много щастие и късмет и безгранична любов!
Люси, стискам палци на твоето майче. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт