Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 425
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet
zaradvahte me mnogo! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 256
Честит рожден ден и от мен!

Здраве,щастие и всичко най-най хубаво!!!

# 257
  • Варна
ВАНИЛКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА, ЧАРОВНА И ОБИЧАНА ДАМА!!!

Люси, с теб и твоята майчица сме  Praynig всичко да бъде наред  Praynig

Аз не смогвам да пиша почти... но ви чета де...
Шуши, благодаря за разходката със снимки  Peace Много хубаво сте си изкарали  Laughing
Нанчи, дано детенце бързо се оправя  Hug

# 258
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ВАНИЛА!!! bdbaloni

ЛЮСИЛ, стискам палци да се оправят нещата с майка ти, и моята  за две години мина през операция на сърцето и рак на шийката на матката, не е леко ,но нещата се оправят с времето.Важно е да знае ,че има хора до себе си/това мн ще и помогне/. Дано вс да мине добре днес Praynig

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАНИЛА !!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСПЕХИ В НОВАТА РАБОТА И ХАРМОНИЯ В СЕМЕЙСТВОТО !
   newsm51

Люсил, много стискам палци и дано всичко мине по план !!!

Кате, и твоите дечица са страхотни, а и май много умни  Party

Вифче, Гери се оправя вече, но сме вързани вкъщи леко сме поиздивели  Crazy

Лек следобед на всички  Heart Eyes

# 260
Ванила-честит рожден ден!Много здраве и любов ти желая и много прекрасни мигове !   bouquet  bouquet
Люси-стискам палци и аз за пол. развръзка  Praynig
Нанчи-много сладки деца  Peace ,а преживяването ви в Търново ме ужаси  #Crazy

Кате-покажи снимки на сина ти,Оптимистите на езерото и пр. на моя син ще му е интересно.Аз не му направих ,но за единия Балчишки вестник са ги снимали и той се вижда , предната събота са го давали по Глобуса по БТВ,но не знаех,други са му казали...

# 261
  • Плевен
Ванила ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Жива , здрава и все така усмихната да си!

Изключително много ви благодаря за подкрепата НЕЗАМЕНИМИ СТЕ!   bouquet

Ходихме на обяд до отделението, половин час след като е приключила операцията. Майка ми е издържала, което малко ме поуспокои. В реанимация е в момента, но не можахме да видим Проф. Горчев за някакъв коментар ( беше в друга операция ).

При новости ще пиша пак. Силно се надяваме да е била успешна операцията  .

# 262
Люси, кураж миличка. Дано операцията е успешна и мама излекувана от всички болести. Моля се Бог да и даде дълъг живот и многоо здраве.  Praynig Praynig Praynig
Ванилка, честит рожден ден на патерици. Да си жива и здрава и много късмет  bouquet

# 263
Люси, моля се за твоята майчица Praynig
Ванилка, Честит Рожден Ден!!! Много здраве пожелавам, на теб и семейсвото ти, обичайте се!

# 264
Добро утро!
Люси има ли новини за майка ти? Силно се надявам всичко да е наред!  Praynig

# 265
Чакаме добри новини от Люси и се  Praynig

Няма никой днес...

Да кача малко темичката ни нагоре, че ще изпаднем на 2-ра страница...

И да взема да ви се похваля, че ще ставам пак студентка - записах магистратура...  Sunglasses

На 1-ви октомври с песен... Стискайте палци да ми се подредят нещата с градината на Марти, че ще трябва да го водя с мен на лекции  hahaha на мама студента...

# 266
  • София
шуши, какво ще учиш Party

люси, как е мама? с теб сме... Hug

поздрави с това наше любимо клипче http://www.youtube.com/watch?v=ejEVczA8PLU&NR=1  Crazy Sunglasses миа много го харесва и все казава:  пусни п'асето Flutter Mr. Green

# 267
  • Велико Търново
Добро утро!Не съм Люси,ама дано и да не ми се разсърди,но проф. е казал,че операцията е минала блестящо PraynigЩе се молим всичко да е наред Hug

# 268
  • Плевен
Благодаря Сисе!  Hug

Да по телефона вчера така е казал Професора, но трябва да се изчака постоперативния период и др. неща. Вчера видях майчето ми. Държи се мъжки засега. Имаше температура, но казаха, че това е нормално. Днес се надявам да е още по-добре .
Прегръщам ви всички силно и много, много ви благодаря за подкрепата. Обичам ви!  bouquet

П.П. Аз пиша от работа. Тъкмо си мислех, че ще изпия едно кафе в къщи с любимите ми хора, но сървъра нещо се прецакал, та се наложи да идвам на работа....но това да е проблема. При нас се позхлади, но напече преди минутки. Допивам си кафето и изчезвам да излизаме с домашните на разходка .

Шуши успех и на теб в новото училище Simple Smile

Хубав ден на всички ви и сервирам кафенце и на вас

# 269
  • Русе
   Здравейте, мили мамита!
   Нашето утро не започна добре, Дарито повръща на 2 пъти и много се изплаши и плака, до сега не й се беше случвало. Причината стана ясна веднага - вчера на яслата е гълтала гроздето като пате и стомахчето се е разбунтувало. Иначе имаме ново лично постижение - 2 седмици поред на ясла  bowuu Ще видим обаче дали ще го подобрим, защото в групата имат варицела и сме в период на карантина.
   Люси, стискам палци за майчето ти! Praynig Да бъде силна и смела и да се пребори с болестта!!!
   Ванилка, най-сърдечни поздрави за отминалия празник!!! Бъди все така чаровна и усмихната!  Grinning
   Отдавна не съм ви показвала Дарито - снимах я вчера като се прибрахме от яслата(снимка.бг нещо не е в настроение в момента и не ми дава да завъртя изображението Close)
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&pid=7574908

Общи условия

Активация на акаунт