Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 425
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
Бах маму му Crazyтемата ни хептен ще зачезне ooooh!
Слагам една бутилка от любимото ми питие след бирата де Mr. Green и чакам компания Heart Eyes

Кабранска,след като ми се разписа в клюто с всичките си странни фамилии те чакам тук NaughtyА пък дано ви привлека с това хубавко шишенце Hug
А пък ако се включите ви обещавам снимка на един от колегите/агнешко е/ и ако пак няма никой ще взема да напиша нещо за Божидара/на мама принцеската златна Mr. Green/

# 271
Сисе, жалко, че не мога да  ти правя компания в пиенето. Но с нетърпение чакам да пишеш за Божа. в момента приспивам малката пред компютъра и имам свободно време за приказки.

# 272
  • Велико Търново
Ели,мерси за компанията-пък време за пиене ще има Hug
Ще пиша Божа какъв дивак е станала,ама първо да видя дали сеньора Чемширов няма да се погрижи да направи последната кака CrazyТя пък милата вече не иска да е кака,а да има батко-сещам се за един,два варианта,ама тогава ще пиша в Дом и семейство Mr. Green

# 273
Тя сигурно и на братче ще се радва - успех - дано скоро да се похвалиш  Simple Smile
А аз ще почета из форума или ще погледна ebay.

# 274
  • Велико Търново
Току що прочетох нещо смешно и не мога да не споделя с вас Joy
Това е истински случай от предаването "Горчиво"
Водещият задава въпрос на един от мъжете:
-Кога за последно правихте секс с жена си?
-В неделя.
-А къде?
-(мъжът смутено)Амииии... в банята.
Влиза жена му в студиото и трябва да потвърди.
Водещият:
-Кога за последно правихте секс с мъжа си?
-В неделя.
-А къде?
Жената поглежда въпросително мъжа си, а тои:
-Хайде, хайде казвай! Аз вече казах.
Тя се обръща към камерите и най-демонстративно казва:
-Ами в дупето.

# 275
  • София
лелееееееее siska, hahaha hahaha hahaha  #Crazy голяма излагация е било за двойката, представям си, как не могат да се разберат в ефир Joy, срааааам Blush...

какво стана снощи, май бързо се разпусна компанията наДжак, хайде да ви пусна аз малко снимки от рд, нали станах на 20 и го отбелязахме на понички и капучино в ДънкинДонътс Mr. Green

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/n581001597_753640_7503.jpg

# 276
А,добър ви ден!
Сисе,ти хубаво си го изпляскала уискито в темата,ама нещо не виждам баткото Thinking/то не,че вече се надявам........омия сладури колко време ги чакам....ама явно само за теб си ги пазиш Mr. Green/
Аз не съм се разписвала тия дни,щото ми писна да се боря с новия Уиндоус/преинсталираха ми го  и сега са ми турнали някакъв много на терсене ooooh!/,та предпочитам да си чета/и да си лежа докато си чета Blush/....отделно,че тия дни минахме през обгазяване/сметището в Цалапица нали горя и хубаво ни "окади"/,нямахме вода-естествено в жегата,кабелната имаха проблем и съответно и аз-`щото Сами без детските по супер 7 е направо нетърпим......и още ред такива "дребни радости"...,но поне сме живи и здрави,което не е хич за пренебрегване/е имахме и няколко дребни инцедента оставили синини и тук там малко кръвчица...както и опита на Иво да се почерпи с "върла домашнярка"...но щом не сме стигнали до болница и до новинарските емисии-не се брои/
Днес се поразходихме и до прословутата промоция на Милка-ама  само колкото да се каже,че сме минали оттам/пак за да не се стига до истерии от страна на голямото дете/,след което си напазарихме шоколади от кварталния магазин и доволно се "нашоколадихме"....За сметка на това си направихме страхотна екскурзия до един манастир близо до Пловдив/нали е празник дне-ако има именници-да се чустват поздравени от нас  bouquet/...и сега релаксираме пред ТВ-то/ и чакаме Дени с отзиви от първаръка относно кръга на Формулата/.И за да не бъда обвинена в несериозност,веднага пускам и снимков мат`риал за хората без работа/но да знаете,че сле няколко дни ще заключвам,че много любопитни познати имам Crossing Arms/:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285241

Люси,чакаме добри новини от теб! Praynig
Стайпърче,пиши как се справяте с многолюдната фамилия...и как е бъдещия ученик?
Миме,стискам палци да подобрите и тоя рекорд с ходенето на ясла!
Шушка и аз да повдигна въпроса-какво ще учиш?И да пожелая успех Peace

Чемширова,сега поне ми знаеш всичките откачени фамилии/ама незнаеш колко са откачени приносителите им Mr. Green/,но ако ти е се намира още едно такова шишенце-ще те чакам  довечера............

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 17:28 от Анонимен

# 277
Честит имен ден на именниците!

Ще уча Управление в масовите комуникации и връзки в обществеността...  bowuu

Люси, радвам се че е минала добре операцията!  Heart Eyes

С Марти сме болни... Покашляме, хрема- очите му са все насълзени, текат сополи, като из ведро... само вода... Нямаме температура, но е ужасТно... Ходихме на лекар вчера сега слагаме капки във почти всички дупки - нос, уши... hahaha Толкова е кисел и като не можем да излизаме, а и този дъжд ни довърши....
Извинявам се, за негативния пост...

Люба страхотни снимки с Калинчето...

Приятна вечер на всички!

# 278
  • Варна
Шуши, дано бързо се оправите  Praynig Поздравления за студенството  Peace

Люба, завидях ви за слънцето  Crossing Arms
Ние ходихме до Мадарския конник и се качвахме чак до крепостта, горе на платото. Но... умряхме от студ, въпреки че бяхме уж облечени. Във Варна сутринта термометъра показваше 15 градуса, а на високото до Шумен сигурно е било и по-малко. Или на мен ми се видя така  Mr. Green Но пък добре се разходихме, и тия 595 стъпала нагоре и  още толкова надолу добре ми се отразиха  Crazy Сега качвам снимките и ще добавя и линк  Grinning ето го линка

Ванилка, много сте чаровни с Миа  Heart Eyes
А Дарито каква е принцеска само  Heart Eyes

# 279
Добър вечер и от мен!

Шуши, стискам палци бързо да оздравява сладура Марти!

Люба, и аз ви завидях за слънцето и късия ръкав - тук е 9 градуса и вали  Sad, пък и за разходките в градската градина също завиждам  Crossing Arms. Тук при нас строят един парк с езеро, надявам се бързо да стане  Praynig

Люси, радвам се, че операцията е минала добре! Стискам палци майка ти бързо да се въстанови и да излекува болното си сърце!

Мимоз, нямам актуални снимки на Георги и оптимист, имам стари снимки с нашата лодка. Моят мъж изкара сега курс за Лазер и трябва да ти кажа, че за този тип лодки въобще не трябва да те е страх от водата, защото първото нещо което те учат на курса е как се обръща лодката и как после да си я вдигнеш. Сега мъжа ми си търси точно такава "порода" лодка  ooooh!.

Ванилка, Миа както винаги е много хубава! Ти кърмиш ли още?

Лека вечер!

# 280
Момичета браво страхотни снимки на страхотни места и още по-хубави усмихнати лица.....ихааа чак на рима ме изби Laughing

Благодарение на това сега врънкам съпружеската особа да си сбие малко графика и да ни отдели цял един ден (ако може и уикенд) и да отидем някъде че чак ми стана носталгично за времето когато не се спирахме Cry

При нас нищо ново-Любо на ясла аз поработвам след това губя малко време и отивам да го прибера.

Бързо оздравяване на болните мъници.....изпращаме Hug

# 281
Ето малко снимки и от мен,ама и аз ще заключа след няколко дни ..

спешъли за Ирка  Hug

тук имаме много настърве ухажор
http://media.snimka.bg/0671/007598060-big.jpg

каква съм манекенкаааааа
http://media.snimka.bg/0671/007598251-big.jpg

Кате- твоя мъж не е ли голям за Лазер?И тук така ги учат да се обръщат ,да си изправят лодката и така.Сина ми оттогава доби смелост да плува надълбоко..Направих няколко снимки с лодките ама нещо кабела ми се скапва за фотото и ще ги сваля на др. комп директно от картата..
Сиске-де е агнешкото?
Шуши чудесно,поздравления  Peace  И да оздравявате!
На Кабранска снимките видях.. Grinning ама фамилиите съм изтървала,отивам да ги търся.. Grinning

# 282
  • Велико Търново
Мимоз,де бяхте снощи Crossing Arms
Жулката голяма сладурана Hug

# 283
Мимоз, не е голям никак - даже има и по-възрастни от него в тази дисциплина. На олимпиадата също имаше Лазер  Peace! На тези лодки може да се монтират три различни платна - за младежи, за жени или за хора с ниско тегло и третия вид е за такива, които с тежестта си могат да задържат лодката без да се обърне. Тези платна си имат и имена, но не знам как се казват на български. То нашто стана за ЛС  Wink

Много е сладка Жулгата  Heart Eyes!

# 284
Сисе,а таз вечершното пиене,`де е ?
И да внеса малко успокоение,че и тук вече дойде хладното/то и днес не беше особенно топло,ама мойто либе докато не падне сняг-дълъг ръкав я тури,я не.....та не съдете по неговите одежди-аз си извадих пуловерчето/
Жулито,много сладка Peace

Айде-лека и спокойна-закривам деня без пиене......... Sad

Общи условия

Активация на акаунт