Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 438
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
ХаХа, Галче, аз пък взех че казах на Дидо за този метод и обикновено той ми го прилага, но като на майтап, за да разсее надвисналите облаци понякога!  Laughing

# 76
Добро утро!

Лони, мерси за кафето - трия ти веднага черната точка. Действаш много бързо с отговорите.  Laughing
Работата не е заек да избяга - пиши по два реда докато си пиеш кафето. Гоги май вече е станал доста кротък щом си го оставила на самотек!  Mr. Green
Галя, дано Мариса го мине бързо този перод и хич и не се помайвай ами пробвай и при нея отразяването на чувствата. Никола като започне да нервничи за нещо и това е единственият начин да престане. Като осъзнае, че съм го разбрала и започва с другата латерна - повтаря си: "ти много обичаш да се возиш на трамвай, харесва ти да ходиш до Заимов... и т.н." Но поне не го говори истерично, а благо, благо Simple Smile
Дано скоро мине този период при вас.
Кабранска, не ти завиждам за звероокротяването в чужда къща... То това си е голямо предизвикателство. Ама щом сте се разминали само с една счупена чаша, значи си се справила блестящо.  Peace

Сложила съм обяда на Ники да се пече във фурната, той още спи, а аз с чиста съвест отивам да разглеждам снимките на Сиска!

Много усмивки през днешния ден  Hug

# 77
  • София
Лелее, Галюшана, как добре те разбирам!  Hug понякога направо нямам сили повече... Коьо напоследък е станал един свърхчувствителен - за най-малкото нещо надува гайдата така сърцераздирателно, че... от месец-два не мога да го позная, преди беше толкова палав и щурав, сега от най-малкото нещо прави драми  Sad

Дсаниле, браво на Калоянчо, дано все такак перфектно върви адаптацията!

Вчера бяхме до детската, която трябваше да започне работа на 1 септ. Да, ама не! - изтърбушена е от до за основен ремонт и ми казаха, че преи 1 окт. няма никакви шансове да започнат, а кога ще вземат Коси... не ясно.

Момичета, Страйпърчето сигурно вече е родила! Още веднъж й пожелавам сичко да мине по вода и скоро пак да е на линия!

# 78
 Praynig  За Страйпър!!! Дано всичко да е наред и я чакаме бързо да ни зарадва с прекрасна новина!

# 79
  • София
привет мами,
липсвате ми, но още е напечено тук...обещавам после да съм редовна Simple Smile

илонка, голqм майтап, разкажи повече, хаахах!

много ви мерси танче и люба, трогвате ме, еххх  Flutter  Heart Eyes
хубав ден на всички!

# 80
Здравейте мами,

Аркова мерси за инфото и браво за точното попадение  Grinning. И ние имахме едно такова, ама с това си останахме  Thinking обаче и аз съм си малко мързел и много не ми се занимава, но ми се струва, че в яслата много бързо ще я вкарат в релси. А и усещам, че е като че ли по-готова за този преход.

Страйпърче, дано всичко е минало леко и безпроблемно и вече да гушкаш едно малко човече.  Hug

Сиске, Божа е много красива и излъчва някаква мъдрост. Сякаш е по-голяма и като че ли всичко и е ясно. Много е сладичка.

Лек ден от мен  Flutter

# 81
Добър ден и от мен.....днес окъснях с поздравите,ама денят почна  крив #Crazy/дано да не завърши такъв Praynig/,благодарение на Ивчо:дотук имам вече обърнато на пода чекмедже с подправки,пусната пералня/и аз незнам как успя да я затвори,да я програмира,че и да я пусне,като всичко става доста сложно-на бас,че баща му няма да се справи за половин ден с тия операции/и докато оправях тези две поразии ми замириса на прегоряло......и се оказа,че пътьом диването е пуснало котлона на печката на мах...на затворен капак и сега си имам разкошно изгоряло на капака.....та ако някой все пак се е зачудил `що ме няма за кафето-да знаете,че съм заличавала следите от Ивовата енергичност.......и съм го възпитавала/без всякакви угризения си отнесе няколко потупвания по памперса-не,че му запука,но за пипането на ток и вода.......и шкафовете с храна-съм Макаренковски настроена/
За снощи,явно не е било толкова страшно,щом домакинята ми се обади да се виждаме пак/е,вярно навън/,но все пак се оказа,че хората са го понесли добре/а все пак знам ,че прага на търпимост е доста по-нисък когато децата не са твои и не си свикнал с подобни изяви в къщата си/

Стайпърче,дано вече да се забравила за болките и да гушкаш здрава и красива щерка/аз стискам палци от снощи/и се моля за Вас Praynig...и дано скоро да се появи приносител на добри вести.....,че тук тръпнем в очакване.
Сисе,разгеле,разписа се.....мерси за снимките-ама Божа нещо е позагубила от "кроасанската" си прелест-поизточила се е ......иначе е много сладка и явно много общителна/на кой ли се е метнала Thinking/.....мерси и за новите  и пресни снимки на Ивонските моми,Бетка и Макси,за рекламата на хотела и управителката му-също мерси,макар,че всички сме убедени  че е супер там...ама засега само ще въздишаме и завиждаме Wink
......а тук да питам Виф-че,`що татито им е без коса/може и да си казала...ама аз последно помня,че я пускахте дълга :thinking:...`ма съм клюкарка и аз Embarassed/
Лони,не знаех за тези ти лингвистични таланти/не си се похвалила/,но определено си извинена щом са били скъпи гостите....а Гоги щом се гледа сам,не му пречи......да свиква... Wink
Галче,Руми,стискам ви палци......и мога само да Ви успокоя ,че не познавам дете не минало през такъв период/дето викат майките-не се държи като моето си дете/,но мога да ви вдъхна надежда,че и това минава/е,идват други дертове,ама са от друго естество/.....,не че аз като съм подготвена и го понасям по-леко/че и наш Иво го бива в тръшкането и пищенето.....да не разправям пак как драматично `фърляме сълзи и сополи наоколо......и ми е писнало от очевидци дето "им се къса сърцето" при страдалческия му вид......но и аз съм на вълна "игнор" или изчакване да мине......убедена съм,че това най-върши работа....
Ванилка,понеже си заета тургам аз следобедното/и мерси на Сиска за сутрешното/кафе: и отивам да търся шоколад за да позакрепя разстроената си нервна система/нищо,че ми вдигна Иво кръвното-май пак е ниско от жегите/

# 82
Люба вече няколко поста пишеш и нито дума за обещаните клюки около Пепсън.... Naughty
Страйпърче давай и ти някоя информация че тук вече трудно пишеме по клавиатурите от стискане на палци!
Благодаря ви за разбирането знам че е период - чета ли чета и всеки вика ще мине знам, но днес ще се зареда с апарат да направя клип да я чуете само за къв рев става въпрос (убедена съм че няма да ми се размине някоя истерия, просто ще съм най смешната гледка за деня на много хора детето ми в прахта а аз с апарата обикалям около него и го снимам)  Joy но заради историята и бъдещите поколения ще го направя  bowuu ако мога ще се опитам да не крещя зад обектива  Joy
Ох само като си го представя, но трябва да се види кво чудо е и къв глас от бебе й викат певицата но явно с възрастта укрепват и гласните й струни.
За отразяване, щом казвате че действа ще се пробвам, но да ви разкажа вчерашния цирк - вече го разказах тук на една колежка с дете на същата възраст и ми стана смешно.
Та навън сме с количка за кукла и кукла Джули в нея, отиваме на едни люлки, люшка се, тича след една топка с друго детенце, на близка пейка майки , една с количка с бебе (истинско), и по едно време едно по голямо дете започна да прави кръгчета около градината, защото бебето плачеше, а майката беше заета да яде семки и Мариса заряза всичко взе си количката с Джули и ходеше след другата - беше много смешна, онова дете се обръщаше и й казваше да не ходи след нея, но Мариса се правеше на разсеяна и щом тръгнеше, тръгваше и тя. Та така докато на детето му писна и върна количката при майката. Мариса заряза нейната и хоп при бебето, като ме влачи за пръста и мене.
Майката: Искаш да видиш бебето ли, виж как маха с крачета
Аз: (усмихвам се)
Мариса лекичко се промъква към дръжката на количката която е от към майката.
Майката: забелязва как количката се отдалечава лекичко от нея.
Мариса се наглася лекичко на пръсти към дръжката.
Майката: искаш да возиш бебето ли, ми не можеш, малка си още вземи си твоето бебе да разходиш
Аз: повтарям същото и отивам да донесе нашето бебе, в момента в които й подавам количката с усмивка й обяснявам, че бебето ще го вози майка му, а Джули плаче за нея - се тръшна с невероятен вой. Бебето ревна, майката скочи да го вади от количката да го успокоява. Всички разговори престанаха, птичите песни замряха, успева дори да заглуши близко преминаващ трулей.
Аз: слагам на рамо раницата в едната ръка количката с Джули под мишница детето точно като чувал картофи, защото рита зверски и я замъквам на 200м от местопрестъплението (така да се каже) пускам я с думите: Спри да плачеш или те прибирам! В момента в които я пускам, тя вече лежи на земята и рита с пети. Отново награбване, към входа, асансьора, пуснах  я за да отключа, тя лежа по лице на изтривалката, замъкване вътре и я оставих в стаята в която я наказваме с думите: Наказана си! (то кой ли ме чу де). Така затваряйки вратата чух тропането по пода явно пак риташе с петите. Така 10 мин рева засичах дожаля ми, че ще й стане нещо - докато по едно време в рева се дочуваше Пишкам пишкам и й занесох гърнето и това беше с истерията. Казах и че ако слуша ще я изведа пак и след 15 мин. бяхме навън и след готина игра с дечица се тръшна заради избърсания от мене, а не от мене дупешарник.
Та това е   Joy накратко! hahaha
Благодаря за търпението!

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 15:23 от galiushana

# 83
  • Пловдив
Аз съм тук, чета ви редовно, ама нещо хич не ми се пише....
Поне ще се отчета с няколко снимки  Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260756&pid=7199416 - с приятелско семейство
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260756&pid=7199422 - ей така заспа с татко си, както си говореха... Миналата седмица се гледаха с таткото и той й купил тази книжка - много сполучлива, с едни капачета, които се отварят и под тях  разни обяснения - примерно откъде идва дъждът или дъгата... та сега само я разнася из вкъщи и разправя "капачиците" (демек капчиците)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260756&pid=7199425- тук говори по телефона с "дядото по заместване", т.е. приятелят на майка ми и се залива от смях

Сиске, много готини снимки   bouquet
Чакаме новината от Страйпър  baby_neutral

Галче, Руми, напълно ви разбирам и моята е станала нетърпима на моменти... Някак по-леко гледам на нещата след като прочетох Додсън, но нервите ми понякога не издържат... И при нас ги има истериите - като почне, оставям я на пода да се нареве, като й казвам - Като се върне моята Кики, ела при мен и излизам от стаята... Ама детето ненапразно е "теле", бая е упорита понякога и може и половин час да продължи  #Crazy Виж, като сме навън е малко по-сложно, щото трудно понасям погледите "тая-пък-как-си-оставя-детето-горкото-да-реве" и гледам по-бързо да й отвлека вниманието...

Заради пустата ясла, която ще е в ремонт поне до 15.09. съм направила сложен план за Калинко-гледане...
Тази седмица я гледа приятелят на майка ми, но му се качва на главата... Той не смее да й каже  нищо на въпреки и дребната е във вихъра си...
Другата седмица аз ще съм в отпуск пак да я гледам и след това се връща сестра ми от морето и застъпва тя на "смяна"  Mr. Green

# 84
Галче,представих си го........и ти съчуствам,но виж,може пък като вземеш да я снимаш и да и мине....

Клюки от Пепсън и Хриси-като се видим,че още сме на ниво уговорки/но нали знаете,че видим ли се Вие първи ще разберете и снимки ще има/.....е,Змейкова поне пусна снимки,че и тях съм се наканила да снимам/като се видим/......ама много трудно стана с тая работна мама,вече Cry...иначе аз пак да си кажа,една Калинка винаги мога да поема за гледане.......въпроса е,тя дали ще удържи да темпото на дИванетата......

# 85
  • Велико Търново
Кабранска,а една Божа може ли да поемете за около седмица newsm78Гарантирам издържливост-може да набие и някой друг батко и след това да ес хвали няколко дена наред BlushВчера наби двама деветгодишни младежи  Shocked

# 86
  • Пловдив
Любче, аз тебе не смея да те товаря с мойто диване  Embarassed Тя и Пепи си беше предложила услугите за гледане  Heart Eyes, обаче не опряхме до нея... съвестно ми е да ви я ръсна Калината. Обаче много ви обичам за предложенията, да знаете  Hug Heart Eyes  bouquet

Хихи, Сисе, като я гледам Божа каква е усмихната не мога да повярвам, че се бие с батковци  Joy

# 87
Леле Божа - браво  Joy деветгодишни казваш били...е не е истина това е трябвало да се снима на клип.... Laughing

Люба и аз се замислих, че като извадя апарата ще ревне за него защото винаги прави така и се почва рев пък за него.... newsm78 абе няма угодия а...но наистина ще е интересно, ще пробвам и ще разкажа.
Но си представих и следната ситуация Мариса се тръшка до количката бебето реве аз клеча до главата и й обяснявам Знам Мариса че искаш да буташ количката с бебето, знам че за това се сърдиш....и сигурно майчето щеше вече да ме е убила с поглед, че не махам тоя шум от бебето й.... #Crazy ох тия деца никога не знаеш кво те чака в следващия момент.

# 88
  • Велико Търново
Галче,да знаеш,че не се хваля Blushсамо споделям Heart EyesЕдиня голям рев рева,другия го прие по мъжки,ама първия си е малко женчо.Едното хлапе го ударила с калкулатор по главата,а второто си забила ноктите и същевременно ухапала по ухото/това всичко става в детегледачката,ама и аз съм там де Blush.Тя наби и един батко във Врана и още се хвали,ама ще стои наказана.Казах удари ли още някой без видима причина се прибира у нас и остава с баща си,а аз излизам пак Naughty

# 89
Абе пращайте ги насам,тамън да видят моите дИванета,че не са те в центъра на вселената/аз съм от лошите мами дето нямат против да им поступват синковците-но да знаят,какво е като те бият и да не посягат/......пък после ще ме обезщетявате с почивка при Инна/за закрепване на душевното равновесие,че със шоколад не става-ометох го всичкия и още ми е нервно/
Миленка,ние си знаем,че ни обичаш,ама ако си на зор се надяваме,че ще си кажеш......

Общи условия

Активация на акаунт