Лято, слънце и море - на това се радва МАЙското дете!

• 17 433
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
А добър ден и от мен!
Очаквах вече да има новини от Ели, но ще изчакаме още малко. Стискала съм палци и аз яко  Heart Eyes. Дано вече гушка красивата си малка дъщерика и всичко е минало по мед и масло.

Люба, за съжаление наистина поради здравословни причини не пишех редовно, но този път причината е милата ми майчица. Ще ви моля за огромно палцестискане когато дойде ред за операцията й, която е скоро - 11.09. , но ще ви припомня пак като наближи. Знам и вярвам, че и с ваша помощ изхода и самата операция ще са О.К.

Галя, Руми и моята мома е в такъв ревлив период. Много лесно се разплаква, когато не става тоно както тя иска. Понякога и тя не знае точната причина за ревовете и недоволствията си и в процеса на говорене от моя страна ми репликира - Няма има, няма няма и ей такива. Понякога ми издържат нервичките, но все по-често не се въздържам. Много ми е напрегнато и в работата и за майка ми и ей такива неща...затова използвах 2 уикенда подред да забегнем извън Плевен, че незнам дали скоро ще ми се удаде такава възможност. Хубавото е, че има нет вече и на работа и в няколкото свободни минутки мога да надничам понякога или от вкъщи след 00ч. когато слагам Тери да спи. Хайде стига оплаквания от мен. Дай боже да сме живи и здрави, ще минат тези тръшкащи периоди и всички подобни.

Нагледах се пак на красиви моми - Божа и Калинка.

Змейко и Тери има от 1/2 година тази книжка и много си я харесва, но сега съм я скрила за малко да я забрави, за да й е по-интересна, иначе бързо й омръзват. В момента на мода при нас е "Лече Буболече" или "Бече Бече" в интерпретация на Тери и нея четем преди сън всяка вечер задължително.

Ани за съжаление в частния бизнес работното време е неопределено и е много разтегливо , та понякога се налага да оставам и до 22,30ч. като се случва от доста време насам. Незнам как се чувстват работещите мами, но на мен ми е много мъчно за малката и се чувствам кофти, че не й обръщам достатъчно внимание и не е с мен достатъчно дълго време.

Добре дошли на новите мами, както вече сте усетили тук е страхотно   bouquet!

Хайде до скоро!

# 91
Ха здравейте и от мен  Party
при нас няма нищо ново все същата
от два дни се каня да ходя на плаж (направо съм за срамотите - това лято имаме само 4 бани) но все котка ми минава пътя и си оставам само с плановете че покрай мен и малкия си седи в къщи и все пита кога ще ходим на "моренцето"
засега чао от мен и лек ден Hug

# 92
  • София
привет и от къщи Simple Smile да не остана по - назад, че гледам моми красиви се показват наляво надясно  Party:

кали ме кефи какви физиономийки прави, много е готина с късата коса, някак по - големичка изглежда така, а божа да й нащипе човек дупето в тозо розов бански Flutter

ето ни с приятелчето от парка герена виктор; ЛИБОФ ли е, какво е тепърва ще се установи  Thinking:

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/Picture232.jpg

лека вечер!

# 93
Я да видим сега дали има желаещи мами за запой:

Стройте се, пребройте се.  Mr. Green

# 94
Наздраве и от мен с червено вино 

Днес деня беше тежък, толкова съм уморена, че даже и не ми се пише...

# 95
Ха добра вечер и от мен! Наздраве! Аз съм на бяло винце. Нали съм една пиячка и ааааз.

На обяд си изпратих гостите и даже успях да поспя с детето и сега вече мога да пиша на спокойствие.

За детето с чиста съвест мога да кажа, че доста се е кротнал в сравнение с това, което беше до 1 г. Днес даже милото се наспа до 15.30, стана изчишка се, пренесе си възглавниците и играчките при мен на спалнята и вече не му чух гласчето, така до 17.30. Пу-пу! Много е кротък, но е станал доста прилепчив и то спрямо мен. Докато преди се заиграваше в другата стая, докато аз върша нещо в кухнята, сега е невъзможно, натикан е в краката ми с все играчки и трябва да го прескачам. Това малко ме задушава, но дано като тръгне от 1-ви отново на ДГ да го преодолее. Казва, че вече иска да ходи при децата.
Иначе при нас кой знае какво ново няма, освен че Динко работи още повече и почти не се прибира. Спи в къщи само една, най-много две вечери, вчера си дойде, пихме кафе, запознахме го с гостите и пак тръгна. Направо се чудя как ще ги харчим толкова много пари. Mr. Green

Лони,не знаех за тези ти лингвистични таланти/не си се похвалила/,но определено си извинена щом са били скъпи гостите....
Любе, то и аз самата не подозирах. От десет години не съм учила и говорила английски и си мислех, че съм забравила всичко /иначе го знаех перфектно/. Но тя неволята учи – след като първите 10-15 минути отговарях само с Да и Не да видиш как бързо се сетих и за още думички.

И тук вече ще помоля дамите със слаби сърца да не четат, защото не знам дали ще издържат. Та относно снощния ми сън, чиито главни героини бяха Ванилка и Миа. Ванилка ни кани с Гоги на РД на Миа в НЗ. И ние естествено не пропускаме важното събитие, отиваме. Ваня ни посреща на вратата. След кратко конско от моя страна, че толкова често си идват в НЗ и не се обаждат, а е близо до Сливен, след още няколко разменени любезности влизаме вътре в една голяма стая, украсена празнично с балони по тавана и плакати по стените. Хубаво е, но Ванилка нещо негодува и мрънка на родителите си. Питам я проблем ли има и се оказва, че родителите и се занимават с животновъдство, по-скоро отглеждат едър рогат добитък, сиреч крави и телета. И продължава: „Заведох ги аз в магазина и им казвам, че хората продават и книжки, но не те решили схеми да си купят и то големи”. Не схващам и тя ми показва „празничните плакати”, последователно подредени от единия прозорец, минават през всички стени, за да стигнат чак другия край на стаята. На тях виждам нагледни рисунки и схеми за изкуствено осеменяване на крави, даже има приложен и снимков материал. По-нататък не знам какво стана, защото се събудих от собствения си кикот.  hahaha Joy

Сиске, добре завърнала се от морето, а аз сутринта се притеснявах за теб да не изгориш! Ще чакаме по-често да се включваш вече.

Някой има ли вести от Страйпърчето? Дано да са добре и всичко да е ОК!

Лека за сега от мен, ако се сетя нещо може пак да пиша!
Ето малко снимки и от нашите диванета /Георги и племенницата ми/: http://ilonkatoleva.multiply.com/photos/album/28#56

# 96
Аркова,закъде без мен...... cheersКате и аз имах тежък ден....,но свършва и съм доволна..........
Лони,сънят ти е просто  #Crazy......дано някой даде тълкувание,че аз нямам предположения/а рядко ми се случва/...иначе аз мислех,че от полски превеждаш......но пак те поздравявам за ентусиазма/че аз сигурно и да и не вече немога да кажа на английски...пък пусто съм учила/
Ох,от следобед се чудя дали да изнахалствам и да звънна на Стайпърчето......имам тук един неин тел...........ама айде,ще изчакам до утре........да не я притеснявам,ако почива..

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 23:22 от Анонимен

# 97
  • Велико Търново
Някой извика ли ме Mr. Green

# 98
.......тамън щях да кажа,че станахме каре за белот и ти развали бройката.......ама нищо,аз и без това не обичам да играя карти,та ще съм кибик-а...
Сисе,ми то ние отвикнахме......то при теб вече със записване става,бе душко Mr. Green

# 99
Eeeeee, друго си е да подканиш на по чашка за разписване Simple Smile

Лони, друго си е с пораснало дете, а?!  Mr. Green
Ама ти много закъсняваш.... Мен гърлото ме заболя да викам!!!!

Е само с това ли се изчерпа включването ти в купона????
Кажи нещо за момчетата дето правят присана, за нещата от Живота!

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 23:39 от tania_ark

# 100
Абе какъв белот, какви карти, да пием... Аз един път в годината ще реша да пия...

Лони, друго си е с пораснало дете, а?!  Mr. Green
Да, ако можеше от понеделник и сам да ходи до ДГ, та аз да поспивам до 10-11!  Laughing Ех, мечти!

На мен май тренинга ми е малко и виното взе да ме хваща, ще взема да си лягам вече.

# 101
Хубаво, лягай си, ама от утре да увеличиш тренинга, че да можеш да се задържиш по-дълго на "бойното поле"!  Mr. Green

А Гоги може и с това да те изненада, да си събере вързопчето и да притича до ДГ, щом и сам се обслужва с пишкане.... Скоро ще започне и сам да си сервира, пък и на теб да сервира. Еееее, дали ще го доживея аз някога този момент???

П.П. На Виф няма ли кой да се обади да се включи в надпиването, че утре пак ще се ядосва, че не е влязла във форума.  Whistling

# 102
  • София
Момичета, извинявайте, че не съм чела последните постове и не коментирам, но бързам да ви съобщя новината: Stryper е родила днес наобед своето момиченце,  3450 гр. да й е жива и здрава малката принцеса, много късмет й пожлавам! А на Ели бързо възстановяване!!!
/инфото е от очакващи през септември, които шпионирах днес за новини от Ели/

# 103
  • Varna
   Аз докато... и тя бирата свършила ...
   Сиска, радвам се че почивката, макар и много кратка ти е хапесала,когато решиш пак заповядай и всички  които желаете Hug само че май вече догодина, защото при нас започва есенния  #Crazy  и с нетърпениа чакам 28 септември да хлопнем кепенците на хотела и почивкааа.  
   А да кажа, че тя Божа си е много кротко детенце и изобщо не е побойничка, само си защитава правата.
  Ама тя Сиска си е съдала добри контакти дядото американец, много обича българите,
 И полицаите от Дубай
  И в Пайнер е пуснала връзки http://media.snimka.bg/0484/007222765.jpg, че то нашето барменче участва в клипове на фолк певиците / да ме прощава за моето невежество, но пак забраних на коя певица/.
  ЧЕСТИТО НА ЕЛИ, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА МАМА.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Ели, честито бебенце. Нека малката принцеса расте така хубава и спокойна като майка си.

Тази сутрин съм в много добро настроение, отново имам цветя на бюрото. Сезона на розите мина, но май са започнали да цъфтят маргаритките!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт