Очаквах вече да има новини от Ели, но ще изчакаме още малко. Стискала съм палци и аз яко
. Дано вече гушка красивата си малка дъщерика и всичко е минало по мед и масло.Люба, за съжаление наистина поради здравословни причини не пишех редовно, но този път причината е милата ми майчица. Ще ви моля за огромно палцестискане когато дойде ред за операцията й, която е скоро - 11.09. , но ще ви припомня пак като наближи. Знам и вярвам, че и с ваша помощ изхода и самата операция ще са О.К.
Галя, Руми и моята мома е в такъв ревлив период. Много лесно се разплаква, когато не става тоно както тя иска. Понякога и тя не знае точната причина за ревовете и недоволствията си и в процеса на говорене от моя страна ми репликира - Няма има, няма няма и ей такива. Понякога ми издържат нервичките, но все по-често не се въздържам. Много ми е напрегнато и в работата и за майка ми и ей такива неща...затова използвах 2 уикенда подред да забегнем извън Плевен, че незнам дали скоро ще ми се удаде такава възможност. Хубавото е, че има нет вече и на работа и в няколкото свободни минутки мога да надничам понякога или от вкъщи след 00ч. когато слагам Тери да спи. Хайде стига оплаквания от мен. Дай боже да сме живи и здрави, ще минат тези тръшкащи периоди и всички подобни.
Нагледах се пак на красиви моми - Божа и Калинка.
Змейко и Тери има от 1/2 година тази книжка и много си я харесва, но сега съм я скрила за малко да я забрави, за да й е по-интересна, иначе бързо й омръзват. В момента на мода при нас е "Лече Буболече" или "Бече Бече" в интерпретация на Тери и нея четем преди сън всяка вечер задължително.
Ани за съжаление в частния бизнес работното време е неопределено и е много разтегливо , та понякога се налага да оставам и до 22,30ч. като се случва от доста време насам. Незнам как се чувстват работещите мами, но на мен ми е много мъчно за малката и се чувствам кофти, че не й обръщам достатъчно внимание и не е с мен достатъчно дълго време.
Добре дошли на новите мами, както вече сте усетили тук е страхотно
!Хайде до скоро!

да не остана по - назад, че гледам моми красиви се показват наляво надясно 
:

Кате и аз имах тежък ден....,но свършва и съм доволна..........
......дано някой даде тълкувание,че аз нямам предположения/а рядко ми се случва/...иначе аз мислех,че от полски превеждаш......но пак те поздравявам за ентусиазма/че аз сигурно и да и не вече немога да кажа на английски...пък пусто съм учила/