Къпете ли всеки ден бебето?

• 28 156
  • 316
  •   1
Отговори
# 90
Всели ден,че и понякога по 2-ти,защото тя много се поти,а главичката през ден.

# 91
Къпя я всеки ден и не смятам да спирам... Нормално е, и аз се къпя всеки ден и ми е добре..спя по-хубаво, по-леко..

# 92
  • София
Като беше бебешко бебе се е случвало да пропусна. Сега - никога.

# 93
  • София
Е, дъщеря ми е на две и половина и все още се къпе ежедневно.

# 94
  • София
Къпя я всеки ден, в жегите и по няколко пъти. И от новородена я къпех, естествено съм пропускала, ако е заспала...да не съм луда да будя бебе  Mr. Green
Сестра ми е пълна французойка (аз само половин), при това медицинска сестра и тя си е къпала децата като бебета всеки ден. Та при тях явно я няма тази приктика да пазят кожата естествено мръсна. Пък и от менингит не умират особено много. И от климатик не настиват, но това е друга тема.

...Малко ми е странно това - до 1 годинка всеки ден,след това-не. Rolling Eyes
Така плавно се преминава към ритуалното неделно къпане.  Wink

# 95
Къпя и двете си деца всеки ден, има и пропуски, но се случва ако е станало много късно, примерно.Косата и на двамата 2-3 пъти седмично.
Сина ми е на 2 години и половина, а дъщеря ми на 1 година - мисля да продължа така и за напред

# 96
  • Варна
........
Да ме извинят твоите познати, но да се къпеш веднъж седмично си е мърлявщина. Confused

Да бе ......  Shocked , ужас  ooooh! . По темата: Всеки ден я къпя - косата и тялото  Peace . Смятам миенето на косата да го разредя през ден или ама още не съм се решила. Така си е свикнала и тя и аз  Hug

# 97
Къпем бебка през ден, откакто почнахме да го правим, кожата й се оправи, беше много суха иначе. Като почне да пълзи и да се цапа, естествено , че ще я къпя всеки ден, както се къпем и ние всеки ден! Peace Hug

# 98
Да, с много малки изключения. Особено в тези летни жеги не си представям да пропуснем баня.

# 99
Всеки ден ги къпя и двамата, а каката задължително и на обяд, защото след игра е много мръсна и потна.

# 100
И аз я къпя всеки ден с много редки изключение. В тези жеги не мога да си представя да не я къпя 1 седмица  Rolling Eyes

# 101
От раждането досега къпя детето си всеки ден. Косичката му мия три пъти в седмицата.

# 102
И аз ги къпя и двамата всеки ден. Случва ми се да пропусна 1-2 дни единствено ако са болни. На мен педиатърката ми беше казала, че до 6-ти месец е задължителна ежедневната баня, без значение дали е зимно или лятно бебето. И не защото бебетата се цапат. Банята помага за по-доброто кръвообращение, което при новородените е по-бавно. След 6-тия месец ми каза, че мога да къпя и през ден, но аз си продължих с ежедневните бани, които са любим момент вкъщи.

# 103
  • ВАРНА
Къпя го, да, всяка вечер. Все още не е започнал да се цапа много, но пък е толкова щастлив, когато го сложа в коритото, че не бих му го спестила.

# 104
  • София
Всеки ден, че и по-често!

Общи условия

Активация на акаунт