Къпете ли всеки ден бебето?

• 28 143
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
  • Earth
Всеки ден. Задължително  Heart Eyes

# 121
  • Някъде по Дунава
Бебка е на 3м. и я къпя всяка вечер.Когато е много горещо я къпя още 1-2 пъти,но без косата.Така се успкоява и заспива по лесно.

# 122
Да,всеки ден.

# 123
Синът ми вече не е бебе,на 3 годинки е ,но все още го къпя всяка вечер.

# 124
и във Франция не се къпят бебетата всеки ден с шампоан/душ гел всеки ден. а като новородени изобщо не се къпят всеки ден.

верниксът не предпазва кожата само в утробата, където бебето е във вода. верниксът се оставя на кожата на бебето след раждането  Whistling приключвам. който иска наистина да се информира - вместо във форума, има чичко Гугъл. за всеки случай, една кратичка препратка: http://www.babycenter.ca/baby/newborn/whenbath/

# 125
Ами да къпем го . От новороден сме пропускали 10 пъти. А сега лятото, той се поти, цапа се наскоро се научи да рови в пясъчника и ...... Също и косата.

# 126
Аз също къпя детето всяка вечер . Е, имало е и пропуски по уважителни причини.

# 127
  • София
и във Франция не се къпят бебетата всеки ден с шампоан/душ гел всеки ден. а като новородени изобщо не се къпят всеки ден.

Пък аз казвам, че се.  Whistling
Този спор взе да затъпява. Едва ли се очаква всички французи/немци/англичани или западноевропейци да отглеждат децата си еднакво.
Айде, лека нощ от мен.   bouquet

# 128
Сегашното бебе първият месец-два не го къпех всеки ден.
После започнах ежедневно, като сега в тия жеги я къпя по два пъти.

# 129

Пък аз казвам, че се.  Whistling
Този спор взе да затъпява. Едва ли се очаква всички французи/немци/англичани или западноевропейци да отглеждат децата си еднакво.
Айде, лека нощ от мен.   bouquet

ти можеш да казваш много неща, но до момента си цитирала сестра си, която не е показател за масовата практика. освен това си има препоръки на педиатри в съответните държави и болшинството хора ги спазват, защото са редовно осъвременявани и смислени. оттам-нататък всичко заприличва на "а една моя приятелка/роднина/лелинка...", което е несъстоятелно.

п.с. аз съм живяла във Франция и ходя там поне на всеки две години при приятели, много от които вече имат деца.

# 130
 Да всеки ден го къпя. Главичката я мия само 2-3 пъти седмично с шампоан, през другото време само с водичка. Има случаи когато сме се къпали и по 2 пъти дневно. Ми то на тая жега, абсурд на седмицата по веднъж  #Crazy

# 131
Къпех я всеки ден до 1 годинка Peace

# 132
Като бебе не съм я къпала всеки ден,но през ден или два.Откакто проходи обаче я къпя всеки ден,а дори се случва и по два пъти на ден.

# 133
  • София
Къпя ги всеки ден,не винаги със сапун,а само с вода.

# 134
Сега я къпя всеки ден. Зимата понякога и през ден.

Общи условия

Активация на акаунт