Септември на вратите чука!Трeтокласници,желаем,Ви сполука3!

• 24 578
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • София и там където не се пуши
Много благодаря за пожеланията.   bouquet  bouquet  bouquet

Междудругото моя съседка ми се обади, че в тяхното училище са ги извикали да си получат учебниците на третокласниците.

# 106
  Честито и от мен! Да си жива и здрава! newsm67 Gift

# 107
  • Майничка
Честито, Дороти! Да си здрава, усмихната и късметлийка!

Върнаха се софиЕнците снощи, каката се е държала геройски, от утре почва физиотерапия. Диктовките ще са част от нея. Laughing
Така де, таткото и всички баби временно го играят много добрите ченгета, та за мен остава лошото. Sad

# 108
Дороти, честит рожден ден, здраве, любов и много щастливи мигове  bouquet

Гаргамела, много се радвам за девойката Hug И ти доста геройски го раздаваш Wink

Тук сме три вече от едно уч-ще, но още не сме го разбрали Wink

И аз се присъединявам към трите Wink Броиш ли ме? Laughing

# 109
  • гр.София
 Вълничке,разбира се Peace Ти беше първата в списъка Simple Smile

Нещо съм чела -недочела явно.Ще се върна пак назад да прочета за Гаргамелината третокласничка.Радвам се,че последните новини поне са добри.

# 110
Дороти, бъди жива и здрава! Пожелавам ти от сърце купчина поводи за усмивки и удовлетворение   bouquet

Вълничке, ти не си ли на брега, бе Simple Smile

И от мен кураж на Гицка, а на Гаргамела официално съобщавам, че всеки момент ще я издиря по трасето, за да намачкам малкото попълнение и да му връча скромни дарове.

Споделям първият инглиш сертификат на щерката. С по пет кеймбриджски гербчета и в трите секции.
Днес беше особено разочарована, че на общата снимка излязла във в-к "Марица", тя не се вижда.

Споделям още тоталната си невроза - с приближаването на учебната година ме подхващат кризи всякакви - от екзистенциални до... по-посредствени.

По-горе написаното е нещо средно между отчетна тема и споделете в клюкарника.
Шъ прощавате.

П.С. Ако организацията за общонационална среща пропадне, елате ми вкупом на гости на двора, докато има смокини и слънце.
Ще пием - каквото донесете.

# 111
П.С. Ако организацията за общонационална среща пропадне, елате ми вкупом на гости на двора, докато има смокини и слънце.
Ще пием - каквото донесете.
Не е лошо,като идея!Харесвам много смокините,как вървят с бяло вино! Laughing
Гаргамела,много добре се възстановявате,браво!
Ама иЗобщо не се тюхкам,за престоящата учебна година.
След РД среща,сме на метро и как бързо ще го реша проблема.
За сега само ме изнудва за нова раница,при положение,че старата и е читава. Mr. Green

P.S.Ако някой,знае точните дати за ваканциите да ми ги метне,за да ги публикувам в другата тема. Wink

# 112
  • София и там където не се пуши

P.S.Ако някой,знае точните дати за ваканциите да ми ги метне,за да ги публикувам в другата тема. Wink

http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/left_menu/vacations/

Тук по-назад някой го беше написал. Като цяло тази година децата минати - много съботи и недели  Joy Joy Joy

Още веднъж благодаря за пожеланията.

# 113
Дороти,благодаря ти! Hug
Е за разлика от миналата година,тая ще са по спокойни! Wink
Все,забравям да приложа пресен снимков материал на малкото Птиче!ЦЪК!

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 20:58 от ptica

# 114
blanc, изненада ме. не помня кога съм писала, но сигурно покрай записването?

Verdad, на брега съм, ама на моя личен Wink А съм и родом от истинския бряг. Сега само символично и в мислите ми. Иначе съм вече софиянчееееееее bowuu  Mr. Green А твоят двор със смокините в столицата ли е или....? ( че липсва инфо  Laughing) Записвам се по организацията с пиенето Joy

# 115
  • София
дороти, да си жива, здрава и ти , а и  всички хора които обичаш!
Птица, малкото птиче е страхотен бонбон!Къде е каката?
Гаргамела, геройско момиче! Дано бързо да се възстановява и да забравя инцидента!
Изобщо не се стряскам и нервирам, колкото по-бързо запомне, толкова по-скоро ще влезем в учебно-работен ритъм. Тази година не кърмя, бебето ходи, баткото не е първи клас, ходя на работа- направо живо удоволствие! Simple Smile, какви ти притеснения от едното учене...

# 116
Птица, малкото птиче е страхотен бонбон!Къде е каката?
Благодаря,ти! HugКаката не пожела да присъства с нас. Mr. Green
Бяхме канени на моя приятелка,детенцето и стана на 1год.
И все по често ми бие отбой.
Вердад,браво на Ралица за сертификата.
Виждам,я за напред в някоя Езикова гимназия! Grinning
Добро Утро от нас! Hug

# 117

Цитат
Изобщо не се стряскам и нервирам, колкото по-бързо запомне, толкова по-скоро ще влезем в учебно-работен ритъм.

И аз съм така. Peace Единственото ,което не ми хареса ,е че започваме с втора смяна и това никак не е добре като за начало,ама...какво да се прави   33uu Дороти- nbirthday на патерица!

# 118
  • Майничка
Птица, пиленцето проходило?!
Леле, как лети времето...

Вердад, браво на момата, тя е нашият светъл пример! Ние май тази година ще пропуснем английския, няма да сколаса с толкова писане, ама здраве да е.
Ще се радвам да се видим.  bouquet
А може и наистина да импровизираме една пловдивска среща, независимо от националната.

Момичета, благодаря за съпричастността, много мило ми стана. Слава Богу, май ще се оправят нещата с ръката, голям дерт ни беше.

# 119
И да не се втелявате над краснописа, ей!

Общи условия

Активация на акаунт