LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 458
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 105
  • Beyond the Frontiers
Имам едно въпросче, прочетох първата страница, но на някой случвало ли му се е да му вземе колета друг човек, само като носи личната карта без попълнено известие...( нямам такова и едва ли ще имам, защото имах глупостта да си сгреша адреса ).  Rolling Eyes

Един колега ще има работа към митницата та мислех да го помоля за услуга, най-малкото да провери дали имам колет на митница.... Tired а ако е там, да го вземе направо....

Напиши едно обикновено пълномощно на ръка, копие от лична карта - пиши вярно с оригинала Peace Майка ми в събота ми взе колета по този начин.

# 106
  • София
Взех си поръчката от 28.07 за пощата.
Мисля всичко е коментирано, само за тези дънки да кажа, че отговарят на номера, стоят много хубаво, плата е леко тънък, не са за зимата баш.
http://media.laredoute.fr/product/picture/47213140o_aix.jpg
Ето един пример колко са субективни мненията ни!  HugАз бих казала, че тези дънки са уголемени, а понеже са и леко еластични, стоят по-добре прилепнали горе, моите вече заминаха при шивачката, защото поръчах моя си номер. Също бих казала, че са плътни и са за по-студено време. Laughing Laughing

Joy стига бе, верно егати субективизма. Ами...за номера не знам, предишните много поръчвани на Типстер, 36 номер са точно колкото тези 38 номер, а плата на тези, които са уж зимна колекция е много по-тънък. Не са съвсем летни, но не са и дебели зимни дънки.   bouquet

# 107
Mirama , мерси за бързия отговор, но така като гледам отникъде няма да се напъхам в това палтенце.
Сега взех и аз да се зарибявам по тези дънки. От 10 дена само пълня кошницата, та ще видим къде ще му излезе края.

# 108
запис от един новак - гмурвам се в предложенията за бременни и за новородени!
със сигурност ще ме изкушат и други неща...
 Flutter

Були, добре дошла!  Hug

Елку-еленче, мерси много за идеята...  bouquet

П.П Пратих го без пълномощно, не остана време да го напиша, дано поне разбера, дали със сигурност е там....

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 14:49 от комикс

# 109
запис от един новак - гмурвам се в предложенията за бременни и за новородени!
със сигурност ще ме изкушат и други неща...
 Flutter

За бременни не съм поръчвала, но почти изцяло обличам дъщеря си от ларедут още от новородена. ))) Добре че беше сайта, защото както се роди недоносена, нищо в родната БГ не и ставаше (беше огромно). ))))

Velesa, да, тясно си е палтенцето.

# 110
anji78 ,харесах си Пиленце и жабка със сензор за влага в почвата на саксията,може ли линк.

Не ги намирам, явно са свършили... аз ги купих юни месец  Flutter

# 111
  • Варна
Моля,ако някой си е поръчвал такава завивка;
http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-qualite-specia … tegoryid=24647296
или въобще някаква за отзиви. На мен с един код ми ги намаля и се чудя  Thinking, защото така или иначе ще трябва да купувам за зимата.  luvbed

# 112
http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-qualite-specia … tegoryid=24647296
или въобще някаква за отзиви. На мен с един код ми ги намаля и се чудя  Thinking, защото така или иначе ще трябва да купувам за зимата.  luvbed
Поръчах такива преди седмица... Дано да пристигнат скоро и ще дам отзиви  Peace

# 113
  • София
Аз ги имам 200*200. От този най-тънкият вариант. Ползвам ги от пролетта. Доволна съм. Аз също ги бях намалила и си заслужават  Peace.
А по-назад имаше питане за теглото. Аз я получих в плик в пощата, но предполагам, че когато са 2бр ще стане доста обемно и може да ги сложат в кашон, иначе са леки Peace.

Mirama не знам дали няма да е много нахално  Embarassed, ако те помоля да се снимаш облечена с палтото Grinning и кой размер взимаш по принцип от дамската номерация? Така като гледам и аз ще се напъхам, обикновено взимам 40 за връхни дрехи, само дето 43 гръдна ми се вижда малко  Rolling Eyes
И да попитам тези отговарят ли си?

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 14:56 от vicks

# 114
Аз ги имам 200*200. От този най-тънкият вариант. Ползвам ги от пролетта. Доволна съм. Аз също ги бях намалила и си заслужават  Peace.
А по-назад имаше питане за теглото. Аз я получих в плик в пощата, но предполагам, че когато са 2бр ще стане доста обемно и може да ги сложат в кашон, иначе са леки Peace.

Mirama не знам дали няма да е много нахално  Embarassed, ако те помоля да се снимаш облечена с палтото Grinning и кой размер взимаш по принцип от дамската номерация? Така като гледам и аз ще се напъхам, обикновено взимам 40 за връхни дрехи, само дето 43 гръдна ми се вижда малко  Rolling Eyes
И да попитам тези отговарят ли си?

Ще накарам мъжа ми да ме снима. )))
И аз взимам 40ти размер от дамската. Наистина в гръдната ми е леко тясно, а и моята гр. обиколка е 102см.

# 115
змейковица, ще пуснеш ли снимки на детските чаршафи с пеперудки, че и аз ги чакам и нямам търпение................

честито и от мен на Иренка за голямото щастие  ylinfant

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 15:39 от dibijo

# 116
  • Разпиляна във въображението
Мирама из имам въпрос за тениските. Отговарят ли си на номера? Взимам от сайта на мъжа ми ХХL и ме у добре. Ако взема от тези тениски 182 дали ще му стане newsm78

# 117
Поръчах такива преди седмица... Дано да пристигнат скоро и ще дам отзиви  Peace

Би ли споделила кода на лични, моля те!!!!  bouquet

# 118
Miriel, аз взех 174см и отговарят на S от мъжката номерация. На мъжът ми винаги взимам S  и тези са му ок. Ако ти взимаш за твоят мъж XXL не съм убедена, че 182см ще му станат, ама може да пробваш.

# 119
И аз да чиститя на Иренка новото попълнение  семейството   bouquet
Разбрах, че още има забавяния, та ще си чакам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт