LaRedoute.fr - 77 - 1-вият пост е незаменим! И на Иренка бебето да честитим!

• 61 234
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-espadrilles-compensees-femme.aspx? … tegoryid=31523498

Сега пък за първи път искам да поръчам обувки. нося 38, но кракът ми е малко широк. От тези  горе според вас кой номер да поръчам?

# 211
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте! Никой ли не може да ми каже нещо за маратонките на пума? Имам и друг въпрос за размерите и по-конкретно на връхните дрешки? Отговорят ли си? Синът ми е 80 см и тежи 12 кг., зимата  яке с размер 86, малко ли ще му е според вас?  bouquet Мерси , предварително на отговорилите!

За маратонките Пума имам следната таблица :

номер    -      стелка в см                                    номер   -   стелка в см
18                       12
19                       12,5                                             32              19
20                       13                                                33              20 
21                       13,5                                             34              20,5
22                       14                                                35              21,5
23                       14,5                                             36              22,5
24                       15                                                37              23
25                       15,5                                             38              24
26                       16                                                39              25
27                       16,5                                             40              25,5
28                       17                                                41              26,5
29                       17,5                                             42              27
30                       18                                                43              28
31                       18,5                                             44              28,5
                                                                               45              29,5
                                                                               46              30

Досега съм поръчвала по тази таблица и всичко си е отговаряло

Можете ли да сложите тази таблица в първия пост

# 212
ВечеПетя би ли дала линк към тези джинси?
http://www.pam219.snimka.bg/album.php?album_id=187575&pid=7170782

# 213
  • Варна
Имам я 36 номер. 36.5см. - в талията,  47.5см - следващия ръб, 60см - дължина.

# 214

Странна работа - не ги откривам, а бяха от новата колекция  newsm78 Бяха в секцията "Панталони", имаше ги още в кафяво и сиво. Цената им беше 21.99, намалих ги на 6.99  Peace

# 215
Благодаря на Спокойна за отговора
И първата и втората поръчка са ми над300е но много малко кодове работят при мен Mr. Green

# 216
  • Варна
Забележете повечето модели какви са на пума:

Отзад петата е леко удължена, а в горната част се прибира навътре, според мен така се губи поне 1 см от стелката и ако в таблицата 38 номер е 24 см стелка, а крака ти е 23.5, забрави да влезеш в този номер, просто защото крака не отива плътно назад.

# 217
[quote  pipilotas , да не би поръчката да е под 10 е?[/quote]

Вътре беше ето това http://www.laredoute.fr/vente-parka-a-capuche.aspx?productid=324 … tegoryid=22907153 за съпруга ми, което бях намалила с код някъде до към 30 е + някакви дреболийки. Да е от кода? newsm78
А якето е хубаво, много ще съжалявам ако не съм успяла! Писах им снощи, получих автоматичен отговор, сега ще изчакам няколко дни за отговор по същество.

# 218
Моля Вече Петя да ми изпратиш на лични кода за намалението на тези джинси че ги имам в кошницата но с нищо не се намалят БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet  bouquet

# 219
  • Варна
Пак моля спешно за помощ. Направих си виртуална ДСК, но още не са ми дали пластмасовия носител и сега като пускам поръчката освен номера на сметката ми иска и кода от 3 или 4 цифри!!!!
Който е с ДСК виртуална ше ми помогне ли  Praynig Praynig Praynig

# 220
  • Пловдив

Странна работа - не ги откривам, а бяха от новата колекция  newsm78 Бяха в секцията "Панталони", имаше ги още в кафяво и сиво. Цената им беше 21.99, намалих ги на 6.99  Peace

Ето ги - и аз ги чакам  Mr. Green
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-femme-velours-prix-m … tegoryid=22904855

# 221
Да се похваля с получена поръчка от 07.08.,малка е но от всичко съм доволна:
Супер сладурска туника  138размер,много хубаво ,мекичко трико
Клинчета с туниката се комбинират перфектно
Детския "Адидас" 94 см. наистина уголемен,по етикет е 98см.
И тениска на "Адидас"  хубаво трико,но не е така наситено черна и отпред е щампа-златна,а аз очаквах сребристи камъчета  Rolling Eyes
Ето и реални снимки .

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 13:19 от iovka_74

# 222
Пак моля спешно за помощ. Направих си виртуална ДСК, но още не са ми дали пластмасовия носител и сега като пускам поръчката освен номера на сметката ми иска и кода от 3 или 4 цифри!!!!
Аз плащам с такава карта. На гърба й са трите цифри, които изисква, така че, бегом към клона за получаване на картата. Между другото моята стана доста бързо, подадох заявка и след около 7-ца беше готова.

# 223
  • DE
Забележете повечето модели какви са на пума:

Отзад петата е леко удължена, а в горната част се прибира навътре, според мен така се губи поне 1 см от стелката и ако в таблицата 38 номер е 24 см стелка, а крака ти е 23.5, забрави да влезеш в този номер, просто защото крака не отива плътно назад.
Един приятел си поръча тези пуми. Неговия номер са и са му точни!!

# 224
  • Варна
Аз плащам с такава карта. На гърба й са трите цифри, които изисква, така че, бегом към клона за получаване на картата. Между другото моята стана доста бързо, подадох заявка и след около 7-ца беше готова.
Мерси, обадих се в кол-центъра, картата няма да  готова преди края на седмицата  Cry
Пак да питам някой плащал ли е с Виза електрон на алианц, веднъж опитах не стана и ме е страх да не си използвам напразно кода

Общи условия

Активация на акаунт