Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да отуча котката си да влиза в спалнята и какви са най-добрите методи за това?
Как мога да разгранича размерите на бебешките дрехи, след като съм премахнала етикетите?
Какви са най-добрите методи за отглеждане на кученце в дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да отуча котката си да влиза в спалнята и какви са най-добрите методи за това?
Отучаването на котка да не влиза в спалнята може да бъде предизвикателство, но не е невъзможно. Един метод е да се предостави на котката алтернативно място за сън, като къщичка за котки или кашонче с любима кърпа. Може да се използват спрейове с феромони, репеленти или кори от цитрусови плодове, които да отблъснат котката от вратата. Постепенно, котката може да се научи да не влиза в спалнята, но изисква търпение и последователност.
-
Как мога да разгранича размерите на бебешките дрехи, след като съм премахнала етикетите?
След отстраняване на етикетите от бебешките дрехи, може да е трудно да се направи разлика в размерите. Един подход е да поставите дрехите в отделни торбички, обозначени с различни възрастови групи. Освен това дрехите от биопамук обикновено нямат етикети и могат да бъдат маркирани с водоустойчив маркер по месеци или сантиметри за по-лесно разграничаване.
-
Какви са най-добрите методи за отглеждане на кученце в дома?
Отглеждането на кученце в дома изисква постепенно запознаване с новата среда, социализация и обучение. Важно е да осигурите подходящо място за сън, редовни хранения, игра и физическа активност. Също така е важно да насърчите желанието за излизане на открито и да научите кученцето да не влиза в спалнята, ако е необходимо.
-
Как да се справя с проблема за гладене на бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за гладене на бебето през нощта?
..аз съм решила да си го къпя всеки ден...аз много обичам да се къпя и не искам да лишавам бебчо от това преживяване на освежаване и даже успокояване!!!

То и седенето при нея в Софето ще е приключение
? А до седмица след това и сами можете, ще видите, не е страшно..
. И това zнам какво е, не ми хареса
Таzи работа е една от хубававите страни на това, че сме тук, далеч. Никой няма да идва след иzписване, няма как 
Искам да е спокойно детето.Водим го у нас не в някой цирк!!В къщи ми се ще да се почувства уютно,приятно!А не да е наобиколено от откачени роднини дето спорят"Носа е на моя род,кривите крака на твоя и т.н"И завий го,отвий го,ма защо плаче,кога го кърми за последно,изобщо кърмиш ли го,напикало се е...Ще се побъркам!А ако се почне от първия ден не ми се мисли!!
...представяш ли си какво е казала на майка ми.."тя не иска да е при теб а при мен като роди!!!"...единствената причина поради която не мога да съм си при мои та мама е че имаме 2 кучета сетер и едно "бебе" на 7 месеца - 45 кила порода - между самбернар и немска овчарка..огромна и дива машина
която сигурно е пораснала още от последния път като го видях!..а и Снежка нали припада като види куче..как ще вижда внука иначе 

Харесва ми мнението на Мариам- не смятам да се престаравам както преди да го къпя на всяка цена всеки ден, но и ще ми се иска да мирише на чистичко.
, а майка ми милата не знам доколко се сеща кое как, пък и тя е доста ангажирана служебно, та двете ще се редуват в началото. Първо свеки за седмица и после майка! Дано всичко е наред и не се изпокараме, че и аз съм от мамите, дето не приемат да им се казва "направи това, а не онова!" Направо откачам!
и сега съм решила да ви предупредя та да не се шашнете ако ви се случи.
, нито бях чувала, нито бях подготвена, колко бях шашната когато при гушване от гърдите пръсваше кърма на силни струи...
, тя плачеше и от тази процедура естествено гърдите се наляха двойно повече, предписаха ни антибиотици и ми я надупчиха милата още топличка, мъничка.