АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 678
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Ама не, така де! Кой каза да поръчваме от Кидо ли кво там беше? Не съм го и помисляла, а ми се вменяват такива думи Naughty

# 241
  • Boston, MA
Приятно изкарване на Енвитата в Германия, а на Вени честита годишнина! (ние забравихме нашата, на 17 септември беше  Embarassed).

След малко се изнасям от работа, отивам да донапълня багажа и поемам към летището, и аз към Германия (но ще съм далече от купона, в Мюнхен). Нямам търпение да гушкам джудже.

До скоро писане!

# 242
Ееее, Бубке, каzах ли ти да летиШ преz Франкфурт, м?  Wink  Кво да те правя като те вле4е бирата  Crossing Arms  Laughing (а по време на Октоберфест не се притеснявай 4е Ще иzпуснеШ някой купон  Mr. Green )  Хайде лек полет (тук е имало купон от друг род, свалили са двама потенциялни терористи от един самолет в Кьолн  Shocked ) и хубаво да си нагуШкаШ Данито  Hug И на патерица, да ви е 4естита годиШнината   bouquet

Аги, верно те е ударил хормона  Laughing Споко бе. Просто исках да кажа, 4е zад един красив сайт може да се скрие аматьорски екип. Важното са, според мен, иzбора, коректността на магаzина и условията zа доставка. Ако и сайта е добре направен, 4удесно, но ако не е, не е болка zа умиране  Peace А ако ти си имала въпроси и не си ги zадавала, ами съжалявам, аz Щях да ти отговоря, но ако не питаШ, от къде да zнам 4е имаШ въпроси  Crazy 
Вени, тоzи пъzел според мен е zа по малки, с по 3, 4 4асти  Thinking  Тя Милена реди пъzели с около 40 пар4ета  Crazy
В сайта на Джакоо има и каталога йм, можете да го гледате (дебел е, 400 страници май, мърzи ме да се ка4а горе да проверя) и в Киндербутт пак е така.

# 243
  • София
Ееххх, Татянски, някои редят с по 40 парчета пъзели, а някои и с по 4 не могат  ooooh! Валски като хване едно парче и вместо да го ориентира така, че да влезе, той го блъска, блъска... То пак влиза де, ама после от пъзела нищо не става  Mr. Green
Но пък, да не се оплаквам само, има и за хвалба  Laughing Ония ден му купих книжка за устройството на автомобила и вече знае всичко - къде се намира двигателя, за какво служи акумулатора, къде се сипва маслото и течността за чистачките, как завиват гумите, каква е последователността за монтиране на разните чаркове, като се сглобява кола... Направо ми скри топката, сега и двамата с баща му ме бъзикат, че по не съм наясно с колите от 2-годишно момче  Crazy

Абе, мацки, аз сега като имам повече време и походих малко по магазините... ми то всички играчки, които е показала Татянка, ги има и тук; може и да са малко по-скъпи, ама заслужава ли си да берете пак ядове, като миналата година.  newsm78

# 244
Е, Рени, то е ясно 4е децата са раzли4ни, Милена zнае по малко zа колите от теб   Mr. Green  А пъzелите винаги са й били страст  Wink

# 245
  • София
Приятен път на всички пътуващи! Дано са мирни вашите овнета, щото за един час в самолета с Ани брах голям срам АМА ГОЛЯМ!

Що не казахте че тази есен купона е в Германия Mr. Green

Не се бях замисляла за Р то, но не го казва, само маркира.
Обаче всички числа над 10 стават наисет  Joy обаче тя си ги разбира щото като брои етажите става ясно

Замислих се вчера колко мило ми беше като казваше ишшшшшшш вместо гуш. Като мина на гуш, някак си магията отлетя, така, че хич и не бързам да я отърва от бебешкия език  Blush

# 246
Да се разпиша и аз в темата , че ще я заключат.
Ама няма кой знае какво при нас. Ема вече 10 дена е със свекита на вилата , май ще откарат още толкова , поне така се гласят , а и нали времето се оправя.  Аз на работа и после хиляди задачи, които бързам да свърша преди да се върнат , че тогава ще ме завърти въртележката. В работата се явява едно проблемно дете, но не ми се пише за това тук. Добре е , че майката е наясно с проблема и ще направим каквото можем, защото съм се нагледала и на такива , които категорично отричат детето им да с някакви отклонения, включително и една майка на дете болно от Даун  , която твърдеше , че всичко е ОК.

Решила съм за Коледа да купим на Ема някакъв конструктор, харесах един на Лего - 3-5 години , но цената  Shocked - 170 лева - това нормално ли е не знам или аз не съм в час  newsm78. Татяна, как вървят при вас?

Вени, честита ви годишнина   bouquet!

Бубка, на теб лек път .

Приятна събота и неделя на всички и дано се постопли поне малко.

# 247
  • София
Татянка, и на мъжа ми сестрата е пъзелМаниачка, постоянно реди, и стените в цялата и къща са с пъзели. Последно и подарихме един с 9000 парчета, на Равенсбургер; сигурно 50 пъти ни се е обадила досега, да ни каже, че това и е най-страхотния подарък.  Grinning

Що не казахте че тази есен купона е в Германия Mr. Green
Че той всяка есен купона е в Германия  Laughing Откога се каня и аз да го посетя най-сетне тоз октоберфест. Ей на, само си помислих за немска бира и ми се разтекоха лигите  Crazy

Ммм да, Ексче, и на мен ми липсват някои бебешки бисери, преди няколко дена с Пепи се опитвахме да си спомним някои любими думи, ама много бързо се забравят, бе.  Sad Сега само го дебна да се разплямпа и пускам да правя клипчета, че скоро съвсем човешки ще заговори и няма да е толкова интересно.

Ние открихме тази вечер зимния сезон с едно чудно червено, мелнишко винце Uniqato, черпя ви и вас!

# 248
Хайде и аз да се разпиша преди да заминем Simple Smile (след час потегляме за летището)
Ренка, я сподели каква е тази книжка, искам и аз такава (за мен де Embarassed)

За сайта също съм без претенции, каквото болшинството реши Peace
Тина, за Легото в БГ са поне два пъти по-скъпи от навън. Аз в предната поръчка взех доста неща на Лего и в момента в къщи Дуплото е голям хит - постоянно реди кули, подрежда животните, реди релсите на влака и го пуска. Наистина много се забавлява. Взехме и от другата серия за по-големи, но с тях му е малко по-трудно, но пак играе - имаме една мозайка на Лего, може и 2 часа да седи и да я реди. Аз малко като рекламен агент на Лего, ама съм им голям фен, всичко е толкова помислено и направено много добре.

# 249
  • София
Добро утро  Hug

Ст е в Бояна на рали, т.е. пак съм сама на пангара, съответно доста фуча с метлата.
Ренка, и аз имам едно червено винце, Мелнишко, ама нещо хич не ми харесва, който го пробва прави "мммм" пък  аз... Та преди малко го измислих, че сока на Стаско от ягоди, който хич не го пие може да го комбинирам с винцето. А? Ще стана ли или е гавра с виното?  Mr. Green

Определено за подарък залитам към нещо да е финансово по-изгодно, т.е . към Легото. Сайта, който препоръчва Деси - щом и тя и Танчето казват, че е добър, аз съм ЗА него. В Джако-то рових, гледах - всичко ми харесва и едва ли ще мога да избера нещо, искам всичкоооо  Mr. Green Не видях да има чаши  Mr. Green, но намерих кутия за банан - ей такива неща мен ме впечатляват.

# 250
  • София
Добро утро!
Танч, както е казала и Ренката, нашите момчета са на светлинни години още от 40 части! Мати реди един с едни влак, сигурно от 6 части да е и то не винаги се справя! Мъже - кво да ги правиш!

Деси, вие на къде?

# 251
  • София
Деси е на мореце в Турция, дано слънцето е с тях  Hug

# 252
  • София
Деси е на мореце в Турция, дано слънцето е с тях  Hug
И да не забрави да го вземе после насам  Praynig

И Станимир е все още мноого далече от реденето на пъзели. Макар, че има отлична финна моторика, страстта са му силовите дисциплини и колите, разбира се.

От няколко дни си играе със стотинки и "прави" коли. Каква играчка да му взема, за да спреме да изпадаме във възторг от неговите абстракционни коли?

# 253
  • София
При нас хит се оказаха дървените пъзели с животни. Отгоре на всичко ги прави 3Д като реди върху всяко животно същото животинче от зоо колекцията Laughing

# 254
  • Варна
Момичета, понеже знам за чудодейното форумско палцестискане, моля ви да да стискате палци за един мой много близък приятел. В кома е, след катострофа..дано се оправи, толкова го обичам Praynig

Общи условия

Активация на акаунт