"Dancing stars"

• 63 604
  • 991
  •   1
Отговори
# 870
Сигурно магистратура са я приели сега.

# 871
Дъщерята на Аня завърши в Лондон театрален колеж.Сего може да учи още нещо.Що да не учи?

Хихихихи никакъв театрален колеж не е, най-нормален унивеситет, специализиращ в сферата на финансите и международните отношения основно, но има и между другото психология, а съвсем между другото комуникации и драма.

Редакция: Хм, драма дори не виждам в списъка със специалности http://richmond.ac.uk/content/academic-programs.aspx.. Не знам какво точно е учила честно казано.

# 872
http://www.slava.bg/news/1508.html
Ето една от любимите прически на Петя.Тук е добре даже.

# 873
Дъщерята на Аня завърши в Лондон театрален колеж.Сего може да учи още нещо.Що да не учи?

Да учи, не съм казала да не учи, ама тя така го съобщи, все едно й е за първи път, толкова развълнувано, с един треперлив гласец  hahaha

# 874
Незнам защо, но мен Виолета не ме грабна... - гледам в момента ви-бокса. Илияна и Трендафил бяха много оригинални и дано идеята е тяхна, която след време други да откраднат. Георги Мамалев вярно прави шоу и ако той липсва, ще липсва важна подправка в ястието ДС........Отивам да търся Орлин......А това с Господарите - не съм го гледала.....Само дадоха,че е копирано ли или и коментар от страна на Нети.....

# 875
  • България Сливен
Аня както танцува с тази отворена уста прилича на кукла, но от секс шопа, ония надуваемите. А Рачо горкия е като циганин от Столипиново с новия стайлинг. Но в прегръдките на Рачо, Аня излъчваше задоволеност. Или и малкото , което може да откопчи като близост с него я прави щастлива.

# 876
varna72  аз пък щото не искам да ми се врат в личния живот и да ме коментират не станах звезда  

samnjavam se, 4e tova e bila edinstvenata pri4ina da ne stane6 zvezda! Laughing

# 877
Аня както танцува с тази отворена уста прилича на кукла, но от секс шопа, ония надуваемите.
hahaha точно

# 878
varna72  ,  нещо не разбра точно, какво искаше да намекне Вени ... и взе, че се изказа прибързано  Rolling Eyes

Мама Цоцоланка   Peace

За танца на Виолета и Атанас  ... чисто технически погледнато, това беше най-доброто изпълнение за вечерта - като брой съчетани елементи, симетричност, хармоничност и т.н.
Владимир от журито прекали с тази девятка, заслужаваха си 30 -те точки от раз... то и на Илияна раменете не бяха кой знае в какво идеално положение, ама и даде 10-те точки  Thinking
А за Наско нямам думи, перфектен партньор, следи движението на дамата, ако се наложи маскира  ... момчето всеки път се раздава на макс  Peace

На мен пък в танца на Илияна нещо ми липсваше , нямаше никаква страст , никакъв плам ...Илияна с прекалено сериозна и измъчена физиономия, Фил един вятърничав , такъв ...
Илиянка няколко пъти повтори едно и също прокарване на  топката през ръцете си , по едно време леко ми втръсна да гледам точно тоз мотив   ooooh!
Като идея , много добро , но като изпълнение , на мен лично не ми хареса достатъчно  Peace

# 879
  • София
Сега като гледах предаването,нещо Баташов много ме издразни,защо тези хора не са се научили да губят,би трябвало на тези години да има достатъчно опит,а той се държа като ощипана девойка.Особено когато си заля името на вратата с вода,ебати простотията Crossing Arms
Djindjari,явно харесваме едно и също Wink

# 880
А Наско защо толкова плака като отпаднаха Баташов и партньорката му, със сигурност съм изтървала нещо, дочух че танцували 5 години заедно, ама по-конкретно някой може ли да обясни?

# 881
Е, точно вчера Виолета не беше за 30 точки. Просто рамената и и бяха до ушите! В краката ок, но на горе-дърво.
Илияна беше най-добрата и заслужено зае първото място.
Нека всеки си има любимец и фаворит, но да се стреми да оценява изпълненията реално, все пак! Peace

# 882
Виолета е супер  yesyes  sohappy  yesyes

# 883
А Наско защо толкова плака като отпаднаха Баташов и партньорката му, със сигурност съм изтървала нещо, дочух че танцували 5 години заедно, ама по-конкретно някой може ли да обясни?
Каза,че въпреки,че иска, сега не може да я прегърне,но я обича.

# 884
Каза,че въпреки,че иска, сега не може да я прегърне,но я обича.
Каза, че не са в добри отношения в момента. Някъде бях чела, че са били гаджета.

Общи условия

Активация на акаунт