"Dancing stars"

• 63 619
  • 991
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Цитат
И на мен това ми направи впечатление. Направо натискаше ръцете му към тялото си!Грозна гледка на застаряваща жена!
................по скоро на отчаяна жена
 А Марковска наистина беше яхнала метлата,толкова крайни състояния у това момиче CrazyЯвно писанията за нея и Месечков са и повлияли зле и реши да покаже гаджето си наяве
Цитат
Прави някакви странни гримаси докато танцува, устата и зее постоянно отворена докато танцува  ....
Това е от ботокса Mr. Green

# 856
# 857
Пропуснах снощи.....освен Аня - нещо друго, което да си заслужава да потърся във ви-бокса?

# 858
  • София
Пропуснах снощи.....освен Аня - нещо друго, което да си заслужава да потърся във ви-бокса?

Илияна Раева - задължително  Crazy Heart Eyes ! Получи напълно заслужените 30 точки от журито!

# 859
Ne zaka4aite mojata lubimka- Vili Markovska. Wink Normalno e da se podrazni ot neprekasnatite podmjatania na Radost. Edna ve4er gi objavi s Nasko za gadjeta, na drugata predloji da im osiguri staja za prez no6ta Rolling Eyes, sno6ti pak ja pita za goli snimki. A i jaltata presa pishe samo gluposti za Vili tezi dni. Na nikoi ne bi mu bilo priatno da vlaga zjaloto si sarze v ne6to i da se razdava maximalno, a drugite da se interesuvat edinstveno ot tova s kogo spi.

# 860
Ииииииииии ...  Виолета Марковска и Месечков , едно доста стилно изпълнение :
http://vbox7.com/play:21fbdbaf
Лъха на  разкош, грация, младост, излъчване ... еееееееех , че се размечтах  Crazy

Аз пък чак сега вдянах, че Рангел снощи е бил издокаран така от самата Аня   Crazy
Еми, това се получава , когато се слуша съветите на баба си  Crazy

# 861
Новата прическа на Рангел е просто ужасна. Аз си помислих, че това е някаква перука, нещо като част от танца, но уви. Явно Аня е решила да изпъкне като му промени "стайлинга"  ooooh!
Ама моля ви се,Аня е фенка на топираните и рошави коси,стил 70-те години.Дъщеря й на какво ви прилича с тази коса!И не я сменя за нищо на света.
Илияна е супер!Евала на тази жена,искам тя да спечели!Шампионът си е шампион,тя си го носи в кръвта.

# 862
Горкият Рачо! Още малко вмешателство от страна на леля му Аня и ще се сбогува със купища фенки, ценящи мъжкия сексапил. Сега очаквам да го накара да пусне малко шкембенце и да си отгледа цицки, че да си подхождат по-добре. Laughing

# 863
С дъщеря й учихме в 1 и същи университет, не сме имали много контакти, даже малко сме нямали, ама няма таква коса просто Mr. Green, с косата я помня (но доколкото знам е била свястно момиче, да не излезе, че я одумвам, просто тази коса...)!

# 864
С дъщеря й учихме в 1 и същи университет, не сме имали много контакти, даже малко сме нямали, ама няма таква коса просто Mr. Green, с косата я помня!
Нали? Crazy Като гнездо,няма такъв кич.

# 865
Една такава голям, хвърчаща, тупирана..
Абе Ейми Уайнхаус 2ри номер Crazy!
Или по-скоро Ейми бръкнала в контакт..

# 866
varna72  аз пък щото не искам да ми се врат в личния живот и да ме коментират не станах звезда  Mr. Green Mr. Green.
Djindjari  Peace - както винаги с цветущо и точно описание на ситуацията  Simple Smile.
stefani6 наистина, че от 100 години дъщеря й на Аня е с една ужасна прическа, все съм се чудела как пък не я смени с нещо по - ефектно, ама... от майката-звезда идвали нещата, проясни ми се  Wink.

Горкия Рангел, дано да се вземе отново в ръце, не вярвам Аня да го е обсебила до такава степен. Незнам игра ли беше това напускане на Рангел снощи или истина, но ми направи кофти впечатление как Аня си придава важности над момчето. И той хукна да я гони да се връща...!?!!!

# 867
Виолета и Наско танцуваха много добре. Илиана също беше перфектна. За леля Аня нЕмам думи. Наистина се държа като някоя стара незадоволена ... хм... с жиголото си  Embarassed Какво ще кажете за Орлин. Много ми хареса на мен Simple Smile В сайта на шоуто са качили целия вчерашен епизод  Wink

# 868
С дъщеря й учихме в 1 и същи университет, не сме имали много контакти, даже малко сме нямали, ама няма таква коса просто Mr. Green, с косата я помня (но доколкото знам е била свястно момиче, да не излезе, че я одумвам, просто тази коса...)!

Е нали сега я били приели дъщеря й в университет  newsm78 Съобщи й го на вечерята със семейството на Рангел, понеже от тренировки не можела да се засече с нея вкъщи  Mr. Green

Ето: http://vbox7.com/play:be714551 (13.00мин)

# 869
Дъщерята на Аня завърши в Лондон театрален колеж.Сего може да учи още нещо.Що да не учи?

Общи условия

Активация на акаунт