Така голяма е радостта - да чуем АПРИЛСКИте сърчица!

• 15 172
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте Simple Smile

Аз още се чудя между Майчин Дом и Вита. Първия ми преглед беше при доктор Василева от Вита, а втория при доктор Дяволов - Майчин дом. С Кико ходих на ЖК в Майчин дом, там и раждах, но не съм доволна от доктора - доктор Коларов. А раждането беше кошмарно...

Лек и спокоен ден на всички  bouquet

# 106
Много ви благодаря за подрепата, момичета, явно това моето си е чисто бременно притеснение.  Embarassed  Ще се старая да мисля само хубави неща/ дано да мога че свекър ми от вчера пак е в болница / , и така. А искам да ви питам, аз пия вече Утрогестана 20 дни, дали не е прекалено много, ще се видя с доктора в понеделник и той ще каже дали да го спирам, но при вас как е, прекъсвате ли го за малко или си го пиете постоянно. Аз иначе си взех и витамини - по препоръка на лекаря Центрум Матерна, но сестра ми ми препоръча на Jameson, и сега пия тях. Вие какви витамини приемате?

Момичета, някоя от вас, които са от Варна записали ли са се за ЖК в Майчин дом?

# 107
...... А искам да ви питам, аз пия вече Утрогестана 20 дни, дали не е прекалено много, ще се видя с доктора в понеделник и той ще каже дали да го спирам, но при вас как е, прекъсвате ли го за малко или си го пиете постоянно. Аз иначе си взех и витамини - по препоръка на лекаря Центрум Матерна, но сестра ми ми препоръча на Jameson, и сега пия тях. Вие какви витамини приемате?

това докога се пие утрогестана го коментирахме вече на 4 страница - ама моля, четете, иначе ще се превърнем в хора, дето през страница задават едни и същи въпроси и отговори, кой когато го завълнува  Naughty Нищо лично към теб  Hug
Аз други витамини засега не пия, само фолиева киселина. Знам,че ако ги пиеш без да имаш нужда е толкова опасно, колкото ако имаш нужда и не пиеш.....

# 108
Много се извинявам, това за пиенето съм го пропуснала  Embarassed

# 109
Момичета, много ми е тъжно и болно ... Моето бебче го няма ... Благодаря Ви за подкрепата. Радоста ми беше толкова голяма и толкова закратко... С Вас съм. Успех!  Hug

# 110
  • Пловдив
Душичко съжалявам толкова много, преживях го веднъж и толкова добре те разбирам.......Бъди силна, знам че Бог ще те дари с друго бебенце съвсем скоро , прегръщам те силно    Sob

# 111
Прегръдки и от мен!
 Много много съжалявам,знам какво преживяваш.И на мен ми се случи преди 4 месеца.Просто бъди силна и гледай смело напред.Така направих и аз.

# 112
Момичета, много ми е тъжно и болно ... Моето бебче го няма ... Благодаря Ви за подкрепата. Радоста ми беше толкова голяма и толкова закратко... С Вас съм. Успех!  Hug

Миличка......... Sad  Sad толкова съжалявам. Дано скоро пак се зарадваш  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 113
  • София
Много много съжалявам  Sad и те прегръщам  Hug
Дано много скоро ни зарадваш с ново бебче. Успех и сме с теб  Praynig

# 114
 Много съжалявам... Sad
Дано скоро ни зарадваш с нова бременност!
Много прегръдки

# 115
dark_aurora съжалявам. С теб сме и успех при нова бременност.

renka79 мисли позитивно и дано свекър ти се оправи.

very nice много се радвам за теб мила, може би на мааалко по-късен етап ще чуеш и пулс.

# 116
dark_aurora, съжелявам мила но но всичко сте отмине и сте си дойде както си му е ред, сте видиш колко скоро пак сте се похвалиш  Hug
very nice, иамй малко търпение и сте видиш и пулс,сигурна съм Hug
tai, много ти благодаря 3а успокоението мила,сте видя как  е тая вечер ако пак ме 3аболи дори и 3а една минута утре сте отида на лекар..а днес сте се обадя да питам..но неискам да пия нисто 3асега тъй като трае,както вече писах, само 2 до 3 минути. Hug
а на останалите smile3525

# 117
dark_aurora, не се отчайвай, мила! Пожелавам ти скорошно забременяване, че нашите бебета ще имат нужда от приятелчета....Разчитаме на теб!   bouquet
Ох, аз малко ни в клин, ни в ръкав се включвам, но по цял ден ми е ужасно лошо..Нямам кантар да видя колко кг съм отслабнала. Болко долу ниско и около яйчниците и аз имам. Изписаха ми Но Шпа, него ми биеха и на инжекции като бях в болницата. За гаденето пия Degan, но лекарката каза да го спирам. Чух от позната за някакво хомеопатично лекарство и ще се ориентирам към него.
Дадоха ми болничен за 1 месец и сега пазя леглото по цял ден  Sad .
За течение - аз също имам. Но лекарката не взе материал за микробиологично изследване, а каза, че са гъбички (ей така - на око). Изписа ми Canesten - влагалищни таблетки и крем за мазане външно, но ефектът беше частичен. Сега ми изписа Гино-Дактарин, да видим той как ще се представи...
Уф, уморих се да ми е зле по цял ден и цяла нощ...Почти нищо не мога да хапна, а от вода ми става много тежко на стомаха... На всичкото отгоре ми се обостри гастрита и сега пия хапчета и за него. Проблем с редовно ходене до 00 също имам, но истината е, че и не се храня, както трябва, така че не е учудващо...
Надявам се вие да сте по-добре. Прегръдки на всички.
 Hug

# 118
........................... За гаденето пия Degan, но лекарката каза да го спирам. Чух от позната за някакво хомеопатично лекарство и ще се ориентирам към него.
.................Уф, уморих се да ми е зле по цял ден и цяла нощ...Почти нищо не мога да хапна, а от вода ми става много тежко на стомаха... На всичкото отгоре ми се обостри гастрита и сега пия хапчета и за него. Проблем с редовно ходене до 00 също имам, но истината е, че и не се храня, както трябва, така че не е учудващо...
Надявам се вие да сте по-добре. Прегръдки на всички.
 Hug
миличката, разбирам колко ти е зле, щото и аз така се чувствам с това гадене, повръщане,  неядене, тежест от вода и прочее...но хубавото е ,че като че ли почва да отминава, още малко трябва да се държим  Hug
А относно хапчета за гадене и повръщане - на мен ми изписаха един Emil - специално за бременни е направен! Много съм доволна! Понася ми изключително добре, не че съвсем спрях да повръщам, но има ефект. Те са таблетки за смучене , малко скъпичко идва - около 18 лв., но за мен определено си струва! Peace

# 119
Аз не повръщам ,но за това пък по цял ден ми се гади,без да преувеличавам.Ям само таротор-от него мие по-добре и вече съм с 2 кг надолу.Нямам никакъв апетит.

Общи условия

Активация на акаунт