Така голяма е радостта - да чуем АПРИЛСКИте сърчица!

• 15 200
  • 271
  •   1
Отговори
# 120

dark_aurora много съжалявам за това, което ти се е случило  Cry Бъди силна и съм сигурна, че съвсем скоро ще се похвалиш с нова бременност.  Praynig

no_name още мъничко потърпи, Тай е права, че с напредването на бременността тези симптоми намаляват.  Hug За хомеопатични свещички за повръщане съм чувала, а и използвала при Алекс. Много бързо действат, но попитай дали са подходящи при бременност.

Аз пък снощи се подхлъзнах по стълбите във входа. Стълбите са вити и на завоите стават доста тънки.  Tired От както съм разбрала, че съм бременна слизам много внимателно, но снощи се заговорихме с Алекс за нещо си и в един момент се подхлъзнах и строполих на стъпалото.  Не усетих болка , освен в лявото бедро. Пих доза но-шпа и двойна доза Утрогестан, днес отново нямам по-силни болки в корема, освен обичайните леки и краткотрайни придърпвания. Полежах повечко следобед и си повтарям, че "здравите круши и вятър не ги брули" - това май е приказка на Херка, прочетох я в ИБ.
 Та стискайте палци и се пазете МНОГО!!!

Лека и спокойна вечер!   bouquet

# 121
Ей, Мария внимавай! И да няма следващ път, че ще ти се караме всички във форума. Naughty

# 122
  • София
Здравейте отново,
Аз малко се запилях, ама моят син само чака да се прибера от работа и хайде навън. А то едно хубаво време...
Така както върви термина ми е за края на март, началото на април.

Втората ми бременност засега върви добре, само дето не мога да стоя гладна...
На 12 Септември съм на преглед, още не съм си пускала изследвания. Тогава ще разбера и вероятната дата.

Лека вечер на всички!

# 123
Здравейте, за тези, които страдат от запек  Blush, яжте сини сливи сутрин и вечер на гладно и 1 чаша чай. Голямо лекарство е!!!!!

# 124
  • Варна
Добро утро момичета!

Дарка, съжалявам много за загубата ти.  Hug Дано скоро да ни се похвалиш с нова радостна новина.

Вери найс, Олимед преди ми водиха ЖК и съм доволна, сега също мисля там да ходя. Ако искаш мога да ти дам телефон, само ми пиши на ЛС.

Приятен ден на всички!  Heart Eyes

# 125

dark_aurora много ми стана мъчно за теб, но се надявам скоро пак да забренееш и да си износиш нормално бременността

no_name много гадно това, дано не се обезводниш и да премине скоро

аз досега не съм повръщала нито веднъж даже вече спря да ми се гади, но коремът ми от 2 дни е толкова корав, сякаш постоянно имам контракции, ама понеже е станал много голям и аз подсъзнателно си го гълтам, не го отпускам и явно сама си причинявам контракции.
но съм страшно притеснена тези дни, много е напрегнато в офиса и имаме проблем с ДГ на малката-искат от понеделник да почват пристрояване на 3 етаж и разширяване, ремонт който сигурно ще е една година, а днес вечерта (последния ден на градина) ще стане ясно дали са намерили места на децата Twisted Evil викахме журналисти, но не го отложиха ремонта.
след 8-9 месеца да беше, щях да си я гледам вкъщи, а сега просто не знам какво ще правим. трябва да ходя по други градини да се моля да я вземат, а никъде няма места Tired

Аз пък снощи се подхлъзнах по стълбите във входа. Стълбите са вити и на завоите стават доста тънки.  Tired От както съм разбрала, че съм бременна слизам много внимателно,
и нашите в офиса са такива и от една излъскана мозайка... и аз много внимавам, че съм падала много лошо по тях и бях си докарала бъбречна криза-явно някое камъче в бъбреците се е разтресло и тръгнало да излиза. много гадно беше.
внимавай!

# 126
сладурани добро утро, Grinning
днес  ту ми се плаче ту съм весела..Хормона ме тресе..
Кажете вие опитни женички/като гледах всички сте 3абременели 3,4 седмици преди мене/имали ли сте в началото мокри гастички.Не от течение а все едно от вода или сте се и3пуснали леко?
Притеснена съм стот не съм първа младост а и ми е 1ва бременност PraynigДа не са някакви околоплодни води,ох глупости ли говоря WhistlingАми хабер си нямам?Викам си бебчо да не остане бе3 водици...

# 127
Добро утро и тук Hug
Мария - внимавай,мила  Hug Добре че всичко  е наред Peace Наистина здравите бебета оцеляват във всякакви ситуации  Wink
Lucan ще чакаме като му дойде времето да кажеш дата за термина  Hug
very nice дано си намерите ДГ, че трудно ще гледаш и голямата, и себе си  Praynig
trombon имаше ли болки снощи? А това за намокрянето да не е от бялото течение, което е типично за бременните,или е нещо друго? В никакъв случай обаче не са околоплодни води  Laughing

# 128
tai смей се ти смей се Hug Hug Hug и а3 така се 3асмивам.Ми какво да правя като нямам никаква представа бе жени..и айдеееее и околоплодните води..
А 3а болките не мила нямах вчера болки. Легнах си скоро и почивах повече пре3 деня..
Течението ми беше до сега по гъсто,това с мокрите гастички все едно,че съм се и3пуснала.Бе3 цвят и мирис. Все едно вода.Но не много. и само един път..

# 129
Добро утро и от мен момичета и хубав ден ви желая!

dark_aurora много съжалявам за загубата ти миличка, ние сме с теб и ще те подрепяме във всичко. Стискаме палци скоро пак да ни зарадваш с хубави новини, само имай вяра, че всичко ще е наред и не се предавай.  Hug

Много ви бладодаря за подкрепата момичета, за сега гледам да не стъпвам в болницата при свекър ми, за да не се разстройвам излишно, а се радвам и че мъжа ми ме подрепя в това и не ме насилва да отида да го видя. Разбира ме милия  Heart Eyes

Хайде последен работен ден за седмицата и месеца и после два дни ще разпускаме  Wink

# 130

Добро утро и от мен!  Wink

very nice , много неприятно с тези градини. Миналата година нашата излезе в ремонт уж само за 3 седмици, а после станаха два месеца. Записах Алекс в частна градина, която в крайна сметка ни излезе доста солено заради дългия период.  Tired Дано ви намерят някъде място, защото ако сама тръгнеш по ДГ, само ще си късаш нервите.
 trombon, чела съм, че е възможно да се получава изпускане на урина, но това трябва да го обсъдиш с лекаря си. Зависи от много неща.  Тай го е написала добре.  Hug
  Lucan, браво за спокойствието и търпението ти!  Peace

Благодаря на всички за милите думи, то аз си внимавам прекалено много дори, обаче като е трябвало да се случи, се случи.  Simple Smile 
 В понеделник заминаваме за Шумен, така, че ще ви чета и пиша чак когато се нанесем и имаме нет. До тогава ще сме при свекитата  Crazy

# 131
Добро утро, момичета!

dark_aurora много съжалявам за това, което ти се е случило. Сигурно в този момент ниама да ми повярваш, но наистина вярвам, че всяко зло е за добро. Кураж ти и пожелавам в най-скоро време нова радост.

Момичета, в началото като разбрах, че съм бременна, започнах да сънувам кошмари, че нещо все ми се случва с бебенцето. След това обаче четох някъде една много хубава статия, че спонтанните аборти /освен, ако  разбира се не се повтарят и не са по някакви здравословни причини свързани с майката/, не са толкова страшни и дори са за добро...защото, за да има спонтанен аборт, означава, че нещо не е било наред с плода и природата си знае своето... Отново искам да кажа, че тук се изключват случаите, когато са породени от някакви медицински причини свързани с майката! Не знам как ще ви прозвучи, но от както прочетох тази статия, някакси гледам по-философски на нещата и съм по-спокойна. Разбира се, пазя се, внимавам какво ям, къде ходя, следя какви болки усещам, но всичко в границите на разумното. В крайна сметка ние сме просто бременни, а не болни.

Пожелавам на всички ви скоро притесненията ви да се уталожат, до колкото е възможно и през пролетта да можем да се поздравим с най-хубавите и здрави   ylinfant  ylinfant

дано не ви се е сторило много дълго и досадно  Blush

# 132
 Мария_, Heart Eyes,за Фетална морфология съм се замисляла и аз,но честно казано няма да я направя ако трябва да е в БУргас  Rolling Eyes,аз също като теб ще се насоча най вероятно за Варна... Grinning
Ще ти се карам  Crossing Arms,не се пазиш  Crossing Arms,нали ти няма нищо,добре си,нямаш болки  Confused ОХ,пази се многооо!!!

tai,търпение със темите,много е трудно Sad,въоръжи се с търпение,че после ще стане със списък ужасно дълъг ,от който ще пишем само 10-15 човека,най много ,повечето ще са се само записали.../от опит/ Grinning

*MILADY*,благодаря !Аз също доста се зачудих,но още като разбрах я спрях.Приятно изкарване в Гърция  Hug

toni_ilievaa,не пиеш ли нещо за това зацапване?

dark_aurora,много съжалявам  Tired

no_name,изгуби се нещо ти  Crossing Arms,ще отминат симптомите  Hug

Аз прекарай два ужасни дни в паднало кръвно и постоянно повръщане,отгоре на всичко бяхме само двете с малката  Tired,татко и беше на работа...Ужас  Tired
На мен сякаш ми понамаляват симптомите,ама само се заблуждавам май,че понякога са ужасно силни и по цял ден,а понякога нищичко ми няма  Rolling Eyes

Вчера ходих на преглед,видях си сакчето,пулс,всичко засега е ок  Grinning Развълнувах се  Grinning Обаче както винаги ехографа ме изкара в 9-та седмица с очакван термин 02.04.2009 г  Rolling Eyes

Кучето ми е сякаш по добре,млада е още ,на 3 годинки.Всъщност ,ето я и нея.
Ходим да и слагат всеки ден системи,вече се вижда че всичко е по добре,не си давам големи надежди,но ще се направи всичко необходимо  Rolling Eyes

Лек ден,момичета  Hug

# 133
Мария,може и това да е.Ако не се получи пак сте го обсъдя с доки чак в сряда.Преди това е невъ3можно.Той е много 3ает и има една секретарка,която е като берлинската стена,не пуска никой Mr. Green
jo joтова 3а статията ме успокои и мен Hug дай да четем и ние..това го 3наех 3а естествения аборт,но като го чуеш пак действа по добре..трябва да си ги напомняме те3и неста Wink ти в коя седмица си ?хубав ден

# 134
Дея, хубави новини и за бебето, и за кучето  Laughing
Само ми кажи да те местя ли с термин 02.04? Защото си писана за 11.04?

Общи условия

Активация на акаунт