Така голяма е радостта - да чуем АПРИЛСКИте сърчица!

• 15 167
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
Хайде и аз да се разпиша набързо Grinning
При мен за сега всичко е наред,от време на време ме приболва корема но леко и за малко.
Май,май сме изтормозили модераторите,защото и аз днес писах за заключване на старата тема и ми отговори че е готово,но пък си изпросих забележка за подписа,че бил много голям и сега си махнах снимката от там Crossing Arms
Дея,дано кученце да се оправи Praynig,знам какво ти е Cry Мойта немска овчарка преди няколко месеца изведнъж му блокираха задните лапи и беше като сакат,но слава Богу навременна реакция и силни инжекции го оправиха(да чукна на дърво).Сега е само на диетична храна и е мнооого по добре,въпреки, че не е 1-ва младост.(Надявам се хубавия развой на нещата при моето кученце да ти вдъхне вяра,че всичко ще се оправи.СТИСКАМ ПАЛЦИ!)

# 91
Добро утро, момичета, и хубав ден на всички!  Hug

На мен вчера доктора ми каза да отида на фетална към 12 -13 г.с., така че Мария– , ако съм преди теб, ще разказвам.

Иначе за Ж.К. аз бях решила твърдо в Токуда да ходя, защотото съм ходила профилактично при Герганова там и тя много ми допадна, но после така се стекоха нещата, че попаднах на сегашния ми доктор в МД-София, за когото чета само хубави неща и май ще остана при него, пък ще се преборим с обстановката някакси  Laughing
Та Ж.К. в МД я водят акушерки и е по-скоро про-форма. Казаха ми да ходя на всеки 4 седмици, ако искам болничен, че имам право /ама това си го знаех/ и могат веднага да ми дадат и ми се полагат по здравна каса някакви изследвания през време на бременността,но ако мога да си ги правя и на друго място, няма проблем. Иначе хауса там е пълен, ако някоя от вас ще ходи на Ж.К. там, трябва да се въоръжи с доста търпение  newsm78  , но в крайна сметка нали го правим заради нашите малки  pregnant

# 92
Здравейте, момичета, вече сте почнали втора тема, ама и аз къде блея  Shocked  Доста време ме нямаше на линия. При мен всичко е нормално / каквото и да означава това /. Не ми се гади, не повръщам, като изключим една събота, в която си мислех че ще пукна от постоянното повръщане, но слава богу си беше само за тогава, на следващия ден до обяд ми беше зле и от тогава да чукна на дърво все едно че не съм бременна. Което малко ме плаши, защото ви чета тук с бременните симптоми, а аз само едни наедрели гърди и нищо друго. Не ям повече, не ми се гади от миризми, малко повече ми се спи, но според мен е защото спрях рязко кафето. Аз миналата семица бях на преглед и си видях сърчицето  Heart Eyes Момичета, няма по хубаво чувство от това, което изпитах тогава - толкова много го чакахме бебето. Сега в понеделник, на 1-ви съм пак в Плевен да вливам Интралипид и да видим какво е станало от предния път. Дано да сме ги понамалили тези NK-клетки.  Sad  Искам да ви питам, мъжа ми все ми пита защо съм станала такава - една съм сериозна, замислена, нямам живец в мен, а аз не мога да му отговоря.   Sad  Не знам дали е от бременността или по-скоро от притеснението дали всичко ще е наред, но съм една такава ....... абе не смея да се зарадвам истински. Вие имате ли подобни чувства? Да не би нещо да не съм в ред от тези хормони в мен?

Пожелавам на всички само хубави неща да си споделяме тук.   Praynig   Прегръщам ви!!!   Hug    Hug    Hug

# 93
добро утро ,малко късно отворих и 3атова късно идва и благодарноста към jo jo,
Благодаря ти 3а отговора мила. Hug
Да ви кажа те3и дни като се рових и3 ра3ни сайтове и намерих в една немска,че сресту гъбички пол3ват екстракт от грейфрут капки(Greifrutkernextrakt). Не3нам дали го има това в БГ но си струва да пита човек. Много помагало и най вече не ра3рушавало естествената среда на влагалистето. Сигурно има несто подобно в Бг от грейфрут..

Сега пак с един въпрос. От два дни имам болки вечер като че ли ей сега сте ми дойде Мен3ото..Много 3а малко е 3,4 минути но вече две вечери подред. Какво ли е това?

# 94
renka , и а3 нямам никакви други симптоми освен гърдите ми са подути. В 5г.с. съм. Може и да е осте рано де. Преди ми къркореше корема, опъваше ме около  пъпчето. Сега това спря. Само гърдите ми са вече постоянно подути.

# 95
  • Пловдив
Добро утро на всички  Hug,
 renka79 относно настроението - не се притеснявай не е само при теб , аз съм абсолютното същата , от както съм разбрала не мога да се зарадвам истински , толкова го искаме това бебенце , а толкова ме е страх , че нещо не е наред  ooooh! И аз нямам никакви симптоми освен чувствителността на гърдите , не ми се повръща , не ям повече, напротив дори почти не ям, не ми се спи ....но имам чувството на постоянно къркорене на нещо в матката , и болки в яйчника от време на време, не знам опитвам се да не мисля за лоши неща .....утре ми е първия преглед при доктора и се надявам да каже , че всичко е наред ( не че и това е някаква гаранция - предишния път всичко беше наред и след 3 дни - спонтанен аборт) Момичета съжалявам , че ви занимавам с такива черни мисли , но просто трябва да си излея някъде душата , та да ми поолекне .....
Хубав ден с хубави емоции на всички   bouquet

# 96
Здравейте момичета !  bouquet
.................
Сега пак с един въпрос. От два дни имам болки вечер като че ли ей сега сте ми дойде Мен3ото..Много 3а малко е 3,4 минути но вече две вечери подред. Какво ли е това?

започни веднага да пиеш но-шпа (ако се обадиш на гинеколога си той сигурно ще ти каже същото!) 3х1. Болки като мензис не са добри! А но-шпа е абсолютно безвреден за теб и бебо!

Милейди мила, мисля че в 6г.с. , особено ако си в началото, е раничко да чуеш сърчицето. Желая ти успешно пътуване, лек път, и само хубави емоции! Praynig Не се притеснявай излишно Hug

Относно симптомите за бременност - при мен почнаха като влязох в 6г.с. Дотогава само апетита ми се бе поизгубил, но малко. А след това серия от гадения , повръщане , неядене, непиене - абе ужас ooooh! Така че който е в 5-та г.с. да не се притеснява. А пък и на никого не желая моите симптоми.... Tired
Зацапването (кафеникаво) не е добър симптом. Не че искам да плаша някого, но се счита горе-долу за нормално ако е само около датата на мензиса и за кратко. НО ако е за постоянно трябва да ви следи гинеколог.
renka79 за настроенията е нормално да се чустваш така. Все пак гледай да мислиш положителни неща и за теб и за бебо ще е по-добре (нали знаеш че настроенията се предават от майката на детето)
Хубав ден на всички  bouquet

# 97
до сега установих, че от време на време имам 2 типа болки:
- първите са като придърпване в яйчниците-но разбрах, че това е от нарастването и смяната на положението на матката;
- вторите са като преди/по време на цикъл - тогава да си призная пия по 1 но-шпа, защото това са контракции на матката.
Така ил иначе и двете са нормални, стига да не са много чести и силни Simple Smile
А, и между другото първия вид вече изчезнаха Simple Smile между другото това,което моя доктор ми каза, беше: "Най-важното е да следиш гърдите,защото те са първия симптом, ако спрат да болят, значи нещо не е наред": така че момичета, наблюдавайте си гърдите и се радвайте, че ви болят  Laughing Laughing Laughing

# 98
.............между другото това,което моя доктор ми каза, беше: "Най-важното е да следиш гърдите,защото те са първия симптом, ако спрат да болят, значи нещо не е наред": така че момичета, наблюдавайте си гърдите и се радвайте, че ви болят  Laughing Laughing Laughing
това не е точно така. Казвам го, за да не се притесняват излишно момичетата, дето не ги болят гърдите. Чувала съм за такива, които никога през бременността не са ги боляли, и си имат здрави бебета  Peace

# 99
.............между другото това,което моя доктор ми каза, беше: "Най-важното е да следиш гърдите,защото те са първия симптом, ако спрат да болят, значи нещо не е наред": така че момичета, наблюдавайте си гърдите и се радвайте, че ви болят  Laughing Laughing Laughing
това не е точно така. Казвам го, за да не се притесняват излишно момичетата, дето не ги болят гърдите. Чувала съм за такива, които никога през бременността не са ги боляли, и си имат здрави бебета  Peace

абсолютно съгласна съм с теб, от всяко правило си има изключения Simple Smile

# 100
лелеее ето сега се притесних, ...
болките ми са като се едно сте ми идва но трае 2 до 3 минути..Да ходя ли на лекар 3аради това? но днес сте му се обадя нисточ4е ми ка3а че нямало смисъл осте нисто не можело да се види.В 5г.с. съм..

# 101
лелеее ето сега се притесних, ...
болките ми са като се едно сте ми идва но трае 2 до 3 минути..Да ходя ли на лекар 3аради това? но днес сте му се обадя нисточ4е ми ка3а че нямало смисъл осте нисто не можело да се види.В 5г.с. съм..
не се притеснявай, ами пий но-шпа. И аз имах болки, и ми го предписаха. Болки като твоите дето не са постоянни и дълги не са чак толкоз страшни, успокой се. Няма смисъл да ходиш на лекар, достатъчно е да му се обадиш по телефона и да му обясниш за болките. ЩЕ ти предпише каквото ти казах.

# 102
  • Варна
Привет момичета!  Hug

При първата ми бременност не съм имала болки в гърдите и сега нямам. Надявам се резултата да е същия.

Миледи, не се притеснявай излишно и лек път. Дано да изкарате страхотна почивка.

# 103
днес ходих за първи път на лекар, видяхме плоден сак и ембрион в него Grinning но още не се вижда пулс. авно този път ще върви по-назад.
обяснявам си го с това, че откакто се опитваме да имаме бебе всеки месец ми закъсняваше 6-7 дни, явно овуто е било по-късно.
аз не се притеснявам, каза ми, че изглежда като 6 седм., а аз трябва да съм някъде 7. Каза да отида след 2 седмици.
Сега почвам да се чудя къде да се запиша на ЖК.
Казвайте варненки къде сте?

# 104
Здравейте!
very nice ,аз все още не съм решила.Първа бременност ми е и не знам.Иначе ходя при д-р Петинка Цветкова ,но не знам дали  ще се записвам при нея .НА 5.09 съм пак на преглед.На 21.08 бях за първи път,но защото получих зацапване ,тогава видяхме и ембрион и чухме пулс.Бях на инжекции,още при първата зацапването спря ,за сега вс е ок.Но все пак се притеснявам,за това и още не съм мислила за ЖК.

Общи условия

Активация на акаунт