Есен вече наближава, а Февруарче се разшава VIII

• 17 052
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
Аз вече съм в болнични и засега имам работа из къщи. Мисля да започна преговори на уроците с дъщерята, за да я подготвя за 5-ти клас, който е труден преход за малките и се надявам да мине по-лесно като съм си вкъщи да помагам. До сега все сама се оправяше, а аз ходех на работа по 10 часа на ден.
 Ще уплътня с малко ходене на гости при мама също и т.н. - все нещо изниква и си минават дните, но работата не ми липсва никак ама хич даже.

# 196
Бухтичке, ти пък за какво лежа? Ако, разбира се, не ти е неприятно, сподели с нас в коя болница беше и какви са ти впечатленията. Аз миналия път бях в Св.София (бившата Тина Киркова) и сега пак мисля да отида там. Всички бяха внимателни и обстановката поносима.   
Ами лежах няколко пъти в Майчин дом на 10-ти етаж. Първият път - заради кървене, втория - заради частично отлепване на ембриона и кървене и третия - заради болки в корема, които се оказаха безобидни. Отношението на персонала е добро, там работят лекарите, които ми правиха ин-витрото и затова много се грижат за мен. Обстановката е зле /горките лекари и пациенти/, единствено там не е правен ремонт на помещенията и всички се мъчат. Баня има все пак, но е една на етажа, с изключение на стаите за ВИП, за които се плаща. Мисля, че там са едни от най-добрите лекари и наистина не отказват помощ на никого, който я е потърсил.

Сега мили бременни момичета ви пожелавам хубав и усмихнат ден!!

П.П. връщам се да чета останалото дето съм пропуснала и тогава ще се включа пак

# 197
Момичета болките ми се усилват и не знам какво да правя. Пих 2 Но-Шпа - нищо, звъня на лекарката - никои не вдига телефона в кабинета.
А болките ми са толкова силни, че като съм права дори не мога крачка да направя
Толкова ми е неудобно да я търся тази жена, чак срам ме хваща. Сутринта ходих с еоказа грешка, сега пак дай звъня.

# 198
^desika^ ,не се притеснявай,че и звъниш.Тя е твой лекар,така че звъни смело.Лошо е,че не ти отговаря.Ако си много притеснена по-добре тичай до някоя друга болница или спешен център.Днес много ти се събра,миличка,но ...Стискам палци да няма нищо притеснително.Ако искаш опитай да пиеш и един бусколизин - знам,че може да се пие при бременност.Възможно е но-шпато да не ти действа.И продължавай да звъниш или ако знаеш,че е в кабинета си отивай направо.

# 199
^desika^ недей да се притесняваш че и звъниш...тя ти е лекар и по скоро тя трябва да се чувства неловко че не можеш да я намериш.Ако не се свържеш търси друг лекар...не се притеснявай....и много късмет.

# 200
  • Sofia
^desika^, хич не я чакай вдигне! Ако си е в кабинета- направо отивай, а ако не си сигурна, че е там, отиди до Шейново или Майчин дом. До някоя специализирана болница, все пак в Токуда не са АГ. Не чакай, никой няма да те върне щом си с болки, дори и да не си им пациентка...
Стискам палци да не е нещо сериозно, но не се бави повече! Praynig Hug

# 201
  • София
^desika^, хич не я чакай вдигне! Ако си е в кабинета- направо отивай, а ако не си сигурна, че е там, отиди до Шейново или Майчин дом. До някоя специализирана болница, все пак в Токуда не са АГ. Не чакай, никой няма да те върне щом си с болки, дори и да не си им пациентка...
Стискам палци да не е нещо сериозно, но не се бави повече! Praynig Hug

Точно така... аз бих добавила и Св. София, ако тя ти е удобна...
И за теб, както и за останалите мами - за там със сигурност знам че имат спешен /дежурен/ кабинет и извън работно време.

# 202
Момичета чакам мъжа ми да дойде, защото дори не мога да мръдна така ме свива на моменти.
Спрях да и звъня защото се изнервих или никои не вдига или заето. Отивам към нея направо, а ако я няма може би към Майчин дом. Но там пък кой ще търся - много съм неориентирана по отношение на болници. До сега не ми се е налагало да ходя по спешност.

Стискайте ми палци, че съм адски притеснена всичко да е наред.

# 203
^desika^,и аз не искам да те притеснявам,но толкова силна болка може да е сигнал за нещо.Ако има кой да те придружи сега по-добре се ориентирай към някоя болница(или кабинет).И само спокойно.Там ще те ориентират.

Не мога да не отбележа колко красиви са дъщерите на Lukrecciana i Mother of PearlS
!Да са ви живи и здрави!

# 204
^desika^, спокойно. Не се шашкай ще се оправи всичко. Хубаво е , че ще дойде мъжа ти с теб.
Пиши после , че всичко е ок нали?

толо: благодаря Laughing
А за твоя красавец нямам думи- и благодаря от името на момчешките мами Laughing

# 205
Самоминавам да кажа - здравейте  Hug

Толо,  благодаря  Blush

Десика, бъди спокойна сега..сигурна съм че всичко е наред  Peace

ЗА прегледите с половинката - нашият тати НИКОГА не е пропуснал идването с мен при доки и защото ходим в частна клиника, винаги го КАНЯТ да влезе на прегледа и той не отказва..
Бил е  с мен и на кореммен ехограф и на вагинален...а последният път след коремният доки ме качи на магарето за да ми вземе влагалищен секрет за микробиологията и нашият тати стоя до мен....ама той трябва и да се подготвя де...защото иска да присъства и на ражданет, а и аз нямам против  Heart Eyes

Мисля си , новите теми дали да не ги пускаме с някоя анкета  newsm78  Примерно: ще присътва ли таткото на раждането, или ще кръстите ли детето на някой от бабите или дадовците....в тоя род нещо....

# 206
  • окр Пазарджик
^desika^ стискам палци всичко да е наред !!!  newsm17Откакто излезнах от болница всеки ден се притеснявам и ме е страх да не се случи пак нещо и още повече от преди си искам бебо   babyuu Мами пазете се! Моля ви!Чао за сега. На всички  love001

# 207
^desika^, спокойно. От опит знам, че нещата се оправят. Ако намериш някой, който може да бие инжекции, нека да ти "тресне" мускулно /в дупето/ 2 ампули но шпа. С това лекуват в болниците при болки и кървене и със сигурност няма да ти навреди. Аз последният път не можех да си "кажа заглавието" от болки в корема и мъжа ми в къщи ми би една ампула но шпа, след което тръгнахме за болницата. Там ми биха още една ампула, а като ме прегледаха се оказа, че болката идва от тънките черва /явно нещо от храна или лека настинка/. Лошото е, че тези болки в червата предизвикват контракции. Надявам се и при теб да се окаже нещо такова, а не друго /по-сериозно/. В Майчин дом иди долу в Приемното - от бариерата надолу, през нещо като тунел, там никой няма да те върне, със сигурност. Кажи, че искаш на 10-ти етаж. Гарантирам за докторите, бременна съм заради докторите там. Стискам ти палци!!!

# 208
  • Sofia
Carbo, Св. София е Тина Киркова, нали? Че много се навъдиха светици. Знам, че и на Мазнейкова частната болница се казва така май...
^desika^,много ти стискам палци!!! Дано всичко е наред! Praynig Дано таткото дойде по-бързо и да вървите...
После, ако можеш пиши, че много ще те мислиме.... И споко, ще се оправи всичко!  bouquet

# 209
  • София
cutesmallcat , да - една и съща болница е...

^desika^, моля те не се притеснявай /нали знаеш израза: свива ме корема от притеснение/...
какъвто и да е проблемът, ще се оправите с бебчо...  Hug

наиситна много хубави са ви дечицата на снимките, мили мами Simple Smile А твоя малък мъж, толо, е направо като за някоя реклама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт