Есен вече наближава, а Февруарче се разшава VIII

• 17 051
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Мамиии, ама много са ви хубави дечицата!  bouquet И аз бях гимнастичка едно време..Wink
Качих и нашите батковци да видите на кого ще разчитам аз за помощ ... Mr. Green

Момичета, искам да споделя първо с вас радостта си Simple Smile Обадих се сега по телефона за резултатите от БХС направо в Майчин дом и ми ги казаха още сега - индивидуалния ми риск е изчислен 1:5680  newsm03 (я, как приличам на това човече в момента!) Другите стойности не ми ги казаха, но жената ми обясни, че те са за да се сметне цялостно индивидуалния риск. Така или иначе доки ще ми ги каже в понеделник като дойде на работа. Отдъхнах си да си призная... Blush

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 16:05 от cutesmallcat

# 211
Момичета,скоро не бях разглеждала албумчето.Много сте готини особено с коремчета.Нека всички се радват на бременността си,а после на здрави,силни и пухкави бебчета.   bouquet

# 212
  • Бургас
Здрасти и от мен!  bouquet Сега се връщам от зъболекар. Това, което ме учуди е, че ми забрани да пия мин. вода, различна от бебешка! Може да предизвикаме ФЛУОРОЗА и на себе си и на БЕБЧОВЦИТЕ, ако не съблюдаваме в минералната вода да НЯМА повече от 0.1 , 0.2 мг Флуор. Така, че отивам да взема "бебешкия" Девин ! Гледайте и вие!

# 213
cutesmallcat: и трите момченца ли са твои? Grinning
Браво
сега какво бебе чакате- казаха ли ви?

# 214
E нали изписват специални таблетки с флуор за бременни и дозата е по-висока Thinking.Zymafluor така май се казваха таблетките http://bezrecepta.abv.bg/zymafluor.html

# 215
^desika^ много ме трогна разочарованието ти не се коси мила все пак си напред с материала нали си виждала вече бебо а той теб още не е Wink

# 216
^desika^ много ме трогна разочарованието ти не се коси мила все пак си напред с материала нали си виждала вече бебо а той теб още не е Wink
А и това за болките ти просто късно го видях мога д ти кажа само като идея да легнеш на лявата си страна и да сгънеш краката леко в коленете от това може да те отпусне мен ми помага почти винаги.

# 217
стискам палци и аз Десика.Дано да са само леки контракции.И аз от време на време съм така и непрекъснато пия но-шпа,от скоро взимам и магнезии.
момичета,аз не пиша много редовно,но пък ви следя.Да се отчета и аз,засега може би сме със сини гащи.

не знам дали съм успяла да сложа линийката?!

# 218
Здравейте момичета и от мен днес!

^desika^ стискам палци всичко да е наред с теб и бебчето.

И ние с таткото, както carbo, решихме, че не искаме да знаем пола на бебето. Искаме да ни изненада, въпреки, че аз имам някакво необяснимо усещане, че ще е момче. Предварително няма да купуваме нищо, а ако се наложи ще е в неутрални цветове.
Като знам, че любимият ми цвят е синьо нищо чудно да се изкуша да обличам момиченцето си /ако е момиче, разбира се/ в синьо и хората да се объркват Laughing

Да ви се похваля, днес за първи път ми отстъпиха място в трамвая  Grinning, явно коремчето ми личи повече отколкото си мисля.
Това е от мен.
Пазете се!   bouquet

# 219
Здравейте,

ходих до болницата и изпуснах моята лекарка. Там ме попитаха за какво я търся и аз кат обясних - една дрлекарка от кабинета ми вика "Колко сте бременна"? и аз й отговарям. Тя реши (не знам как на око и по описанието ми на болките), че съм с много силни контракции. Каза да пия 2x3 Но-Шпа обясних и че съм взела вече две около преди два часа но няма ефект -болката се засилва. Преписа ми й магнерот и още някакво дет знам, че го преписват за задържане при кървене и каза да си ходя. А зи обясних, че от сутринта болките ми са много по-силни и предния път като съм била на преглед съм била с контракции, но болките са наподобявали по-скоро менструално. А сега е различо. Жената ми каза върви си ако не мине утре търси дежурния.

Пребрах се наспах се, защото тази нощ не успях и лежа, но болките си продължават макар и по-леки.

Момичета не знам при вас как е, но аз много мразя да моля някой да ми обърне внимание, когато той очевидно няма желание.
Лошото само е, че идва събота и неделя. И ако болките не минат незнам  newsm78 Другото, което е много грозно като идеш някъде и не са те виждали -вие къде ходите на преглед? А защо не отидохте там?
Ужас просто. Но това е българската действителност.
Съжалявам за песиместичния пост.
Пожелавам ви лек и спокоен уикенд  Hug

# 220
Десика, ако продължава да те боли не си стой вкъщи. Carbo ти каза за Св.София. Мисля, че това е удачен вариант, защото имат отделение за детска патология (звучи ужасно), там лежа снаха ми за мъничко. Недей да чакаш!
Ако усетиш, че нещата стават по-сериозни, взимай едно такси и там.......а има ли вероятност да те боли от това че не си ходила до тоалетната (извинявай за въпроса)....
Дано всичко да е наред. Миналата седмица и мен ме боля, но не толкова силно. Казаха ми да лежа и да пия калций с витамин С. Обсъждахме с док, че тялото може само да се справи с почти всичко, стига да му се осигури необходимия  покой.
Прегръщаме те и всички си мислим за теб и бебо  Hug

# 221
^desika^, момичетата са прави, ако те боли, не се колебай и отиди до някоя болница, дори да се наложи да полежиш не е толкова страшно, важното е ти и бебо да сте добре, стискаме ти палци Hug

# 222
Здравейте момичета!Скоро не съм писала но и аз постоянно чета.Десика,миlичка,не стой в къщи,момиче.Става въпрос за твоето дете.Извинявай че така ти пиша но не бива да се примиряваш с зависимостта ни от лекарите.Ако не при един тичай при друг и така..Просто не стой с тоя болки и не се успокоявай че като пиеш нош-па ще ти мине.Целувам те миличка и се надявам да е всичко с бебката наред.И пак те моля не стой в къщи с тия болки!!!!!!

# 223
  • София
^desika^ ,дано всичко да е наред  Praynig Ти се опитвай да не се притесняваш.Ако болките пак се засилят (да не дава Господ),не се колебай да отидеш бързо в някой спешен център.А за лекарското отношение-нямам думи  #2gunfire ,та нали това им е работата-да помагат на хората в нужда.Изобщо да не ти пука как се държат с теб!Явно човек трябва да е по-нахален и настоятелен,за да му обърнат нужното внимание.
cutesmallcat ,радвам се,че резултатите са ти добри.Хайде сега да се поуспокоиш,пък току-виж да си сложиш и лентичка Wink
Mia66 и carbo ,възхищавам ви се на търпението за пола на бебчетата.Аз ако можех още преди да забременея да знам какво ще е.....Не че има значение,само да ни е живо и здраво,наистина нямам предпочитания.Сега се надявам на 30 септември да разбера.

# 224
^desika^ , надявам се всичко да е наред, но според мен трябва да отидеш да те видят наистина след като са били толкова силни болките. Стискаме палци всичко с бебо да е наред.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт