Къде във Варна подстригват хубаво?

• 167 134
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
В студио Nell`s на Брегалница с какви продукти работят?

Schwarzkopf Peace

# 346
  • Варна
Момичета, някой ходил ли е при Веско в Sea Side...той не е точно фризьор, а се занимава с цветовете доколкото разбрах...много ще съм благодарна някой, ако е ходил при него да сподели...или ако е чувал нещо за него също  Crazy

# 347
  • Варна
Момичета, някой ходил ли е при Веско в Sea Side...той не е точно фризьор, а се занимава с цветовете доколкото разбрах...много ще съм благодарна някой, ако е ходил при него да сподели...или ако е чувал нещо за него също  Crazy
Не съм ходила, но съм чувала само хубави неща за него. И си е фризьор. Вече часове не се запазват на рецепцията на Sea Side, а само на мобилния му телефон. Телефона го дават от рецепция.  Peace

# 348
  • Варна
Не съм ходила, но съм чувала само хубави неща за него. И си е фризьор. Вече часове не се запазват на рецепцията на Sea Side, а само на мобилния му телефон. Телефона го дават от рецепция.  Peace

Благодаря...  bouquet аз си мислих, че само с цветовете се занимава пък  Blush
....като / ако се наканя ще докладвам после  Crazy

# 349
Здравейте момичета,
моля ви да ми препоръчате добър фризьор за дълга много напластена коса! Все пак един е добър на къси коси, друг на кичури и боя, друг на дълги коси , просто искам да ме подстрижат качествено  ..... че тук една уж много добра фризьорка така ме офъка   Sad

Ники от Капанов. Peace

Може ли тел за записване на час и колко взема?А как е с боядисването,трябва да си подновя кичурите newsm78

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 21:57 от nadi666

# 350
Аз ходя на ул. Македония в Студио седем. Не съм сигурна, но мисля, че Даниела се казва фризьорката (може и да бъркам името й). Само за подстригване ходя винаги, не обичам да експериментирам с косата си Wink Според мен се справя добре, не знам как е с другите услуги... Иначе сестра ми ходи в новия козметичен център Ивида, някъде до гарата. Косата й изглеждаше супер и май скоро и аз ще пробвам!

# 351
  • Варна
Здравейте момичета,
моля ви да ми препоръчате добър фризьор за дълга много напластена коса! Все пак един е добър на къси коси, друг на кичури и боя, друг на дълги коси , просто искам да ме подстрижат качествено  ..... че тук една уж много добра фризьорка така ме офъка   Sad

Ники от Капанов. Peace

Може ли тел за записване на час и колко взема?А как е с боядисването,трябва да си подновя кичурите newsm78
64 06 37.  Намира се на ул."Бдин" 22.   
Много е добре и с боядисването, но нямам актуална информация за цени. Обади се и разпитай.  Peace

# 352
А къде работят с боите на Goldwell? В една друга тема беше писано за Nell's и салон Егоист, но по-горе имаше пост, че Nell's работят със Шварцкопф Rolling Eyes
А Егоист някой знае ли къде се намира или ако има тел., да се обадя да питам, защото в нета не намирам никакви координати.

# 353
Здравейте момичета,
моля ви да ми препоръчате добър фризьор за дълга много напластена коса! Все пак един е добър на къси коси, друг на кичури и боя, друг на дълги коси , просто искам да ме подстрижат качествено  ..... че тук една уж много добра фризьорка така ме офъка   Sad

Ники от Капанов. Peace

64 06 37.  Намира се на ул."Бдин" 22.   
Много е добре и с боядисването, но нямам актуална информация за цени. Обади се и разпитай.  Peace

Благодаря ти   bouquet

# 354
Какво я хвалите тая Нели от Нелс студио аз, по некадърна фризьорка не съм срещала.  Тази даже не може да издухва, а какво остава за постригване и т.н. Ако искате добър фризьор препоръчвам Веско от Сии сайд уникален е

# 355
Какво я хвалите тая Нели от Нелс студио аз, по некадърна фризьорка не съм срещала.  Тази даже не може да издухва, а какво остава за постригване и т.н. Ако искате добър фризьор препоръчвам Веско от Сии сайд уникален е
[/quote

Съжалявам ,че ще го кажа ,но и аз съм на същото мнение за фризьорката.Два пъти съм ходила и съм много разочарована #Cussing out

# 356
Здравейте, аз малко в страни от темата ще ви запитам за салон във Варна, работещ с продукти на KEUNE,  от където мога директно да си закупя и продукти на марката.
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 357
  • Варна
Здравейте, аз малко в страни от темата ще ви запитам за салон във Варна, работещ с продукти на KEUNE,  от където мога директно да си закупя и продукти на марката.
Благодаря ви предварително!  bouquet

Студио РООС по пътя от New Yorker към гарата...и салон Арлет...до пицария Морско Конче, тази която е до Операта... Crazy

# 358
Аз искам да споделя мнение за Валя от Студио РООС-много е добра.единствената,която ме направи така както исках,без много да се обяснявам за цвят на косата и подстригване. newsm10

# 359
  • Варна
Аз искам да споделя мнение за Валя от Студио РООС-много е добра.единствената,която ме направи така както исках,без много да се обяснявам за цвят на косата и подстригване. newsm10

Аз много време ходих при Валето, но само за да ме боядисва ... и да ми подстригва краищата...голяма сладурана е  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт