Къде във Варна подстригват хубаво?

• 166 798
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
за цените в салон Ивона,някой да сподели...

Ако питаш за този който е в Кайсиева,отговарям.Вчера тъкмо ходих и щях да споделя впечатления.
Подстрига ме Стели,и ми взе 6 лв Shocked,игра си 1 час с косата ми и после я издуха.Косата ми е средно дълга,да не кажа че е към късата Rolling Eyes
Момичето е компетентно и много приятно,разбира си от работата Peace

В този салон с предварително записване ли е, може ли точни координати, телефон. Ако трябва и там ще отида, само и само най-накрая да се харесам след подстрижка във фризьорски салон Tired

# 481
  • Варна
Галче,утре ще ти дам координати.Забих някъде визитката ooooh!
Мога засега да ти кажа,че е до магазина на Вулкан 3,до блок 223 в Кайсиева.Почивният им ден е понеделник,телефони утре Wink
  bouquet

# 482
tanq09 , съжалявам, че не се е получило.

# 483
Миналата седмица се подстригвах в Капанов в Левски, подстригва ме Нели, еми направи ме супер,просто от всяко нейно действие си личи професионализма и.

Ба*ти професионализмът, ще кажа аз. Да не можеш да прецениш колко да отрежеш от косата, щото била мокра и не си предполагал, че била тооолкова къдрава. НЕ ща и да си спомням на какво ме направи.
Мел  е малко по- добре, но не бих нарекла професионалист човек, който си взема решенията самостоятелно, щото щяло да ми отива. А, че 5 пъти съм казала каво искам, няма значение, ама никакво.
По горните причини, тези двете загубиха и други клиентки.

# 484
  • UK
Съвсем се обърках от тези противоречиви мнения, тъкмо си бях намислила след две седмици да ходя да се подстрижа при Светла, искам да си направя каре, а имам чуплива коса, която отдавна не е подстригвана. Искам фризьорският салон да е някъде в центъра, за да не ходя много надалеч, да не струва прекалено много и да са внимателни и да ме слушат. Толкова ли много искам?  Laughing Последния път в "Електра" не ме направиха хубаво, добрата им фризьорка вече не е там, а е само титулярката, която според мен не се справя много добре, въпреки че е мила и внимателна..

# 485
Аз мога само да се повтарям: Много съм доволна от Маги от Студио К2, до Свети Атанасий  Peace

# 486
Аз мога само да се повтарям:
И аз така , само че от Салона на Мето - от него и от Краси , факири са  Heart Eyes

# 487
Аз ходих преди време при Светла от Феличита само за връхчета и ме направи добре, но това така или иначе не беше сложно. Обаче повече няма да стъпя при нея, защото се наложи да чакам 40 мин. , ако не и повече, при положение, че имах запазен час.
Първо, като отидох в точното време за часа си, се оказа, че не е свършила с боядисването на момичето преди мен. Ок, случва се, не се ядосах. След половин час приключиха.  Rolling Eyes И тъкмо вече отегчена от чакане ставам и се запътвам към стола и Светла ми казва любезно да изчакам само 5 мин. , за да почисти. Няма проблем за това, но в този момент влезе някакъв човек и отиде при нея, заговориха се и после се отделиха в някаква стаичка.Минаха 10 мин. , казах на  момчето от рецепция да провери какво става, той отиде, след малко се връща и ми вика "почиствала, след малко щяла да свърши". Пълни лъжи. Защото аз станах и погледнах към работното й място - няма никой. Казах на момчето, че ми е ясно, че Светла си приказва с неин познат най-спокойно при положение, че аз чакам вече от 40 мин. На него поне му стана неудобно от цялата ситуация, извини се , пак отиде при нея и чак тогава виждам, Светла и познатият й излизат от стаичката, взимат си довиждане и чак тогава дойде и моят ред. И за капак на всичко нямаше нито извинение, нито нищо от Светла. Е може ли, питам се, да оставиш клиентка да те чака,  а ти най-спокойно да си говориш с твой познат и да не ти пука   ooooh!
Сега се ядосвам, че тогава не реагирах по-остро, но си спомням, че не ми беше ден и исках само да ме подстриже и да се прибирам.

# 488
Хайде момичета, моля насочете ме къде да ида този четвъртък/петък, за обиране на връхчетата... на Център/Трошево/Младост

# 489
Момичета бихте ли ми препоръчали при кого да подстрижа къдравата си коса.Задавам така въпроса,защото смятам,че повечето фризьори не могат да подстригват къдрави и чупливи коси.За сега съм се спряла върху салона Giro от това което прочетох в темата,но не съм сигурна.Ще съм благодарна ако споделите мнения   bouquet

# 490
Васко от Вю стайл/негов е салонът, записваш си час за него, щото там работи и една леля/
ул. Ген. Цимерман - 40
               052 611 409 

# 491
Галче,утре ще ти дам координати.Забих някъде визитката ooooh!
Мога засега да ти кажа,че е до магазина на Вулкан 3,до блок 223 в Кайсиева.Почивният им ден е понеделник,телефони утре Wink
  bouquet

благодаря  bouquet. Ще чакам и точните координати, че Кайсиева ми е като в "мъгла" Blush, пък и нали било с предварително записване.

# 492
  • UK
Васко от Вю стайл/негов е салонът, записваш си час за него, щото там работи и една леля/
ул. Ген. Цимерман - 40
               052 611 409 

Тази "леля" май е майка му, Юлия, и тя е по-добрата фризьорка, ако е още същата. Преди години бях ходила при тях, подстригването беше добро, но кичурите, които ми прави- много зле.

# 493
Да. Аз съм доволна от него, тя ме суши, и то без дифузер, с което ми направи много добро впечатление жената. Нищо повече не мога да кажа  за качествата й като фризьор.

# 494
  • ВАРНА
ул. Ген. Цимерман - 40
               052 611 409 

Тази "леля" май е майка му, Юлия, и тя е по-добрата фризьорка, ако е още същата. Преди години бях ходила при тях, подстригването беше добро, но кичурите, които ми прави- много зле.

тези двамата, майка и син, преди години жестоко си бяха експериментирали на моята глава  Confused

Общи условия

Активация на акаунт