Промоция на Милка с подаръци

• 30 290
  • 229
  •   1
Отговори
# 210
as dnes bqhh na milka v burgas i beshe super qko sigurno zashtoto sam dete, no naistina e mnogo gadno za tez malki shokoladi da se machish(govorq za stenata) no nqma znachenie..inache beshe super,na horata koito ne im e haresalo znaci ne sa pochuvstvali nishto ot alpite taka da se kaje  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing a otnosno chasat trqbvashe da pochne v 11 no pochna v 8  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy off da govorq za tazi milka scuph edna chasha  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 211
as dnes bqhh na milka v burgas i beshe super qko sigurno zashtoto sam dete, no naistina e mnogo gadno za tez malki shokoladi da se machish(govorq za stenata) no nqma znachenie..inache beshe super,na horata koito ne im e haresalo znaci ne sa pochuvstvali nishto ot alpite taka da se kaje  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing a otnosno chasat trqbvashe da pochne v 11 no pochna v 8  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy off da govorq za tazi milka scuph edna chasha  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Това не го разбрах.
Къде и с какво се мъчиш?
Да не би да трябва и препятствия да се преодоляват заради едно шоколадче?

# 212
Зваетели в колко часа ще е в пловдив

# 213
хайде в Сз са вече Алпин тур-а
камиона е паркиран точно зад Механотехникума, предполагам привечер почват да строят
в обяснителните брошури за събитието пише, че опаковките срещу които можете да получите камионче или шоколад Милка стикс 8-ца са от всички Милкинис продукти, без значение на големината им- т.е може да са от два малки стикса опаковките, или Милкинис драже, стандартния Милкинис или Милкинис стикс 8-ца  Peace

# 214
Това не го разбрах.
Къде и с какво се мъчиш?
Да не би да трябва и препятствия да се преодоляват заради едно шоколадче?
 Ami da na men mi beshe trudno da mina tazi stena,daje q stignah do polovinata i e izmoritelno,Vie probvahte li,ako ne znachi ne znaete kakvo ako si s hlazgaviobuvki ili bos sas potni krraka i nqma znachenie che e za edno shokoladche vajno e da se zabavlqvash!!!!!

# 215
ПраскоФка, да ти кажа честно, нищо не ти разбрах какво си написала. Имаме си такава хубава Азбука, така, че ако обичаш пиши на БГ!

# 216
  • Варна
Успях да мина през преградите с малкия и с количката към 11.30ч..... но.... бързо излязох щото навалицата беше голяма, особено за количка. Косито получи знаменце на излизане и скача на батута, радва се. Попълних талон за участие в томболата. Най-ценни ми се сториха снимките в рамка пред кравата /доколкото видях бяха доста качествени/, но така и не разбрах къде се правят. Здраве да е!
Като цяло мисля, че идеята е добра, но е необходим много по-голям терен, за да не се бутаме като телета.  Wink

# 217
До Зелено Мече: 1.Псевдонима ми е с Ф,защото искам да е различно и също така някои хора например казват Дай ми една праскоФка! 2.За Милка,тъй като не си разбрала ще напиша специално за теб на български! На мен ми беше трудно да мина стената и затова казах че е мъчение,например аз стигна до средата и паднах,а колкото до това че е за едно малко шоколадче голяма работа нали трябва да се забавляваме а и както забелязах повечето деца не вэимаха шоколадчето! А сега Зелено мече доволна ли си, че написах всичко това на нашата хубава азбука?????? Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking newsm78 newsm78

# 218
 А също така искам да те попитам...защо не си си написала псевдонима на български..нали имаме такава хубава азбука? newsm78 newsm78 Thinking Thinking

# 219
А също така искам да те попитам...защо не си си написала псевдонима на български..нали имаме такава хубава азбука? newsm78 newsm78 Thinking Thinking
И аз това се питам Thinking

# 220
тъй като не си разбрала ще напиша специално за теб на български!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0
Добре е да се запознаеш с правилата на форума преди да влизаш спор с някой Peace
Публикуването на мнение няма нищо общо с никовете

# 221
И като оставим спора за бг азбуката настрани - стената за която става въпрос е стената за катерене но тук повечето мами явно не го знаят защото на тях освен че дават малки шоколадчета нищо друго не им прави впечатление докато на децата всичко друго им взема акъла:)

# 222
хехе сега и ми правите забележка ,че правя спор с някой! Grinning Grinning няма значение вече,просто един път съм използвала не нашата хубава азбука а латиницата! Както и да е! Благодаря на к_реми че ме подкрепя!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet (това е за к_реми!)

# 223
оф, хайде стига, разменяйте си любезности на лични моля ви се
излишен спам в тази тема колкото искате, за това стана 100 хиляди страници

# 224
Името на темата би трябвало да се смени - това не беше "промоция", а АНТИРЕКЛАМА
Повече Милка - никога  ignore2
Само Киндер  easter
Подаръци може да е имало, за тези които са чакали там от сутринта. Ние отидохме в 11.15 и нямаше за нас. Снимаха ни до кравата, но снимка така и не дочакахме - минах пак след час и половина и нямаше. Беше тъпкано с възрастни, вкл. и дядковци БЕЗ деца, както и "деца", които повече мислят за правене на деца, отколкото за нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт