От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 466
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИ НА МАМЧЕТО! Heart Eyes
ДА Е ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И ВСЕ ТАКА ОБИЧАНО ДЕТЕ - ЗА РАДОСТ НА БАТИ, МАМА И ТАТИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА МОРСКИЯ БРЯГ!

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Заркааааааа, как реши да пишеш, читателко!?!? Вече си мислех, че окончателно си ни напуснала! Мимата е абсолютен образ - много дяволито гледа! Heart Eyes

Татянка, прилагам всички коментирани тук методи и повече строгост.  Mr. Green

hrisi081, добре дошла!   bouquetПиши на кирилица, моля! Вашият "проблем" при сина ни се преодоля това лято, т.е. на 6 години. Велина също не е въодушевена от къпането в морето, но това въобще не ме притеснява - и двамата кротуват така на плажа, а е и ген, може би - и двамата с мъжо не обичаме, да киснем във водата. Rolling Eyes

# 106
Честит празник, Мам!  bouquet
Да е жива и здрава рожденичката!

Протектор за матрак сме вззели от "Слънчице", за единично легло е, голям, с два напречни ластика, които минават под матрака в двата края, за да не се мести. Това ви върши работа, Янче!

Решавайте кой ще е сайта за Коледните дни , азще видя ако успея да се справя финансово да поръчам нещо.

Бебо вчера го погледнахме на ЖК, пак е с главата надолу Grinning, мамин той добър! Михайлов много се кефи на Тонката, как ме слушал само Crazy, ето казала съм му да идва в кабинета и той вървял като кученце след мен, пък какви очи имал и т.н. Добре де, аз се чудя,  как ще се роди бебе красиво колкото Тони? newsm78 Laughing Joy

Хубав ден ви желая, май ще вали днес в Софийското равно пОле!

# 107
  • София
Добро утро!

Мамче, да ти е живо и здраво момичето!

Зарка, радвам се, че се разписа. Айде да е по-често  Heart Eyes Станимир също търчи като отвързан, стига да го "отвържа" . Затова му връчвам нещо за ядене докато пазаруваме в магазин, а по пазара е страшно - само бой и драми оправят положението.

За плашенето - правя го  Embarassed с паяк  Embarassed - само ако ходи бос. За ядене го плаша с един приятел, като кажа "яж иначе ще се обадя на Марто" и всичко се изяжда. Не е хубаво така, нали?

И тук да помоля за хелп - събота сме на сватба, а със Станимирчо - без тоалети. Ако някой ме насочи към конкретен магазин, в който има прилични неща, на още по прилични цени ще му бъда благодарна. Няма време, нито възможност с дечко да обикалям.

# 108
Деси, честит първи рожден ден. Мамче, весел празник!

Хриси, добре дошла!

Зарка, тази сутрин се събудиш със снимките на Мимата Heart Eyes

Данче, официален ли го искаш Стаско. Май продават евтини костюмчета на Пиротска в малкия Цум. Мога да погледна в склада на Exit днес на обяд, но има недостиг на дрешки за двегодишни.

# 109
Честит първи рожден ден на малката Деси!
Да расте здраво и слънчево дете и да е голяма радост за бате, мама и тати  Heart Eyes
Мамче, честит празник   bouquet

Добре дошли на Хриси и Доника   bouquet Стенли ходи и миналата година на морето, но не е имал страх, даже напротив, но то си е до дете.

Аги, детето ще си е красиво по свой си различен начин и пак ще е неповторимо  Heart Eyes

Данче, вземи си нещо, което и после да го носиш, не само по сватби  Peace Магазин във вашия район не знам.

Ренка, бая неща ви искат на вас  #Crazy

Радвам се да видя, че Зарка и Леси пак са на линия  Hug

Аз вчера си подадох документите в УНСС и ще се явявам на изпит за магистратура, стискайте палци на 20  Praynig Но останах като гръмната като ми заявиха "вие не сте икономист, не можете да кандидатствате за тази специалност за 2 семестъра, а за 4  Crazy" Да де, ама друг път, те са по 900 лв на семестър  Crossing Arms Написах друга за три семестъра и дано ме приемат  Tired

Лек ден на всички   bouquet

# 110
Аз щото съм повече чукча-читател, не писател и затова и Ивчо Юлчев ни разлюби и се сватоса с други  Crossing Arms, но то е така, очи дето не се виждат се забравят. Нищо, ние пък ще му останем верни и влюбени  Naughty Heart Eyes.

Сакън, няма такова нещо  Naughty Или Мимата, или Шайло Пит.

На мен не ми остава никакво време да пиша, щото тия дребни диванета не спят по едно и също време. Преди малко ги приспах с рев и не се знае колко ще трае затишието, та си намазах косата с боя и рекох да ви отпусна 5-10 минути  Mr. Green

Ние бяхме на море, изкарахме прекрасно. За съжаление, снимки няма. Забравихме си фотото, та сме снимали само на обикновена лента. Имам няколко следморски, та ще ги кача някой ден. Иво както винаги си седеше кротко на пясъка и си оиграеше, защото изпитва все още див ужас от морето. Дани беше по-интересен, първите дни го беше гнус от пясъка и само обикаляше хавлията във всички посоки и обясняваше (с ръмжене), че навсякъде има пясък и това не му харесва. Ако усети песъчинки по ръцете - следваше висок вой да тичам и да чистя. Постепенно обаче се отрака, нагази първо с ръце, после и с крака, докато последния ден най-накрая се престраши нацяло и хукна по пясъка с широка усмивка и радостни възгласи. Оказа се, че много харесва миди (на вкус) и се прояви като малък златотърсач - много умело процеждаше пясъка през пръсти, докато остане само мидата, за да я налапа.

Засега ви стига толкова, че ще ми изгори косата  Laughing

# 111
4естит първи рожден ден на Деси Мамова   bouquet Да расте умна и красива, и много Щастлива   bouquet  Мам4е, 4естит праzник  Hug

Зарка, аааа, как така тримесе4ие?  Naughty  Беz такива, явявай се по редовно на от4ет  Wink  Между другото, в на4алото и Милена намокряШе съвсем малко гаЩи4ки, усети се, стисна и си довърШеШе работата в гърнето. Това траеШе само няколко дни и се нау4и да се усеЩа на време  Wink

юл4е, добре сте се zавърнали, къде бяхте на море?  Hug

Мале, Наде, много скъпо това следване. Тук е беzплатно  Mr. Green  Бяха въвели такса 500? на семестър, но скоро я отнеха, поне в наШата провинция. Сега какво си иzбрала?  newsm78

Ренка, от вас направо искат цяло обурудване zа ДГ  ooooh!  Тук не искат много, май само гумени ботуШи и панталони zа дъжд/кал  Thinking  Но консумативи в никакъв слу4ай.

В събота в блиzкия град в новооткрития (в4ера) мол Ще отвори филиал на любимия ми интернет магаzин zа игра4ки (имат и дрехи и други работи), и zа капак полу4их купон zа 20% намаление върху вси4ко  Grinning  Та поzнайте какво Ще правя в събота  Mr. Green

# 112
  • софия
Мамче, честито и от нас Hug nbirthday

Зарка, и Рая се изпуска често в гащите така...особено като се е заиграла... а мина толкова време от махането на памперса..ама не я мисля хич. все ще се научи да стиска хубаво

Дани, имам едно предложение...купи на Стасик костюм на Батман...хем детето ще се кефи, хем ще сте атракцията на тържеството Wink

ето малко летни снимки от нас http://s156.photobucket.com/albums/t12/ekrumova/summer%202008/

# 113

Мале, Наде, много скъпо това следване. Тук е беzплатно  Mr. Green  Бяха въвели такса 500? на семестър, но скоро я отнеха, поне в наШата провинция. Сега какво си иzбрала?  newsm78

Тогва ти идвам на гости и ще ме търпиш, докато зъвърша  Mr. Green Ще взема и Стенли, за да прави компания на Миленката  Heart Eyes
Иначе се спрях на Бизнес администрация, а така исках Маркетинг  Crossing Arms

# 114
Боядисах се. Още спят. Продължавам.

Бяхме на море в Обзор - къмпинг Зора. Има място за каравани, бунгала и вила, ние бяхме във вилата. Хубаво е, защото е оградено отвсякъде, има пързалка и пясъчник на една голяма поляна и можеш да пуснеш децата без притеснение. Взехме и свекърите с нас, но Дани, разбира се, ни изигра номер съвсем в негов стил. Реши, че не може без нас, спретна един цирк с рев и пищене на баба си и съответно не можехме едно кафе да изпием без поне едно дете да клечи при нас. На плаж ходехме сутрин рано межди 8 и 10 и следобед след 5 часа, като откарвахме понякога до осем. Никой не изгоря, въпреки че сме били всеки ден на плаж, а аз не си правех труда да ги мажа с крем следобед. Не сме особено почернели. Тоест, аз съм си черна по принцип, а малките придобиха нормален цвят на кожата и вече не са белолики, а бледолики. Открихме с МЛаден едно много хубаво барче близо до плажа със трахотни коктейли, сервираха ги със запален бенгалски огън. Не мога да преценя кое повече ми харесва - Мохито или Космополитан. Открих, че Милка са пуснали нов шоколад - с диня и пукащи бонбонки, поне не бях виждала досега такъв. Много е разкошно, все едно ядеш шоколад и пиеш газирана вода едновременно. Много върви с Мартини.

В събота съм на сватба и се га се приготвям много постепенно, вече се оборудвах с тоалет и обувки, днес ще купувам подаръка и сутиен... Оставих последното за последно, щото още не мога да реша дали да си взема просто сутиен или да си взема сутиен на Триумф (от което няма да има много смисъл, щото след няколко месеца ще ми оголемее  Confused ).
Татянче, сватбата е на Myran  Wink Ще видя най-великото бебе Янес най-накрая наживо, няма да слушам за него и номерата му само в скайп  Laughing

Аги, аз като видях за пръв път Дани и веднага рекох и отсякох, че не е красив, колкото Иво. Младен се разсърди  Laughing

Честит първи рожден ден на Деси! Мам, да ти е живо и здраво детенцето!   bouquet  

Иво престана да търчи като отвързан, това му беше на дневен ред миналото лято, в бебешкия период (те Смин, Енви и Янчето сигурно помнят, като се видяхме с тях във Варна първата вечер, само Младен успя да си поговори с тях, ние  с Иво се носехме безспирно из парка, докато техните дечица кротко си седяха на едно бордюрче).

Аз съм дотук, дреби се събуди и се разплю, той прави така, като е недоволен или когато види чешмичка, котка или гълъби. Най-вече плюе по чешмички, защото го пръскат и той отвръща на удара с оплюване. Така де, ще го мокрят те.

# 115
Юлче, купи си тогава просто сутиен, а след месеци си вземи триумф. И сутиен за 8 лв върши работа дето се казва.
Наде, и аз се надявам, че и второто ще ми се види толкова хубаво като първото. Сега пак се вълнувам и притеснявам дали е добре, здраво ли е, как подритва, дали 130 тонове  са ок /защото Тони беше със 140/, и такива ми ти работи. Ето, пак забихме с това име, писна ми вече!
Гледам вчера по новините снимки на Димитър Бербатов, ми той хубавичък, дали пък да не го кръстим все пак Димитър малкия. Баща ми и майка ми са избрали МитЮ, с ударение на Ю. Blush един вид френч да е така.... Grinning
Данче, за теб тоалет или за малкия? Костюмирани момчета не харесвам аз, виж гъзарчета, спретнати и чисти ми се нравят! Peace

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 15:22 от Чаено момиче

# 116
  • София
Юлче, ти ми заби последния пирон просто  Mr. Green С 2 деца и вече си с тоалет, а аз с 1 брой дете и 0 броя тоалети  Mr. Green ooooh!  ooooh! ooooh!

Днешния маратон по магазините беше съсипващ за Стаско и отчайващ за мен. Утре ще отида до Пиротска, макар, че не ми се купуват дрехи само за едната сватба, но пък винаги съм искала да го видя с костюм, като малък мъж  Heart Eyes

# 117
Аааа, костюм точно искаш значи. Ако има такъв от панталон-сако-риза, супер. Ако и жилетка сложиш и папионка - убиваш ме! Joy Hug

Янче, ето ти килими, но бързах и само тези 2 щракнах, има ги май и в други десени
http://www.teagirl.snimka.bg/album.php?album_id=69168&pid=7370157

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 16:42 от Чаено момиче

# 118
Мерси на всички за хубавото посрещане,а за снимката ще се опитам да покажа.Честит рожден ден и от мен да сте живи и здрави

# 119
Юлче, ти ми заби последния пирон просто  Mr. Green С 2 деца и вече си с тоалет, а аз с 1 брой дете и 0 броя тоалети  Mr. Green ooooh!  ooooh! ooooh!

Ти нали не си представяш, че обикалям по магазините с два броя диванета? Нееее, аз не съм Супермен. Панталон си имах, блуза харесахме заедно със свекърва ми, а обувките ги пазарувах само с Дани, докато те се гледаха с Иво. На сватбата ще сме само с мънинкия, големият ще стои при баба си. То иначе хората няма да гледат булката, а само нашия панаир.

Аги, и аз така прецених нещата. Триумфът ще триумфира за Коледа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт