Много благодаря за поздравите, скъпи момичета! 
Много весело ми стана като прочетох поздрава от Енви, първо си помислих, дали не сме се чули по телефона, а да съм забравила

Тина, и аз с голямо любопитство ще чакам да разказваш за училище /училище или подготвителни групи, така и незнам на какво му казват "подготвителна", къде се провеждат занятията и тн/ Нали израстнах във време, в което учителите все още бяха авторитети и сега ми е мн интересно да научавам за техните вълнения и страсти.
Скарлет, разгледах снимките от новия ви дом
Ужас, скоро няма ви стигнеме
Най ми харесват ярките цветове! Бравос! Иначе... няма ни из квартала, само по работа идваме, а така за игра по площадките от месеци не е оставало време. Иначе Станимир събота или неделя е в Мл, така, че може да го мернеш нейде с баба си. А! Браво на Тонката! А, ти толкова нерви изхаби, че не говори детето, пък гледай сега, за ученик вече става. Стаси не брои, и няма изгледи скоро да се научи, но не се притеснявам!Деич, как си? Ти си май първата, която, да е живот и здраве ще стане 2 пъти Априлка. Коремче вече заформя ли се?
Ами ако кажа ,че съм добре ще излъжа
За разлика от предният път ми се гади,повръщам по цял ден и ми пада кръвното,не мога да хапна почни нищо,а особено месо
Е ,виж кисели краставички по цял ден мога да хапвам
Аз това щях и да питам мамите,който имат две деца,вторият път дали по рано е проличало
Иначе като цяло съм засега 6,като махнем настрани признаците
- ти си призна, че ще го кръщавате сладура, пък аз помня! 
Прекрасен дом, да ти кажа честно има много хубаво ремонтирани и уредени къщи, обаче тази вашата е точно по мой вкус, на 90% ми хареаса интериорно как сте се ориентирали, даже може би на 100% - и фаянса, и кухнята...всичко е красиво! Браво, дълги години с много здраве и щастие да се пълни домът ви! 

Та като дойде ще попиша повече.