Деси, харесва ми кухнята, мястото за микровълновата е много оригинално. Когато имаш още снимки давай насам

Хриси, Яна е със същия проблем. Напоследък се стряска от най-малкото нещо. През нощта скача в кревата и започва да плаче - мамоо някой идва, кой идва - и плае ли плаче. Вижда светлините на телевизора от хола и пак започва същото
С яслата имаме малък проблем. Правят ми забележка, че съм я взимала последна, в 18.30 при условие, че яслата работи до 19.00. Миналата година, докато бях на старата работа на половин работен ден и я взимах в 4.30 всичко беше ок, учителките засмяни, хвалят я, радват й се. Сега като съм до 6 на работа и я взимам последна, да видите как им се промени поведението. Вечер ми я натикват в ръцете бързо да си я прибирам. Сутрин само коментират какъв лош характер била и как ако не пречупя ината й в ДГ ще е вече късно и невъзможно и..... ей такива приказки.
Наде как е работата
Яна все още си е на старото столче за кола. Не са ли още малки за такива седалки?Вени, Мати не прилича въобще на 2 и половина. Много е порастнал

Качих малко снимки от морето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282645
Янче, успех на Симонка в яслата
А къде ще ходите, че съм пропуснала май....
/ако е удобно да попитам де
.
.Направо откачам от такива забележки-абе то бива бездушни ххора, ама пък чак толкова.....Че и злобни-вече я квалифицират каква била....Малеееееееее набрах им яко.Ами като не им харесва да работят по 6 часа, да си намерят работа за по-малко бе!Млъквам, че.... 
.За съжаление още не съм поръчала кухнята и не ми се мисли как ще я карам без, докато поръчам и стане готова
, но майсторите трябва дори да са шпакловали, за да ми дойдат за размери на кухнята
Та се надявам до края на другата и това да стане
, много ми е носталгично, но се разделяме с добри чувства и уговорка за евентуални бъдещи професионални взаимоотношения с ръководството.