От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 446
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
хайде и аз да се включа преди работа  Hug

Деси, харесва ми кухнята, мястото за микровълновата е много оригинално. Когато имаш още снимки давай насам  Grinning

Хриси, Яна е със същия проблем. Напоследък се стряска от най-малкото нещо. През нощта скача в кревата и започва да плаче - мамоо някой идва, кой идва - и плае ли плаче. Вижда светлините на телевизора от хола и пак започва същото  Confused И то стана изведнъж. Надявам се скоро да мине.

С яслата имаме малък проблем. Правят ми забележка, че съм я взимала последна, в 18.30 при условие, че яслата работи до 19.00. Миналата година, докато бях на старата работа на половин работен ден и я взимах в 4.30 всичко беше ок, учителките засмяни, хвалят я, радват й се. Сега като съм до 6 на работа и я взимам последна, да видите как им се промени поведението. Вечер ми я натикват в ръцете бързо да си я прибирам. Сутрин само коментират какъв лош характер била и как ако не пречупя ината й в ДГ ще е вече късно и невъзможно и..... ей такива приказки.

Наде как е работата  Wink Яна все още си е на старото столче за кола. Не са ли още малки за такива седалки?

Вени, Мати не прилича въобще на 2 и половина. Много е порастнал  Hug

Качих малко снимки от морето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282645

Янче, успех на Симонка в яслата  Grinning

# 241
  • София
Деси, много ви е готино станало! Нашата микровълнова също е на високо - съвет от една дизайнерка на кухни!

Мати тръгва на 23-ти на градина, но май го писах вече това!

Нуни, да си гледат работата - работното им време е до 7! Що не ми кажеш, че ти си спазваш работното време и затова идваш чак сега, егати!

Отивам да гледам снимки!

# 242
  • София
Пу,пу, голяма е сладурана - ама какво сте се контузили?

# 243
Здравейте и от нас, отдавна не съм писала но ви чета редовно Hug
и на нас ни предстои ясла, сега правя изследвания и след това тръгва, пък ще видим как ще е.
ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=48273&pid=7565317

# 244
Привет и от мен днес!
Енви, Embarassed приемам забележката че чета редовно, а не пиша.Но денят ми не е същия ако не видя старите си виртуални дружки как я карат Heart EyesА къде ще ходите, че съм пропуснала май.... Flutter/ако е удобно да попитам де Embarassed/
Нуни, Яна е станала страхотна госпожичка.Забелязвам, че преди повече приличаше на татко си, но вече сте си като сестрички FlutterИма твоето спокойно излъжване Peace.
А по повод подмятанията за това, че си взимаш детето"твърде късно", ще те посъветвам да постъпиш като Смин-директно при директорката-ако и тя не ти окаже съдействие просто ги постави на мястото им като им кажеш, че както ти си спазваш работното време/ и затова я взимеш в 18,30/, така и те са длъжни да спазват своето.Close.Направо откачам от такива забележки-абе то бива бездушни ххора, ама пък чак толкова.....Че и злобни-вече я квалифицират каква била....Малеееееееее набрах им яко.Ами като не им харесва да работят по 6 часа, да си намерят работа за по-малко бе!Млъквам, че.... smile3505
Вени, както винаги будите благородна завист с прекрасните си семейни почивки и снимков материал Peace
Дес, нааааай-после.Чудесно ти е кухненцето Peace.Много стилно и практично Peace.Чакаме снимки на останалите помещения.И нашия ремонт му се види края-майсторите обещаха до края на ІХ.да са готови, и вече да местим багажа, който стои скупчен в кашони в хола тук и чака влака за Бс Crazy.За съжаление още не съм поръчала кухнята и не ми се мисли как ще я карам без, докато поръчам и стане готова ooooh!, но майсторите трябва дори да са шпакловали, за да ми дойдат за размери на кухнята TiredТа се надявам до края на другата и това да стане Peace.
Тази събота и неделя са ми първите свободни от началото на лятото, то не беше пътуване не беше чудо!Та на линия съм за срещичка/аз съм и бездетна/ в случай че някой желае Peace
Сега се прибрах от сбогуването в централния ни офис Sad, много ми е носталгично, но се разделяме с добри чувства и уговорка за евентуални бъдещи професионални взаимоотношения с ръководството.
Та от понеделник съм на ново работно място и сред нов колеткив и ми е едно.... Confused
Май и яслата на Юли уредихме в БС, но като стане факт ще се похвалим допълнително.Ей това Бургазлии страхотни хора, то отзивчиви, любезни.....мдааааам няма а ми липсва злободневието тук Twisted Evil
Най-накрая и аз успях да кача малко снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243724&pid=7566406, от морето са на другия компютър и затова няма, но пък тези са най-актуалните на Шошорлан Peace
Янче, успешен старт на Шошка Peace
И една моя снимка от бездетна Гърция Embarassed
http://media.snimka.bg/0656/007566900-big.jpg
ПП Вени, благодаря ти Hug

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 17:28 от ~ВАНЯ~

# 245
[Юле, къде беше сватбата? Има ли сте някакви ритуали, които не ги знам и ме гризе любопитство  Mr. Green Ивчо защо не го видях на снимките?

Сватбата беше в Хасково. Нямаше нещо по-особено като ритуали, само свекъра изпълни една ария на бабата на младоженката, а дядото на младоженката изпя една народна песен, която ни просълзи... Такъв глас рядко се чува!
Иво не беше с нас, оставихме го в Пловдив при баба му. Дани се държа рядко цивилизовано, даже спа от десет до един на силна музика. Е, после си го върна - хлечни почти цялата нощ, защото спахме двама на едно легло и му беше тясно.

Аз си пазарувам в Пловдив, защото мога да го направя в почивен ден и да разполагам с шофьор, познавам повече магазините, самите магазини са ми доста по-близо, има на кого да си оставя децата. Вие знаете ли как се избира и пазарува с две будни деца, които имат тръни в дупетата? Отговор - няма начин.

Ние с Шанс се чувахме преди няколко месеца. Мога да се уговоря нещо с нея, когато я видя в кю-то, но имам и телефона й, така че даже и да не я намеря в кю, ще й звънна.

Евтини столчета има в Кауфланд, Метро, иначе - Вис Виталис, Бейбиленд... Навсякъде.

# 246
  • София
Ванче само да кажа - страхотно гадже си станала - барво! И ми е мъчно, че толкова надалече отиваш! Confused Cry
 А линка не е активен, защото не си оставила пауза с предното написано! Демек с двете точки!

# 247
  • Boston, MA
Оо, Яничка каква е хубавица!

За столчетата - смятам да вземем трета група (над 15 кг), за да се ползва и следващи години. Аз имам тук два стола, въпреки че вече имаме само една кола  Laughing, но нямам възможност да мъкна. Да не говорим, че от третата категория има столове тук за по 20 долара...

Щом има в Метро, супер, ще идат да си купят. Аз се канех да им поръчам онлайн, но то най-вече се плащало при получаване, а дали ще има някой вкъщи, няма да им е удобно.

# 248
  • София
Здравейте,момичета!
Само да ви пратя мноооого целувки и да ви каша,че не сме ви забравили!
Попътувахме малко,а сега нямам нет!
Пак ще пиша! Hug

# 249
  • София
Привет!

Ванче, много си се вталила!!! Браво!
Юлче, Данинцето много ми заприлича на батко си.

Соня е на село при баба си и дядо си и добре, че е там, че сега спешно търчах до лекарката, че днес са ме напънали контракции, а още ми е рано за такива изпълнения. Но всичко е наред, бебето няма да излиза още, нещо съм се преуморила и сега ми е поръчано 3 седмици пълна почивка, за да си излезне бебето навреме.

Вени, и Соня ще я пускам от 23 на ясла. От понеделник ще пускаме изследванията, за да са готови до петък.

# 250
  • София
Ей, Нуни, голяма хубавица си имате!  Heart Eyes Стискай зъби и ги слагай в две редици тези от градината.

Петенце, вкючвай се по-често  Hug

На Ваня няма да й пиша колко добре изглежда на снимката и колко е сладък Юли, защото официално съм й сърдита за напускането й, може да се виждахме рядко, но ще ми е много чоглаво, че отива толкова далече.

Бюти, чакам те по за дълго тук  Hug

Рени, бъди разумна, сега ти се е паднало да попазиш леглото възползвай се!

Утре отиваме да правиме изследванията, намерих лаборатория в Дружба, която да работи. Притеснявах се, че ще е безпожно скъпо, но е поносимо. Издразних се, че само в нашата ясла искат Васерман, ама нали съм новобранец, а изследването е 5 лв ще си замълча. Нещо ме дразни новата директорка, ако нямах впечатлението, че е мн оправна и дейна натура, щях хич да не я харесам. В предишната градина, директорката беше изключително мила и симпатична, но никога за нищо нямаше представа, никога нищо незнаеше, въобще присъстваше в яслата, за да убие времето. Поне такова впечатление ми направи.
Та така, надявам се от 23ти да стартираме ясленския сезон. В неделя, живот и здраве, Стаско ще стане християнче, после към Сандански мислиме да вървиме, но като гледам прогнозата за времето ще трябва да извадиме ушанките  Confused

# 251
  • София
Данче, навсякъде в яслите искат Васерман! Вашия педи не ви ли даде поне за кръв и урина направление, да не говорим, че моя даде и за акото! Само за глистите нямах право, че е веднъж годишно!

# 252
Хайде сега малко по-надълго.
Много останах впечатлена от всички снимки, и майки, и татковци, и деца изглеждат страхотно. Ванчето и Младен могат да ги вземат спокойно да рекламират диетата на Дюкан;
Данинцето, Янчето , Юли, Лора, Мати и Алекс стават все по-хубави,
а Юлчето , Вени,  Нуни и Петето изглеждат толкова добре и свежо. Не знам как успявате, честно.

Данче, не се ядосвай за Васермана. Днес нашата мед. сестра ми обясни ситуацията с него. Имало две наредби, едната за яслите и едната за ОДЗ-тата и в едната го искат, в другата не. И обърквацията е повсемесна, дали аджеба трябва Васерман за яслените групи в ОДЗ-тата. Но каза че е по-добре да има, че от РИОКОЗ могат да ги погнат.

Рени, да пазиш леглото, стискаме с теб (палци де), да минат тези 3 седмици без проблеми.
Бюти и на вас целувки и по-бързо да оправите нета.

# 253
Добро утро,на всички.Данче,Наде,Деси и nuni благодаря за сьветите надявам се да и мине от самосебеси.Днес за мен е ден за основно почистване и за разходки,ако не се развали времето.Чао за сега от мен ще пиша по касно пак.

# 254
Нуни,разгледах снимките ви,страхотни са ,малката е голяма кукла.Аз не сам разбрала каде бяхте точно изглежда ми познато.

Общи условия

Активация на акаунт