От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 449
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета  Hug
Данинчецо е толкова сладко  Hug Юлче, изглеждам много свежо  Flutter
Краси, аман вече бе  ooooh! Край няма вашия кошмар. Дано скоро вече сте на чисто и да сте здрави  Praynig
Жени, вие за какво ще ходите на зъболекар и тази упойка   Rolling Eyes

# 226
  • София
Привет! Вчера не съм и влизала тук - така че, Рина много поздрави и най-добри пожелания от мен!

Бубка, я кажи какво за Пловдив и защо там?

Тия дни ми се е насъбрало работа, а и ходя да се разправям с изследвания и подаръци за два РД на приятелки. Изследванията ни са готови и удобрени в градината. На 23-ти тръгваме! Рени, вие сте болни, така ли? По принцип помолиха да се тръгва след 23-ти!

Подаръци - един купен, друг в размисъл!

До сничките не съм стигнала, но може би сега е момента! newsm78

# 227
  • София
Снимки от Гърция, има и няколко от Рупите!

# 228
  • Boston, MA
Ами аз ще съм в Пловдив с Дани от края на септември до 10 октомври.
В София ще сме преди това за 2-3 дни, и после сигурно пак ден-два преди да тръгваме обратно, но там обикновено сме с много натоварена програма, всичките ми приятели и родата на бащата, та затова отсега е трудно да се ангажирам с план. Но ако по принцип нямате против срещи от днес за утре, ще гледаме да направим бързо виждане я в Южния парк, я в някой детски клуб, ако вали, примерно.

# 229
Бубка, аз планирам някоя събота и неделя да идем до Пловдив, за да оборудваме Иво с дрехи и двамата с обувки, някъде в тоя период. Ще ти пратя тел. на лични и ще пиша кога ще идваме, когато решим кога да е  Laughing

# 230
  • Boston, MA
Ура! Ще срещнем Дани с Иво и Дани (а може да изненадаме Шанс и да видим и трето Дани!).

Я кажете, къде има евтини седалки (столчета) за коли?

# 231
  • София
Тези 2-3 дни само ви чета, защото имам един компютърен майстор вкъщи, който ми събори все опит за писане. Сега обаче е навън с баща си и използвам да драсна 3 реда.

Вени, хубави снимки! Хубаво сте си изкарали, личи си!

Юле, къде беше сватбата? Има ли сте някакви ритуали, които не ги знам и ме гризе любопитство  Mr. Green Ивчо защо не го видях на снимките?

Бубка, мн ми се иска да мръдна и аз до Пловдив, САМА, но да видиме дали ще стане номера. Някъде ти имах телефон, сега ще поровя.
За столчето - в по-големите детски магазини има избор от столчета, евтини, скъпи...

Енви, Стаси също казва самоинициативно "чао, рейс!" "чао коли!" По друг начин не говори с предмети, но предполагам е въпрос на време.

# 232
Здравейте,от мен,имам един въпрос.Доника започна да ми се стряска от най малкият шум.Водих я да и леят куршум,да и баят за страх и какво ли още не,но нищо не помага.Какво да направя

# 233
  • София
Бубка, дай координати и на мен - с радост бих отскочила до Пловдив!

Юлче, що от там пазарувате?

# 234
Бубка, точно тогава няма да ни има. Много, ама много ме е яд!!! Sad
Със Шанс поддържате ли връзка!? Какво става с тях?
Thinking

# 235
  • Boston, MA
Не поддържам, но мисля да й пиша имейл, дано ги открия.

Вени, Данче, пускам на лични телефон.

# 236
  • София
Добро утро  Hug

hrisi081, направи това, което вярваш, че ще помогне. Лично аз не вярвам на баене и тем подобни, може би с повече спокойствие и търпение ще се оправят нещата.

Юле, и аз да питам - защо от Пловдив пазарувате?

Много ми е мерак за разходката до Пловдив, дано само стане. Бубка, Стаско ще го видиш ако свирнеш за среща тук, в София, иначе - нцъ, и Хасан - човек  Crossing Arms

# 237
Добро утро   food010 Пия едно кафе с вас сутрин преди да започна работа  Grinning
Вени, много хубави снимки както винаги  Wink
Хриси, аз също не вярвам на такива неща, но и не знам какво да те посъветвам  Sad Също като Данчето само спокойствие ми идва на ум, но ти си знаеш най-добре какво помага  Hug
Бубка, ако ще ползвате само за тук седалката виж в някой оказион, има много запазени и евтини седалки и после може пак там да я оставиш, иначе на Илиенци има склад на Мони и там има евтини седалки нови, а и Щъркел на Стамболийски знам, че не е скъпо.
Има ли деца, които ползват вече само долната седалка, не цял стол  newsm78 Защото ако и такава върши работа на Бубка съм ги виждала за около 30 лв по магазините.
Лек ден на всички   bouquet

# 238
Добро утро и от мен Hug
Аз след няколко дни боледуване пак съм на линия Simple Smile
Хриси, опитай се заедно да имитирате звуците, които я стряскат, мисля че това понякога върши добра работа и детето започва да се забавлява даже.
Нашата одисея с ремонта върви към края си. Ето да се отчета с малко снимки на кухнята, която не е още завършена, но вече има някакъв вид.

# 239
Деси, чудна е:)
Бубка и на мен телефон, плз.
Нямам много време да пиша, че имам доста работа.
Само се отчитам че от понеделник шошка ще е ученичка.

Общи условия

Активация на акаунт