От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 456
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета  Hug
Благодаря за подкрепата и пожеланията! Работата наистина ми харесва и е близка до това, което завърших - Маркетинг. Има интернет сайт и списание и аз осъществявам контакт с клиенти и им предлагам да рекламират при нас.
Честит рожден ден на Рина, с пожелания за много здраве и сбъднати мечти   bouquet Дано скоро да се включи и да пише как са.
Честита годишнина на семейство Сминсчови старши  Mr. Green Още дълги години съвместен живот и много любов   bouquet
Стенли също си говори с предметите, най-често това е мечо, който е кръстен Тонката  Grinning Разказва му приказки за лека нощ, храни го и му дава да яде  Hug
Ренка, аз също така съм напускала от една фирма, даже и обезщетение си взех, но тактично останах в добри отношения с шефа и дори той сам ме търси пак да работя при него в друга фирма  Whistling
Хриси, радвам се, че се включваш  Hug Покажи снимка на малкото априлче  Hug
Янче, дано ти мине бързо и да не останат белези, аз съм чувала само за Дефламол.
Рени, дано оздравее бързо Сонята, че като гледам колко малко ти остава да почиваш и после ще има приключение  Hug
Стенли вече втори ден си е вкъщи, защото в понеделник от яслата си го взех настинал и едва направих комбинация кой да го гледа и утре вече дано е добре и да ходи на градина.
Лек ден на всички, аз продължавам да работя  Wink
П.П. Сутринта видях Нуни, тръгваше за работа  Grinning Много приятна и кратка среща  Hug

# 211
Здравейте АПРИЛСКИ МАЙКИ. ЧРД на рождениците!   bouquet Момичета как са зъбките на вашите деца? На дъщеря ми вече две зъбчета са с черни точки и то на кътници, те не се сменят. Правих опит да я заведа на зъболекар, но да не разказвам каква картинка бяхме, въобще не стигнахме до стола и се отказах. И доктора не направи голямо усилие да я предразположи и сега не знам какво да правя newsm78. Благодаря и приятен ден на всички!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 12:05 от iva 06

# 212
Здравей, Ива!
Потърси във форума детски зъболекар, който знае как да подходи към детето и той най-добре ще те посъветва какво да правиш  Peace Дано няма сериозен проблем и да се оправите. Мисля, че Юниорден на Попа май се намираше работят с малки деца, но не съм сигурна.
Моето дете за сега няма такива петна, не съм видяла поне  Thinking

# 213
  • София
Смин, политиката на нашата ясла е още от началото да не се взимат на обед, а да спинкат там. Но пък искат до края на годината да ги взимаме в 16ч.  Shocked Много се бях сдухала, какви врътки ще правим, че да успяваме с взимането, но като така ми се наредиха нещата с работата, няма да ми е проблем.

Ива, малкия няма такива проблеми със зъбките. Задължително се консултирай със зъболекар.
Ето тема за детски зъболекари: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261304.msg6319747

# 214
  • София
Честито на всички празнували в последните дни   bouquet
Смини, да са ти живи и здрави юбилярите и още няколко по 30 години да празнуват заедно с вас.
Честита ти нова работа Наде! Дано ти носи положителни емоции  Hug
Джинджър поздравления за завършването. Успешно дипломиране!

От време на време отварям нета, но не винаги остава време да прочета нещо. Днес обаче реших и да се отчета.
Малчо все още е при майка ми и не мога да ви опиша как сме се затъжили за него. Явно и ние му липсваме, защото вече плаче за нас - милото ми Еми. Говорим с него поне по 2 пъти на ден и то по 20-30 минути, но така само се дразним. След това и той е омърлушен и на мен ми е криво...
Вчера е бил доста крив и е плакал, че го боли корема. Майка го завела на лекар и единственото, което констатирали е червено гърло. Нито имал Т, нито признаци за нещо друго и докторицата изписала широкоспектърен антибиотик, ей тъй за да се застрахова #Cussing out. Изпълнителната ми майка купила антибиотика и успяла да му пробута една доза. Снощи обаче е вдигнал температура и майка ми е имала среднощно приключение с него. Не е давал да го остави на леглото и до среднощите майка ми го е разнасяла из нас. Откачил и се е кръста, като си знам гюленцето... Но Емо не дава никой друг да го пипне като е крив и затова вчера пищял, когато баба ми или баща ми се опитвали да го вземат за малко, за да си почине майка. Показал си е номерата.
Утре предсрочно ще пътуваме към Варна да си го нагушкаме нашето юначе.
Всички ми казват как трябвало да се радвам на свободата си за 2 месеца, но за мен това време бе като че ли са ми отрязали единия крак. Постоянно ми липсваше щурчо...
Снощи обаче моя мъж ме изненада с предложение, на което не можах да откажа. Заведе ме да си потропкам хорца newsm19 newsm19 newsm19 на тиферич, сиреч в Борисовата градина. Много весело си изкарахме, близо 2 часа подскачахме сред много скачащи хорица. Та ако ми цъфне нахилената физиономия нейде из нета да не се чудите. Някакъв фотограф ме преследваше да ме снима и ми подразни нервата, та физиономията ми може и да не е толкова нахилена  Mr. Green

Ренка, каква е тази ясла с работно време до 16:00ч. Ами ако си до 18:00 на работа и ако нямате баби под ръка какво ще правите? Работно им време е най-малко до 18:00 часа. Нали е държавна ясла? Не се оставяйте да ви манипулират Naughty
Та тъкмо съм отворила дума за хорца, ходиш ли още да тропкаш, че мен пак ме е прихванал мерака за танци...
Успешен старт на всички ясленчета  Hug Hug Hug

# 215
Благодаря ви момичета! Hug

Поздрави на всички  Hug

# 216
Рина, честит рожден ден!    bouquet

Ива, непременно я заведи малката на зъболекар да й видят зъбките! МОже и да не е непременно кариес, но трябва да се види и лекува навреме.

Не мога да си събера мислите и да пиша адекватно, защото малкия бръмчилник крещи и плюе наляво-надясно. Малиии, това дете няма умора и наяждане!

# 217
Рина, честит рожден ден!  Най - добри пожелания  bouquet

# 218
# 219
  • Boston, MA
Ей, страхотно е Данинцето.

Рина, бъди здрава и щастлива!

Момичета, имате ли под ръка текст на пълномощно от единия родител за другия да изведе сам детето от България? Мерси предварително.

Айде не остана. В Пловдив с кои ще се виждаме, пребройка.
Иначе в следващите две седмици Дани може да бъде намерен с баща си в Южния парк.  Grinning Засега стискайте палци температурата му от оня ден да не премине в цяла болест, че добре ще си изкарат в самолета...

# 220
Благодаря ви много за съветите и препоръките.

# 221
  • софия
Благодаря ви много за съветите и препоръките.

Аз утре съм планирала ходене в Юниордент за по-радикално лечение да проверя...с пълна упойка...като разбера нещо по-конкретно и ако те интересува ще пиша...

# 222
Бубка, а кога ще бъдете в Пловдив?

# 223
Привет!
Благодаря на всички за поздравите  Hug
Ренка, каква е тази политика бре  Rolling Eyes И това вземане в 16 ч  Crossing Arms
Раче, Бабълче, само предполагам колко ви е тъжно за мъницте  Cry Дано скоро са при вас и се гушкате  Heart Eyes Раче, ако идвате насам, дрънни телефонче  Peace
Юлче, изглеждаш страхотно!   bouquet Младен наистина много е отслабнал. а сладкото Данинце е започнало да прилича на бати си  Laughing

# 224
  • Варна
Здравейте!
Ние така, за да не излизаме от филма пак сме болни. Този път проблема е в гърлата. Ники е с червено гърло и Т, а аз същото без Т. Сега звера се чувства по-добре, а аз успях да се доътря на работа след 2 дена умиране във вкъщи.
Даже не ми се говори вече с тия болести, не ни остават и това е...
Утре си чакам резултатите от антибиограмата, дано се види ква е таз гад в гърлото ми и да я уморим, че така може да си боледувам до откат.
Иначе проблемът с Ники е май в ДЯ, откакто се махнаха форумските деца и все еболен. Май родителите си влачат болните деца...знам ли?! 7 месеца беше ок, а сега е болен нон-стоп #Cussing out
Уф, айде успешен ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт