Благодаря за подкрепата и пожеланията! Работата наистина ми харесва и е близка до това, което завърших - Маркетинг. Има интернет сайт и списание и аз осъществявам контакт с клиенти и им предлагам да рекламират при нас.
Честит рожден ден на Рина, с пожелания за много здраве и сбъднати мечти
Дано скоро да се включи и да пише как са.Честита годишнина на семейство Сминсчови старши

Стенли също си говори с предметите, най-често това е мечо, който е кръстен Тонката
Разказва му приказки за лека нощ, храни го и му дава да яде 
Ренка, аз също така съм напускала от една фирма, даже и обезщетение си взех, но тактично останах в добри отношения с шефа и дори той сам ме търси пак да работя при него в друга фирма

Хриси, радвам се, че се включваш
Покажи снимка на малкото априлче 
Янче, дано ти мине бързо и да не останат белези, аз съм чувала само за Дефламол.
Рени, дано оздравее бързо Сонята, че като гледам колко малко ти остава да почиваш и после ще има приключение

Стенли вече втори ден си е вкъщи, защото в понеделник от яслата си го взех настинал и едва направих комбинация кой да го гледа и утре вече дано е добре и да ходи на градина.
Лек ден на всички, аз продължавам да работя

П.П. Сутринта видях Нуни, тръгваше за работа
Много приятна и кратка среща
. Благодаря и приятен ден на всички!
Дано няма сериозен проблем и да се оправите. Мисля, че Юниорден на Попа май се намираше работят с малки деца, но не съм сигурна.
. Изпълнителната ми майка купила антибиотика и успяла да му пробута една доза. Снощи обаче е вдигнал температура и майка ми е имала среднощно приключение с него. Не е давал да го остави на леглото и до среднощите майка ми го е разнасяла из нас. Откачил и се е кръста, като си знам гюленцето... Но Емо не дава никой друг да го пипне като е крив и затова вчера пищял, когато баба ми или баща ми се опитвали да го вземат за малко, за да си почине майка. Показал си е номерата.

Дано скоро са при вас и се гушкате
Раче, ако идвате насам, дрънни телефонче