От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 458
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Да разбирам - момчетата по-късно от момичетата на у-ще, ли!? newsm78
Ако е така - съгласна съм. И в този ред на мисли - на 20 г. момчетата са си баш за в у-ще. Mr. Green
А и почти съм убедена, че в образованието промени все ще има, дори и драстични.
Rolling Eyes

# 196
Добро утро!   bouquet
Джинджър, честито и от мен!  Hug
Ванче, чудесно новини  Heart Eyes , само малко ми е кофти, че няма да се видим около 20ти в Т-ще щом ще почваш работа, но пък има време  Hug А и Юли като е там ще го видим него, вече имаме опит с Магинци Бабълкова  Hug
За тръгването на училище - абсолютно 1 към 1 с Енви  Peace По мое време беше задължително за мен (родена март месец) да тръгна на 6г., но майка ми и баща ми ме "скриха" на село при баба и дядо, там карах една невроятна предучилищна година Hug Не бих отрязала от детството на детето 1 година  Peace

Искам да ви кажа, че Магинцето е невероятна бърборана. Просто не-млък-ва!  Crazy А и е като пружинка, не спира, невероятен бонбон е  Heart Eyes Искаше да я гушкаме, цункахме я много, но отнесе няколко шамарчета от моя разбойник  Embarassed Само някой да го доближи с по-резки движения и е готов за самоотбрана  ooooh! Накрая Маги не искаше да тръгваме и е разбираемо  Hug Душици  Hug

Енви, Алекс е минал метъра, но на същите килограми и изглежда клечка  Mr. Green Съответно това е повод в яслата да мрънкат, че слабее детето, но наистина помага съвета ти да не им се връзвам  Whistling Аватарчето ти да не означва полет нанякъде  Party

# 197
Джинджьр, браво на теб   bouquet
Ванче, браво и на теб и успешен старт в работата.
Аз сьм много раздвоена за вьзрастта за пьрви клас  Thinking
Пиша от работата, тук ми харесва и за сега се отнасят добре с мен.

# 198
Здравейте,днес се понаспах(след като заведох децата на детска градина) Blush

Момичета блатодаря ви за поздравите Hug

Наде,радвам се че ти харесва работата ,дано и за напред да е така Hug

За тръгването на училище съм за след навършване на 7 години,няма нужда да се бърза според мен Peace

Вени,сега имам 3 държавни изпита,като първо минаваш на писмен-решаваш казус и ако не го вземеш с ДА няма устно изпитване ако пък минеш отиваш пред комисиа за устен,аз лично ще се пробвам сега на два от трите,пък Гражданскоправните ще ги оставя за пролетта Thinking

envia ,по новият ГПК изпитват и аз по него се бях готвила Simple Smile

Ванче,честита ти нова работа  bouquetдано скоро и аз се похваля с подобна придобивка Hug

Сега да засядам да чета за държавните че няма време,другият месец са smile3529

# 199
Джинджър, браво.
Наде и на теб:)

Момичета аз имам един въпрос, но да не ми се смеете. Контратубекса помага ли при изгорено. Че миналия ден си залепих една ютия на задника, и сега като премина болката започвам да го гледам от естетична гледна точка. Ами не е много хубава гледка. Дали ще се оправи?

# 200
Янче, белезите от изгорено почти не личат - просто му дай време. Аз си лепнах една йена на ръката над китката през зимата, сега вече почти няма следа. Намажи го засега с дефламол или нещо, в което има вит. А (аз мазах 1-2 пъти с вит. А и Е, които си бях купила за маска на косата). Иначе - да, контрктубексът помага при изгорено.

# 201
  • София
Леле, Янче, как го направи тоя номер?

Наде, браво за работата! Много е важно да ти харесва и да е приятна средата!

# 202
Джинджър, поздравления и от мен   bouquet

Наде, разкажи повече за работата .

Ванче, ама вие с много бързи темпове действате. А има ли там места в градините?
А за училището - и според мен на 7 е по-добре. При децата една година е много нещо , виж ако всички са на 6 и програмата е съобразена с това. Аз съм започнала на 6  , цялата паралелка беше с такива деца, спяхме следобяд , повече игра.

Страхотни снимки !!! Рали, аз пък ви се възхищавам как водите навсякъде Реа с вас. Аз не мога, голяма съм паника в това отношение, дали ще издържи пътя, дали ще спи, какво ще яде , ей такива глупости. Накрая не ходим никъде  Confused

# 203
  • София
Здравейте!

Четох ви редовно тия дни, но нещо не ми се пишеше. Честито със закъснение на всички дипломирани, с нова работа, годишнини и т.н.  bouquet

Соня ми е болна - от събота е с Т. и ужасна хрема. Чак днес вече е по-добре и тази нощ спа по-спокойно. Това недоспиване направо ме убива.

Янче, аз направих същата беля, но на крака си. Гладех една пола на Соня в седнало положение и си лепнах ютията на баджака. И аз се чудя как ще мине този белег, сега седи като коричка.

# 204
Здравейте от мен,тези дни ми е много натоварено и нямам време да пиши.Честито на тези които са имали повод да празнуват и ви пожелавам много успехи за на пред.Ние бяхме на сватба и беше страхотно,другият месец сме пак,а,преди един месец бяхме кумове.....тази година ни върви на сватби.Прочетох,че много от вас се притесняват за яслите,Доника ходи от 6 месеца на ясли и какво да ви кажа,първите 3 месеца беше през 2 седмици болна,но след това свикна с многото деца и като исключим хремата всично останало е на ред.Яслата има някои недостатъци,но предимствата за децата ни са повече ,за това не се плашете.В нашата ясла много често им изнасят представления идват клоуни и куклени театри и много други забави,ние няма как да им го предложим в домовете си.Лека нощ от мен Grinning

# 205
  • Boston, MA
Честити годишнини на Енви и Аги! Много да се обичате!

Аз все за малко влизам вече, много работа, Дани и баща му заминават в четвъртък, та и покрай това заетости... Иначе следя новините ви!  Hug

# 206
  bouquetЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РИНА!  bouquet

Имам белег от изгорено точно от ютия и то на видно място на ръката - бях го подценила, т.к. не беше кой знае какво, и не бях мазала с нищо. Rolling Eyes

И аз да питам нещо - децата "разговарят" ли с предмети?
Велина, когато се заиграе, си "говори" с куклите /"дай да те среша, яж, не така - може ли такова нещо, чишкай".../, което го разбирам, обаче си говори и с предмети - напр. "чао, книжка!, гребенче, тука да ме чакаш!, здравей, фонтан!"...
 newsm78

# 207
  • 2 етажа над тавана
Добро утро!

bouquetЧестит рожден ден на Рина!  bouquet

Аз се разписвам много набързо, защото вчера ми се лепна някакъв троянски кон на служебния комп и сега е пред гръмване, та чакам системния да дойде да го оправи. Хич не го разбрах откъде се появи тая гад, но както и да е. Tired #Cussing out

Ванче, радвам се, че при вас нещата се нареждат така бързо. Честита ти работа и дано ти доставя удоволствие Hug И да нацелуваш Юли като го видиш - от мен и от Маги.

Наде, хубаво е, че се чувстваш добре в работата, дано и занапред да е така. Разкажи повечко, като имаш възможност.

Енви, и Маги го прави това с приказването на предмети. Кара се например на шкафа, като бърза и се удари в него, на колелото, когато от дивотия се изтърси от него и такива неща. А иначе редовно с куклите (т.е. с плюшените играчки) провежда дълбокомислени разговори, а и се прави , че говори по телефона с някой - леля й на-често, като всъщност въобще не държи телефон до ухото си, а някоя картичка или календарче или от този сорт и приказва"Ало, Бени, какво парвиш?...А, да.... Ами добре....Кога ще дойдеш да ме видиш? Така лииииии?..." и въобще ей такива безкрайни приказки. А и маха по коли и мотори и вика "Здрасти, мотористааа!", но всъщност не говори на моториста, а на мотора.

Рени, дано оздравява вече Соня Hug

А това с изгарянето с ютия на такива места не знам как го постигате, но май и не искам да знам. Единственото нещо, което ползвам при изгорено е зехтин с жълт кантарион - Данчето да каже дали върши работа Mr. Green

Имам и още да пиша, но явно няма да е сега - компютъра пак нещо се побърква, та бягам, да не направя някоя беля и като го оправят после ще се включа пак.

Лек ден на всички Hug

# 208
  • София
ЧРД, Рина! Желая ти много щастие и успехи!   bouquet

Джиндър, честито ти семестриално завършване!
Наде, браво за хубавата работа!

Аз пък, от вчера вече съм без работа. Малко ми беше спечено в последните дни, но в крайна сметка съм доволна от крайния резултат, успях да си изстискам от работодателите доста солидно обезщетение. Бяха доста ядове и за нещастие ми се наложи да стана спец в трудовото право, но пък сега ми е морално удовлетворено.

А яслата му понася добре на Валски засега. Сутрин е яко рев, заради гадните пантофи, че той много мрази, вкъщи винаги е ходил бос, но пък следобед като го взимам, ми изглежда щастлив, даже вчера се наложи да го почакам, че се бил заиграл с един камион и казал, че не иска да си тръгва. Лелите са доволни от него, бил много самостоятелен и спокоен. Само ме притеснява, че са почнали вече болестите, вчера са върнали 2 деца- едното с гнойна ангина, другото с Т и грип, та чакам включване и при нас в близките дни.  Sad

Янче, ако не си намерила все още килим, сега гледам в листовката на Домко, че до 20-ти септ. имат намаления на някои модели, цените ми се виждат доста прилични.

# 209
ЧРД, Рина!! Много здраве и щастие, и да пишеш по-често!   bouquet
Почерпете се, днес мама и тати правят 30 години съвместен живот  Mr. Green

Адашче, и Алекс говори така на предметите - "здравей, моренце", "здравей, люлката" и т.н, като задължително им казва и чао после и то на всяка една люлка поотделно, най-новото е да казва "здравей" на почти всички по улиците  Crazy
Ренка, много добре те разбирам, преди 4 години и аз така се махнах от един работодател и бях много доволна от себе си  Mr. Green 3 месеца стоях без работа, но след това намерих сегашната си и съм супер доволна, но тогава имах нужа и психически и физически да си почина  Rolling Eyes Радвам се, че Валката е ОК в яслата, но той веднага ли остана да спи на обяд, може и да си писала нещо, но така и не ми остана време да прочета всичко изписано  Blush
Наде, браво за работата!  Hug
ИИ, имаме снимки и с Раичка, след млако ще ги каа и тях  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт