От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 445
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Hug Много благодаря за поздравите, скъпи момичета!  Hug

Много весело ми стана като прочетох поздрава от Енви, първо си помислих, дали не сме се чули по телефона, а да съм забравила  Mr. Green От някъде изтича информацияяяяяя  Mr. Green Дано има повече такива течове на хубави новини!  Heart Eyes

Тина, и аз с голямо любопитство ще чакам да разказваш за училище /училище или подготвителни групи, така и незнам на какво му казват "подготвителна", къде се провеждат занятията и тн/ Нали израстнах във време, в което учителите все още бяха авторитети и сега ми е мн интересно да научавам за техните вълнения и страсти.

Скарлет, разгледах снимките от новия ви дом  ooooh! Ужас, скоро няма ви стигнеме  ooooh! Най ми харесват ярките цветове! Бравос! Иначе... няма ни из квартала, само по работа идваме, а така за игра по площадките от месеци не е оставало време. Иначе Станимир събота или неделя е в Мл, така, че може да го мернеш нейде с баба си. А! Браво на Тонката! А, ти толкова нерви изхаби, че не говори детето, пък гледай сега, за ученик вече става. Стаси не брои, и няма изгледи скоро да се научи, но не се притеснявам!

Деич, как си? Ти си май първата, която, да е живот и здраве ще стане 2 пъти Априлка. Коремче вече заформя ли се?

# 286

Деич, как си? Ти си май първата, която, да е живот и здраве ще стане 2 пъти Априлка. Коремче вече заформя ли се?

Grinning Ами ако кажа ,че съм добре ще излъжа  Blush За разлика от предният път ми се гади,повръщам по цял ден и ми пада кръвното,не мога да хапна почни нищо,а особено месо  Sick Е ,виж кисели краставички по цял ден мога да хапвам  Mr. GreenКоремчето ми този път вече се вижда  newsm78 Аз това щях и да питам мамите,който имат две деца,вторият път дали по рано е проличало  Thinking Иначе като цяло съм засега 6,като махнем настрани признаците  Mr. Green
Ще повторя явно априлчето,макар че на ехограф ми излиза термин 03.04.2009,ще видим  Mr. Green
Поздрави на всички  Hug

# 287
  • София
Минавам много набързо, защото днес свърших куп неща и съм направо скапана.Занесохме акитата и до 2 дена резултата ще е налице.
После водих Соня на ортопед, защото нали всяка година ни искат рентгенова снимка, заради каишките, които носи като бебе. Слава богу резултата е супер-казаха, че е напълно здрава и следващата контрола ще е след 4 години.
Но пък моите изследвания от секрет с амного лоши и ще трябва да пия антибиотик, да си слагам свещички и лекарката да ме маже с някакъв крем. Ама какво да се прави-трябва да се излекувам до раждането.

Дея, тази ми бременност няма нищо общо с предишната. Със Соня не разбрах, че съм бременна, а сега няма нещо, което да ме подмина. Последния ми хит са хемороиди - ужасена съм и си мисля, че ако после не ми изчезнат ще дойде края на света. да не говорим, че съм страшно притеснена как ще напъвам да раждам с тия неща.
Айде стига съм се оплаквала...

Данче, четито християнче!
Скарлет, честото ви новодомство!

# 288
Данче, няма теч никакъв  Naughty - ти си призна, че ще го кръщавате сладура, пък аз помня! Mr. Green
Подготвителна=предучилищна група - щом навършат 6г. - в ДГ или в у-ще - по избор на родителя - задължителен етап преди 1-ви клас. Peace

Дея, да, втория път много по-бързо ми пролича бременността.
Rolling Eyes

# 289
  • София
Рени, аз се обзаведох още с Лора с хемороиди - не пречат на раждането, но могат да излязат от напъните!

Иначе бременостите са различни винаги!

# 290
Скарлет, колко хиляди потрошихте бе? Mr. Green няма да показвам на Саш да не вие hahaha Прекрасен дом, да ти кажа честно има много хубаво ремонтирани и уредени къщи, обаче тази вашата е точно по мой вкус, на 90% ми хареаса интериорно как сте се ориентирали, даже може би на 100% - и фаянса, и кухнята...всичко е красиво! Браво, дълги години с много здраве и щастие да се пълни домът ви!   bouquet
Дея, и на мен този път ми падаше кръвното и ми беше лошо, корем си имах, но този пролича рано.  Peace

# 291
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЯРА НА САБИНА! Heart Eyes
ДА Е ЗДРАВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕ!

Hug Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НУНИ И НА НАДЕТО!
В ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ ДА НОСИТЕ КРАСИВИТЕ СИ ИМЕНА!

Hug  bouquet  bouquet Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЧКИ В АПРИЛСКИТЕ СЕМЕЙСТВА!
  bouquet Hug  bouquet

# 292
Честит имен ден на всички празнуващи днес   bouquet

Дея, на мен пък вторият път много по-късно ми пролича, че съм бременна. А и на килограми качих наполовина.

# 293
  • 2 етажа над тавана
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете винаги здрави и красиви като имената си!

Честит празник и на софиянки и софиянци! Дано градът ни наистина не само расте, но и да вземе най-накрая и да хубавее!

Ех, тази Енви, не спиш ли , бе жена, как успяваш всеки път първа да поздравиш имащите повод.  Hug Опасна си(това с най-добри чувства, естествено). Честно казано ти завиждам на паметта, помниш такива невероятни неща Shocked

Кате, наминавай по-честичко.  Hug И защо така лаконично Tired

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 09:09 от Бабъл

# 294
 Embarassed, Бабъл!

bouquet ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СТОЛИЧАНИ!!!    bouquet

# 295
Честит имен ден на малката Вяра на Сабина!  Hug
Да расте много здраво и щастливо дете и с гордост да носи това прекрасно име!

Честит имен ден на Нуни   bouquet
Мила, бъди все така лъчезарна, винаги да носиш вярата, надеждата и любовта в сърцето си  Heart Eyes

Честит празник и на всички, които са свързани по някакъв начин с този празник   bouquet

# 296
Честит имен ден на Вяра, и големите ни Надежди!

# 297
# 298
Цитат на: Бабъл

Кате, наминавай по-честичко.  Hug И защо така лаконично Tired

А, Бабълче, чета ви редовно, но рядко ми идва музата за писане Simple Smile Та като дойде ще попиша повече.

Общи условия

Активация на акаунт