От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 441
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Мараба, момичета!
Седмица издържах в Стрелча, май ще трябва доста да почета и после да се включа.

# 271
  • София
Привет!
Янче, супер, дано и до ден - два мисли така!
Раче, браво на юнака! Големи са, разбират, ама..не им се ще хич без мама или поне баба! Мати вчера ми вика, че и аз съм щяла да ходя на градина, а аз се засмях, сякаш се шегува! Обясних, че майки там не пускат, а майките отиват на работа, ама ще видим какво ще е от понеделник! Много ясленичета от дне, то и аз исках, ама ме помолиха от 23-ти да е!

А, и за да сектичките да попитам - борбата ще е за две, а? Надявам се тоя път да успееш отраз!

# 272
  • Sofia
Здравейте, май само Ивайло не е много ентусиазиран от яслата, вчера на обяд го взех, а той хлипаше, по пътя ми каза, че лелята го е ударила по главичката,  Close незнам дали ми казва истината или просто го е видял, следобяд не искаше да яде, не искаше да пишка, а и в яслата не е пишкал, чак към 17.00 часа, каза че му се пишка, днес сутринта започна да ме уговаря да ходи с тати на работа, не иска в градинката, мислех днес да намекна на лелята, че е казал, че са го ударили по главичката, но днес тя пък не е на смяна, утре ще е. Вие как мислите да взема утре да я питам тази леля? Плака малко докато влезе в стаята и после не го чух, на всичкото отгоре тази сутрин, започна да киха и то доста, май ще ни донесе нещо, но ще видя на обяд как е!
Дано не плаче много!
Успех на всички дечица!
Ванче, като те видях на снимката, благородно ти завидих! Страхотна си!

# 273
Добро утро!
Ние не сме стартирали яслата. Чакам род.среща, на която да ми дадат инструктаж за изследванията и условията. Обаче директорката на едни родители е казала 01.10, на мен каза 29.09, на други кой знае какво е казала. Thinking Уж още тече ремонт, чистене, а според мен гледат да не размотаят колкото се може повече.

Раче, много хубаво решение сте взели за сестрички, но ако питаш мен по-добре една по една Wink

Ванче, къде е тази снимка? Отивам да ровя да те видя:)))

Вени, трябва да те попитам къде пуснахте изследванията, за да знам направо, а не да търся.

# 274
  • София
Здравейте!
Най-накрая да се включа и аз.
Благодаря на всички за поздравите за рождения ден!

Честито на всички празнували по време на отсъствието ми!
Успех на всички ясленчета!

Ние се преместихме в новия апартамент и беше голям кошмор, но вече всичко започва да влиза в релси. Лошото е че нямаме интернет нито кабелна, но всяко нещо по реда си.

Ето малко морски снимки и на Тони http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286039Засега това от мен. Лек и успешен ден!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 10:01 от skarlet#

# 275
Скарлет, излез от акаунта ти и дай линк към албума, моля!

# 276
  • София
Дано сега да стане!

# 277
  • София
Хей, момичета! Много благодаря за поздравите, пожеланията!   bouquet Hug Да, имам си кръстено момче вече и съм много горда с това. Беше тоооолкова хубаво и тоооолкова прочувствено, дано наистина е здравичък и Господ да го пази  Heart Eyes Снимки ще покажа, като пооправя малко очите, защото сме като вампири  Mr. Green

Рени, късно ти пиша, но все пак - материала за изследването за глисти и тн, т.е. акото, нашата сестра така ни каза - от предния ден, в шишенцето и в хладилника, така трябвало.

Нуни, и аз имам същите размисли като теб. Все по често се улавям, че разпределям "такъв неискам да стане / такъв съм съгласна да стане... и тн" Онзи ден си говорихме с един приятел, разказваше как се запознал с 2 мацки, които се оказали танцьорко-стриптийзьорки, той много се радваше на "находката" си, а аз след хи-хи ха-хито се замислих, ако имам дъщеря и прави такива неща  ooooh! ега ти  ooooh!

Скарлет, чесито новодомство!   bouquet Къде сте? В Младост ли? Защото бях останала с впечатление, че отдавна се преместихте в ново жилище  newsm78

Вени, на кръщенето си мислех за вас - помня, че Мати след това се разболя, а времето лошо ли ви беше?

Ядосвам се! Вчера беше толкова гадно времето, а все казваха, че днес ще е още по лошо, пък то съвсем няма такъв вид. Защо не наемат гледачки за синоптички, може пък повече да познават.

# 278
  • 2 етажа над тавана
Добро утро.

Скарлет, честит нов дом и от мен! Ама и аз бях останала с впечатление, че отдавна сте се нанесли newsm78 Както и да е - да е пълен с уют и топлина дома ви Hug А Тони е мнооооооого готин с очилата Grinning

Данче, то и аз по-добре сигурно ще се справя с прогнозата за времето от синоптиците Tired Писна ми да не знам как да се облека и да се чудя ще вали ли, няма ли Crossing Arms

Тръгнах рано сутринта да пиша и да поднасям кафенце, но уви - не било писано днес да стане, дръпнаха ме да свърша нещо, после друго нещо и докато стигна до тук то станало време за обяд ooooh!

Хвърлила съм се тия дни в размисли за ремонт, т.е. за довършване на пролетния ремонт, от днес подхващам да си довърша хола - латекс на тавана, да сменя тапетите,такива работи. В такива моменти страшно се дразня, че жилището не е лично мое и не мога да осъществя всичките идеи, които са в главата ми, а и ми е криво, че не мога да се реша на един безумен кредит, че да си купим наше си жилище. Голяма съм бъзла в това отношение май Tired Но никога не съм взимала в живота си пари назаем и не си го и представям даже как ще живея с непрекъснатата мисъл, че имам да връщам пари Rolling Eyes Затова ще си трая в гадната панелка и това си е.

От днес ни спират за 20 дни топлата вода заради някакви ремонти на Топлофикация и ще изперкам. Освен да си донеса една хавлийка в работата и да ползвам тук банята Crossing Arms Добре поне, че не са някакви непоносими жеги.

Опс, айде пак отлитам.

Дано се размине днес да вали

# 279
  • София
Привет!
Данче, беше хубаво и топло, а Мати веч беше болен, та го кръстихме така! С температура беше и не го топиха в казана!

Аги, отиваш при Ангелов и взимаш направления за кръв, урина, ако и глисти - той знае! Васелман си имаш. Отиваш да дадете кръв в лабораторията седмицата преди да тръгнете. Аз също чух днес случайно от една майка за 29 да говори, така че ти ги пусни предната сряда да кажем, след празниците. Това защото важат 1 седмица. Другите две можеш да дадеш в 10 п-ка, но ти ги пращат в Лора , така че...може и ти някъде в някоя лаборатория да дадеш. Това го направи най-добре на 23-ти, за да станат до петък и да сте готови за 29-ти!

# 280
Данче,  честито християнче и от мен   bouquet.

Бабъл, аз си купих лаптоп на изплащане, по 70 лева на месец и вече се дразня , а имам още една година да внасям   ooooh! Пък големи кредити , не знам  Shocked

Скралет, честит ви нов дом, много топлота и уют  и от мен Hug. А Тони много е пораснал, голям сладур.

Вчера беше много тежък ден, прибрах се в 7 вечерта. Откриването на учебната година беше много тържествено , в залата на училището  - без тежки речи, а кратък концерт. Но после като се започнаха едни съвещания и съвети  Whistling. Още не мога да кажа как ще е ,но родителите изглеждаха разбрани , а децата са големи сладури. Дано всичко е ОК. Предупредиха ме за две дечица да ги подсещам с пишкането , че забравяли и да не стане работата в час , дано само не забравя. А децата толкова малки ми се сториха ,че не знам как ще издържат в училище толкова време .

Роси, говори с лелята, няма нищо неудобно. Аз по принцип не вярвам да има такива хора, да си позваляват да удрят деца, но пък знам ли?! Факт е ,че е стресиран , но може да е като цяло от обстановката. Дано бързо свикне и да ходи с желание.

Ема вчера каза на приятелчето си , че и тя вече ходи на детска градина при баба си  Laughing.

# 281
Здравейте, момичета  Hug
Имам доста работа, но си направих кафе и е време малко да седна да го изпия с вас  Grinning
Честит нов дом на Скарлет, да е пълен с топлина и уют, много любов и детски смях  Hug а Тони е толкова сладък  Heart Eyes
Тина, поне от теб мога да разбера как е минал 15 септември при вас, че брат ми не мога да го хвана да разкаже  Mr. Green Имам си агент там и той не може да избяга  hahaha
Лек ден на всички   bouquet

# 282
Тина, много ще ми е интересно, да споделяш за подготваците, че нали и моето момче е такова, макар да е извън темата. Blush

Скарлет, много е шик домът ви! Много любов и уют в него!   bouquet Тони е бонбон голям!
Heart Eyes

# 283
  • София
Много благодаря на всички!

Данче, Бъбъл - незнам защо сте останали с такова впечатление, но откриването беше на рожданния ми ден. В Мл. 2 сме, Данче, все за теб се оглеждам в парка, че никой не познавам за сега.

Много от мечтите ми за тази година се сбъднаха, но много и не успяха, та ще бъдат на дневен ред - нова работа; Тони да се научи да си казва за тоалетната, "мисията беше тотално провалена"; да проговори така както аз искам.

И да си похваля гарджето - научил се е да брои до 10 и познава всичките цифри.

# 284
Влизам на бързичко!
Да честитя 15-ти септември на всички учители и ученици в нашата темичка!Успешна учебна година ви желая! Hug
Както и на всички деца тръгващи на детска градина! Hug

Данче,честито ти християнче   bouquet

skarlet#,браво на сладура  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт