Седмица издържах в Стрелча, май ще трябва доста да почета и после да се включа.
незнам дали ми казва истината или просто го е видял, следобяд не искаше да яде, не искаше да пишка, а и в яслата не е пишкал, чак към 17.00 часа, каза че му се пишка, днес сутринта започна да ме уговаря да ходи с тати на работа, не иска в градинката, мислех днес да намекна на лелята, че е казал, че са го ударили по главичката, но днес тя пък не е на смяна, утре ще е. Вие как мислите да взема утре да я питам тази леля? Плака малко докато влезе в стаята и после не го чух, на всичкото отгоре тази сутрин, започна да киха и то доста, май ще ни донесе нещо, но ще видя на обяд как е!
Уж още тече ремонт, чистене, а според мен гледат да не размотаят колкото се може повече.
Да, имам си кръстено момче вече и съм много горда с това. Беше тоооолкова хубаво и тоооолкова прочувствено, дано наистина е здравичък и Господ да го пази
Снимки ще покажа, като пооправя малко очите, защото сме като вампири
ега ти 
Къде сте? В Младост ли? Защото бях останала с впечатление, че отдавна се преместихте в ново жилище 
Както и да е - да е пълен с уют и топлина дома ви
А Тони е мнооооооого готин с очилата 
Писна ми да не знам как да се облека и да се чудя ще вали ли, няма ли 

Но никога не съм взимала в живота си пари назаем и не си го и представям даже как ще живея с непрекъснатата мисъл, че имам да връщам пари
Добре поне, че не са някакви непоносими жеги.
.
Пък големи кредити , не знам
. А Тони много е пораснал, голям сладур.
. Още не мога да кажа как ще е ,но родителите изглеждаха разбрани , а децата са големи сладури. Дано всичко е ОК. Предупредиха ме за две дечица да ги подсещам с пишкането , че забравяли и да не стане работата в час , дано само не забравя. А децата толкова малки ми се сториха ,че не знам как ще издържат в училище толкова време . 

а Тони е толкова сладък