От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 465
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Черепахова здравей още не мога да прочета всичко но прочетох за проблема ти с мебелите и мисля че трябва да се обадиш.Моят паж работи в мебелна фирма и когато има такьв проблем веднага отиват.Вени дано да се оправите и да прекарате страхотно.

# 121
Добро утро! Grinning

Жени, страхотна дългокрака мацка е Рая!
Heart Eyes

# 122
Хайде на кафетооо  Mr. Green

Юлче, а има ли вариант да сте сами на сватбата  newsm78

Янче, моя съвет е същия като на Хриси, да се обадите веднага. Тате също имат такава фирма и го питах и той каза, че това си е задължително да дойдат, ако не може да се обърнете към Агенцията за защита на потребителите  Peace
За килимите....тук в Люлин има мебелен магазин и има много хубави килими и не са много скъпи, има всякакви цветове и шарки и най-хубавото е, че са с много къс косъм и много лесно се чистят.

Пропуснала съм снимките на Рая   Blush Сега отивам да разглеждам.

А днес цял ден има да обикалям да търся плочки за банята на вилата  ooooh! Мъжа ми харесал, но били свършили и сега трябва да са точно тези  Crossing Arms

# 123
Добро утро:)
Хрис, Наде, обидила съм се вече 3 пъти. Няма да го оставя така. Според Черепаха можем да лепнем някоя лепенка, но мен ме дразни. Чакам сега някакъв височаиш оценител да се накани да дойде и да оцени щетата.
Рая не мога да я видя от работата Sad
Юлче, дните с три твой поста са доста по-усмихнати от обикновено, да знаеш Heart Eyes

# 124
Добро да е  Hug

Ян4е, намерих ви килим  Grinning   ...или тоzи?    Wink  Имат и доставка до БГ   Mr. Green

Иz4еzвам, отивам да ми вzемат кръв и от там в муzикалното  Wink

# 125
Супер са, Татянка - особено втория. Обаче май са ни малки. Дано намерим и тук някакви подобни красоти на прилични цени. Ако не, ще го мислим.

Продължавам да се трудя.
Лек ден на всички

# 126
  • 2 етажа над тавана
Привет и от мен.

Тия дни е някаква лудница - тъкмо ви прочета и тръгна да пиша и айде на тръстиката. Сега дано успея да си изпиша писането, че иначе не знам кога ще е. да не стане и на мен това отчитане за тримесечие Tired

Най-напред искам да пожелая на всички, имали повод за празник през последните седмици най-прекрасните неща да им се случат, най-красивите моменти да преживеят и много, много здраве!  bouquet Hug

Снимки не съм гледала, но при първа възможност ще го направя.

Заре, Маги и сега си е същото диване - търчането без цел и посока е нейния любим спорт, лошото е, че последния й хит е да изтърчава от двора във Велинград сама на улицата - когато например баба й или дядо й излизат до магазина или за нещо друго тя хуква след тях, надига се на пръсти, отваря вратата и айдеееееееееее - след тях да ги гони по улицата , викайки "Защо ме оставятееееееее самаааааааааа!!!" Успокоява ме поне факта, че нашите заради нея заключват вратата, но като се научи да си я отключва не знам какво ще правим. Всъщност знам - ще крием ключа и ще бягаме бързо Mr. Green

Чета за ясленчетата, хем ми е тъжно, че Маги не я приеха, хем преживявам вашите трепети и вълнения. Не знам кое е по-лошо - да трепериш дали детето ти няма да се разболее като тръгне на градина или да се притесняваш кой ще гледа детето и какви комбинации да се правят, да си оставил детето си на 120км и единствено по телефона да разбираш какво става с него. Tired

Янче, стаята на Симонка страшно ми допада. Аз също трябва да търся килим за стаята на Маги, но кога ще е идея си нямам.

Наде, какви плочки търсите? При Спас - плочки каквито ти душа иска, ако можем казвай да помагаме и да видим дали при тях ги няма Hug

Татянка, къде точно са килимите в сайта - тези двата нещо не ги видях newsm78 То всъщност на мен и трябва нещо в оранжево-синя мешавица Whistling

Хриси, добре дошла в априлската банда Hug

Друго още имаше за писане, но не помня..
Трябва да си водя записки, иначе не става - мозъка ми съвсем е изфирясал

Айде до после, момичета. Да взема малко да поработя Laughing

# 127
Бабълче, докато ти прочета поста и намерих и то точно до нас и не ми се наложи да обикалям, но много ти благодаря за готовността   bouquet

# 128
Момичета ,влизам набързо да ви почерпя за вчерашния  Рожден Ден на Аксел .Малкото ми голямо момче стана  на цели 6 години,как бързо лети времето  Crazy .Макар и да не пиша ,успявам да прочета почти всичко,утре обещавам са се отчета със снимки от море и река .  Hug .

# 129
Честит рожден ден на големия батко Аксел  Party Халапела, да ти е жив и здрав, много щастлив и безгрижен, а на теб   bouquet

# 130
4естит рожден ден на Аксел, жив и zдрав   bouquet

Ели, zаповядай килимите. Ина4е ние имаме тоzи http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/30078709 от Икеа, zамного по малко пари  Wink

# 131
Благодаря ви момичета,страхотни сте  Hug .

# 132
halapela,
да ти е честито порасналото момче!   bouquet Да е здраво, умно и много щастливо дете! Hug
Не знаех, че децата ни са с еднаква разлика. И вие ли сте на предучилищна вълна!?
Wink

# 133
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на Аксел! Много здраве, игри и забавления му пожелавам! Халапела, честито и на теб, мила, за празника на порасналото ти момче! Hug  bouquet

Татянка, видях ги аз одеве, но в англоезичната версия на сайта ги няма всички, които има в немския вариант. Благодаря ти.  bouquet Скъпички ми идват иначе като цяло.

Е, Наде, моля ти се, няма за какво Hug

# 134
Права си Ели, скъпи са, уви  Sad  Работите на Хаба са мн ка4ествени, но и скъпи  Confused  Не zнам дали има смисъл то4но zа детски килим да се дават толкова много пари. Както виждаШ, и ние се спряхме на евтин вариант  Wink

Общи условия

Активация на акаунт