От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 464
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Халапела, честит ти рожденник. Много здраве му желая, и чудесно да съвместява отговорностите на батко и бъдещ ученик и безгрижните игри.

Татянка, а вашия като черга ли е, защото съм хвърлила око на един в ларедут. Обаче ме притеснява да не се набръчква и да я спъва докато тича от единия до другия край, което в момента и е любимо.

# 136
Не, не е, от долу има покритие като от гума  newsm78  ...не то4но, не zнам как да го обясня. Да ти го снимам ли от долу?
Ина4е в Икеа продават и едни подложки то4но zа таzи цел, с пасваЩото име Стопп  Laughing http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/50093539

# 137
Няма нужда да го сминаш, много благодаря:)
Хайде спирам да ви занимавам

# 138
А пък на мен всичко, което е свързано с обзавеждане много ми харесва! Що не обсъждате още?
Данче, какво стана с шефчо, ще го киприш ли?

# 139
  • София
На нас още не са ни готови резултатите за паразити и микробиологията (втора седмица вече, откакто сме ги дали)  Shocked Едноседмичната валидност на кръвта и урината ни изтече. Днес ходих да се карам в лабораторията. Нещо взех да изпадам в истерия, трябват ми силни розови хапченца  smile3511

# 140
Зарка, голяма сладурана е Мимата и наистина много дяволито гледа  Wink

Янче, страхотна е детската стая. Така ми се иска и аз да обзавеждам такава, но няма да е скоро. Май ще откара до първи клас при нас. Иначе трябва да се местим в хола и имам чувството , че ще направя детската и пак ще сме трима в хола на дивана. Спи ли вече Симона  сама? А относно падането - Ема вече има поне десет такива, свикна като че ли ooooh!.
И аз си търся някакъв свеж килим за кухнята, защото е много студено  зимата . Сегашният е тъмен и всичко личи, та съм решила нещо по светло, а и нали направихме шкафовете тъмни и сега ми е много мрачно. Ще прескоча тия дни да разгледам в Домко. Там имам спомен , че има много свежи, но не знам като материя дали се чистят лесно  Thinking.

Ренка, много неприятно.

Данче, ние с теб да не сме на една сватба?! И ние сме в събота, но Ема няма да я водим.

Ето и малко снимки, едната се повтаря, но не  разбрах как да я изтрия   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39047&pid=7400655  .

# 141
  • София
Добро утро!  Heart Eyes

Криво ми тръгва деня, НО стискам силно зъби и се надявам посоката да се промени. Вчера ми беше тройно критичен ден, но оцелях. Стаско прави само бели, играе ми ръченица по нервите и опира целия пешкир той  Confused

Отказах се да го костюмирам, засега де, ще видим какъв акъл ще ми дойде до утре. Костюм с обувките ще ми излезе над 100 лв - нито мога да си го позволя, нито ми се дават за едното обличане, основното е, че не мога да си го позволя, това ме карам да се чувствам неуспяла, лоша майка.

Тинче, защо няма да водите Ема? Иначе сватбата е в р-т на Дондуков 11, утре вечер. Вие къде сте? Досега не сме ходили със Стаси на сватба и ми е мерак, от както бях бременна си мечтая за този момент, в който 3мата ще се облечем в един и същи цвят и ще сме много готино семейство.

# 142
Добро утро, мили момичета  Hug
Тина, снимките ви са много готини и свежи, а това с колелото си е като за аватар  Mr. Green Точно такова колело му трябва на Стенли, а не знам къде си го сложих  ooooh!
Данче, не си неуспяла майка, а си част като нас от смотана държава  #2gunfire Аз и да ги имах нямаше да ги дам, защото ми се струва, че костюм не е най-удобното облекло за малко дете  newsm78 а и на мен като на Аги повече ми допада да е като малко гъзарче с дънки и цветна ризка, горе разкопчана  Peace Голям си ентусиаст обаче  Whistling аз на сватба с детето не съм си мечтала да ходя, поне докато не направи 10  Mr. Green
Ренка, това е безобразие, сега кво ще правиш?

# 143
Данче, Данче!Само щуротии са ти в главата! Бива ли за един костюм да се тръшкаш! ooooh! Това са деца, не са селски ергенЕ! Hug Я ти и Шефа се облечете както ви отива, отидете в добро настроение и със самочувствие! Детето ще се търкаля, въргаля, ще скача и пак ще е най-хубавото дете на сватбата, оти е вашето! Mr. Green

# 144
Добро утро Simple Smile
Тина, страхотни са ви снимките.
Данче, недей така. Аз споменах костюма, обаче също не бих дала 100 лв за тоалет на Симона. Истината е, че тя се водеше шаферка на сватбата на кръстницата си и не съм и купувало нищо - беше си облечена с рокля от текущия гардероб и всекидневните обувки. Момченцата с костюмите наистина се въргаляха по земята. Купи му нещо, което ще носи.

Ренка, ако обясниш ситуацията в детската градина, дали няма да се смилят да не го боцкате пак.

# 145
Данче, не сме значи на същата . Ние ще сме в ресторант Форум и сватбата е дневна  Whistling, нямало места за вечерни. Аз също се отказах да си купувам нещо по така , хем че после и за работата щеше да ми дойде добре, но нищо не си харесах. В крайна сметка си извадих от гардероба един черен леко сатениран панталон и си купих и сатенен жълт потник за 8 лева  bowuu и мисля , че ще е добре. Ема решихме да я оставим на баба й, на нея ще и се доспи, а и каквато е станала срамежлива .

# 146
Тина, страхотни снимки! А тази с колелото е за фотоконкурс. Peace

Хайде, и аз да кажа, че съм на вълна "сватбени тоалети".
Петър е готов - спортни панталон и риза, но обувки няма, които пак ще са спортни.
Велина има джинсов сукман с 2-3 блузки от трико към него, но още умувам.  Thinking
Исках нещо по-официално, но като видях вариантите, които се предлагат, категорично се разубедих. Naughty

Килими - бях им твърд привърженик, т.к. създават уют, топлина и пр., но откак открих леснината на поддържането на гол под - не знам, кога пак ще застеля. Mr. Green

Смини пак зачезна!?
newsm78

# 147
На Тони братовчедка му е приета в ясла, дали са техните 50 лв за изследвания в Цибалаб /уж с направление/  Crazy
Някой плащал ли е , за да знаем каква сума ни очаква?!

# 148
Сминси, щеше да пътува за Велинград, но кога?

Много сватби. Искам и аз. Мойте девойки кога ли ще се решат да се женят. Брат ми  я отложиха за догодина. Само че като се роди бебока, едва ли ще им се занимава.
Енви, не се чуди - джинсов сукман си звучи идеално Peace

Аги, ние не платихме нищо, с направление в Рамус. Само моя Васерман е 8 лв.

# 149
Добро утро  Sunglasses

Мммм, Тина, много са ви красиви снимките, ве4е съм морско настроена  Grinning ОЩе 4 дни и ние отлитаме  Party 

Дан4е, прави са моми4етата, няма смисъл от костюм, вzеми му една хубава риzа, хем Ще я носи друг път, хем Ще се 4увства по комфортно  Peace  А това дали една майка е добра или не няма абсолютно никаква връzка с финансовите й въzможности  Peace

Енви, може и на място да търсиШ тоалет  Wink

Тук стана хладно, есенно, ве4е сме с якета  Sad

И на мен много ми се ходи на сватба, до сега съм ходила само на цели 2  ooooh!  Не се женят моите хора  Sad

Общи условия

Активация на акаунт