Татянка, а вашия като черга ли е, защото съм хвърлила око на един в ларедут. Обаче ме притеснява да не се набръчква и да я спъва докато тича от единия до другия край, което в момента и е любимо.
...не то4но, не zнам как да го обясня. Да ти го снимам ли от долу? 
.
.

Аз и да ги имах нямаше да ги дам, защото ми се струва, че костюм не е най-удобното облекло за малко дете
а и на мен като на Аги повече ми допада да е като малко гъзарче с дънки и цветна ризка, горе разкопчана
Голям си ентусиаст обаче
аз на сватба с детето не съм си мечтала да ходя, поне докато не направи 10
Това са деца, не са селски ергенЕ!
Я ти и Шефа се облечете както ви отива, отидете в добро настроение и със самочувствие! Детето ще се търкаля, въргаля, ще скача и пак ще е най-хубавото дете на сватбата, оти е вашето! 
, нямало места за вечерни. Аз също се отказах да си купувам нещо по така , хем че после и за работата щеше да ми дойде добре, но нищо не си харесах. В крайна сметка си извадих от гардероба един черен леко сатениран панталон и си купих и сатенен жълт потник за 8 лева
и мисля , че ще е добре. Ема решихме да я оставим на баба й, на нея ще и се доспи, а и каквато е станала срамежлива . 

ОЩе 4 дни и ние отлитаме
А това дали една майка е добра или не няма абсолютно никаква връzка с финансовите й въzможности
Не се женят моите хора
Препоръчани теми