Тинче, като видях прекрасните ви снимки и се успокоих, че не съм единствената луда майка, която кара колелото на детето си - мойта снимка обаче е снимана с лентов апарат, ще видя да я сканирам и да ви се покажа и аз
Зарка, страхотна е Мимата, с дяволчета в очичките
Смин са от днес до неделя на Велинград, затова я няма

Данче, ще те подгоня накрая с голямата сопа и ще видиш ти каква лоша майка си
Да не чувам такива приказки - финансовите възможности и отдадеността на детето нямат никаква връзка 
И на мен ми се ходи на сватба, пък

Днес най-накрая видях снимки на бебока на колежката - страхотен сладур, с много оформено личице и толкова прилича на майка си - направо е невероятно. А тя продължава да твърди, че бил сбръчкан и грозен. С другите колежки само я убеждаваме, че детето е много хубаво и наистина добре оформено, дано накрая ни повярва.
На 14-ти съм на погача на една сладурана, та утре ще ходя да купя подарък. Намислила съм да ходя да си търся и нов шкаф за хола, но да видим дали няма да ми провалят плановете. Нещо напоследък много неща ми изникват, за които има доста разходи и се чудя кое по-напред да направим
Килим за Маги ли да вземем, нов моноблок за тоалетната ли, нов шкаф за хола ли, Спас ще му правят мост, въобщееееее... А колко други неща още има. Че и за Велинград за ремонта доста пари отидоха, но какво да се прави. Поне като се оправи всичко и ще знам, че ми е новичко и подреденичко поне за известно време.Отлитам засега по задачки, надявам се да ги приключа бързо, че все пак е петък, да му се не видяло.
И тя сега е бременна за 2 път. Та така.

Постоянно съм до него, за да предотвратя някое нападение върху дете и не мога да разбера защо го прави. Постоянно говорим и ми обещава, но после пак и то най-вече срещу неговото приятелче, с което са постоянно заедно
Не че искам да ги подстрекавам да се млатят, но някои са като бълхи - все чакат другите да ги тормозят. Трябва характер, трябва едно "Не" да кажат, утре обществото ще ги мачка, ааааамаха!
Донякъде е по-добре, че показва емоциите си, т.к. ако пък ги таи се стига до други неща. Майчиният ти усет ще те води най-добре! 
Бъдете много щастливи, обичайте са винаги, както в деня на вашата сватба и искрата никога да не усасва 
След двуседмично чакане на "дрисливите" резултати, накрая доживяхме! Добре, че педката ни е свястна, та ни преписа резултатите от кръвта и урината с по-нова дата, че им беше изтекла давността и пак трябваше да го бодат.