От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 438
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Красе, карам я на чай и плодове и се чувствам повече от чудесно.
Таничка, не ме карай да ходя да се снимам - все още не съм за снимка Mr. Green Докато се харесам ще мине още известно време... Сега подмених гардероба с по-малък р-р дрехи, но все още размера си е голям  Embarassed
Благодаря ви на всички за подкрепата и поздравленията  Hug Hug Hug

# 31
  • Boston, MA
Слагат местна упойка, като те стържат с машинката. Скоро подменях/добавях корони и не са ми слагали упойка, докато ми ги нагласяха, и изобщо не ме болеше.

# 32
Честито на рожденниците, дето съм изтървала  bouquet

Деич, голямо честито и на теб  bouquet. Страхотна новина, ама как успяхте пак овенче, беее, страшни сте!  Лека и безпроблемна ти желая и каквото искаш да ти се падне на края Mr. Green

И аз много обичам зъбарите, където и да било. На времето толкова много трябваше да ходя и с такова нежелание и страх. Но претръпнах и сега ми е кеф. Даже от както имам и деца ми е много хубаво да ида и да се излегна и да отпусна за 30 мин докато почистват. Гледаха ме странно като си признах, ноооо не ми пука.
В тази връзка, Красе, не чакай, много по-безболезнено е ако идеш веднага.

# 33
Слагат местна упойка, като те стържат с машинката. Скоро подменях/добавях корони и не са ми слагали упойка, докато ми ги нагласяха, и изобщо не ме болеше.

Може zъбите да са били ве4е мъртви  Thinking

Впро4ем zъби, имам нова диагноzа  Laughing  Страдам от http://en.wikipedia.org/wiki/Temporomandibular_joint_disorder  Crazy  В събота имаШе голяма статия във вестника zа тоzи синдром и като го 4етох имах дежа вю. За Щастие се окаzа 4е от малкото терапевти в цялата страна, единият е в блиzкия град  Grinning  Отидох днес, говорихме доста, направихме тестове и сега Ще има терапия. Накратко, ако 4елюстта не е в синхром, това има последици zа много раzли4ни 4асти на тялото. При мен самата 4елюст трака и то силно (когато ям понякога или се проzявам, не скърцам със zъби, това е друго  Wink ) и имам доста други симптоми, които до сега не са били ле4ени и не zнаех иzобЩо 4е може да има връzка. Сега се надявам 4е Ще могат да ме лекуват  Praynig и се радвам, 4е го открихме.

Красе, тук има zъболекари които работят с хипноzа. А при моята, съвсем обикновена zъбарка (работи си със ЗК, ниЩо снобско  Laughing ) има на тавана един плакат с един плаж с палми и ти предлагат слуШалки с муzика по иzбор  Grinning

# 34
Хайде,чакат ви с кафенцето, заповядайте дами  Hug

Добро утро и от мен  Hug
Аз да се похваля, че ходих най-накрая на профилактичен гинекологичен преглед  Embarassed. Резултатите от цитонамазката другата седмица, иначе всичко е ОК по яйчници и т.н, само че ми казаха, че шийката ми е деформирана много от разкъсванията по време на раждането и евентуално следващия път секцио, но няма да го мисля от сега, като му дойде времето тогава. Задължително разбира се ще търся още мнения, сега си чакам резултатите  Praynig

Подхванали сте темата за зъбарите. Откакто ходя при зълва ми съм супер спокойна, защото винаги ми слага упойка  Mr. Green Така не само, че не ме боли, но и тя работи спокойно, а не да бъде в очакване кога ще подскоча и може да стане беля  Mr. Green Татянка, това с плаката и музиката звучи супер  Sunglasses

Чакайте пак да ви позанимавам малко с нашата ясла  Laughing Във вторник като го вземах ми казаха да го задържа до края на седмицата, защото може би има конюнктивит. Истината е, че му текат оченцата - но с бистра сълзичка и са зачервени. Според майка ми е алергия към слънцето. Факт е, че е само през деня. В сряда го задържахме, беше цяло приключение естествено, но няма гнойни секрети и вчера го заведох естествено. Честно да ви кажа писна ми да бъда примерна майка. Другите ги оставят супер сополиви, болни и т.н  Close Twisted Evil И аз не знам...Обаче лошото е, че в последно време много плаче сутрин, още от колата, а вътре веднага се успокоява като затворя вратата след него. Въпросът е, че не мен ми се къса сърцето  Cry  Rolling Eyes

Хайде, петък е все пак  Crazy
Отивам да правя кафе и закуска и после пак ще ви погледна как сте  Hug

П.П Зарка не е писала мнооооооооого отдавна  newsm78

# 35
  • София
Привет!

Нас пък ни пипна вируса с кашлицата и то точно преди пътуването! Върховно направо! Освен всичко и е заразно - прихванахме го от майка ми, а на Гърция сме с още три деца освен моите две! Направо ще се гръмна!

# 36
Вени, тренирай!
Давай сиропи и се прави, че кашляте от алергия Wink Хубаво изкарване в Гърция и от смяната на климата може и да пресечете бацилите.

Утре е кръщенето и Рождения ден на племенницата на Саш, ще купувам днес триколка с управление от родителя. Не ми харесва много-много, но майката такава си хареса Whistling

Тони се въргаля по пода, ръси камъчета и изобщо същинска кочина е + 2 прасета, докарваме го доста точно.
Ставам да чистя, че ми писна да настъпвам хартия и пясък Crazy Вечер мъжете режат дърва, та и двора е кочина, изобщо....

А вчера вечерта изгубихме и двете биби вкъщи, представяте ли си! По тъмно осветявах двора с лампа, за да търся. И така и не го иткрих, и в къщата ги няма. Или просто е толкова разхвърляно, че няма как да бъдат открити ooooh! И цяла вечер , и цяла нощ в тъмното имаше "Биби, къде е биби!" Rolling Eyes Сън не видяхме. Но чсе чудя дали сега не е момента, докато чистя ако ги намеря да ги скрия? От друга страна не искам той да пляска в тъмното  да търси биби, за да открие палеца си примерно.
Тези, на които скрихте бибата, мляскаха ли по цяла нощ? Той цока нищото и хленчи, става, вдига възглавницата, рови по завивките и проплаква къде му е бибата.

# 37
Добро утро Simple Smile
Вени, колко време има да овладееш положението?
Аги, цока нищото, да. Казва лека нощ, чувам я как си премлясква езика няколко пъти и заспива.
Сминси, на всички май им писва по някое време.

А нашата ясла май ще отвори на 1 октомври.
Тази година добре, но ако и другата е така.

Хайде лек ден на всички  bouquet

# 38
  • София
Янче, в неделя тръгваме! Sad

# 39
  • софия
ех, Вени, какъв е пък този вирус сега?как протича?

# 40
  • София
Кашля само като спи и като стане, после почти не! Лекарката го прегледа и каза, че няма нищо на гърдите, спокойни сливици, леко увеличени лимфни възли, няма задно стичане на секрет! Явно има някаква храчка, която го дразни като е легнал!

# 41
  • София
Мда, и Соня примлясква преди да заспи. А понякога съм я виждала и на сън да мърда устенца.
Аги, пробвай сега да махнеш бибата. Ако ще тръгва и на ясла е хубаво да е без нея.

Вени, дано се оправите до неделя.

Смини, тия във вашта ясла са големи таланти. Направо книга можем да напишем за тях.

Соня е на село при баба си и дядо си, но вече и е много мъчно за нас. утре вечер щр ходим да празнуваме рождения ден на свекър ми и в неделя си идваме. Аз използвам докато я няма да правя основно почистване. Колкото повече чистя, толкова повече неща ми изникват. А пък и бързо се изморявам. Но резултата си заслужава.

# 42
Здравейте, момичета  Hug
Като не пише човек, после няма изчитане  ooooh! и става един затворен кръг  Crazy
Затова сега пиша за някои от нещата, които съм прочела и после пак  Mr. Green
Вени, дано се оправите до неделя  Praynig Стенли така подкашляше и нищо друго му нямаше, давах Флудитек сироп и му мина.
Смин, това за романа си е добро предложение за вашите госпожи  ooooh! И аз като Янчето си мисля, че на всички в един момент им писва да са само те примерни и задържат децата вкъщи само в сериозни моменти.
Рени, теб предродилното чистене те е хванало доста рано  Grinning
Аги, май наистина сега е момента да махнеш бибата, успех  Peace
Смини, този само кафенце ли предлага  Mr. Green
Татянка, на мен така ми тракаше челюстта като ми никнеше един мъдрец, който беше тръгнал настрани, а не нагоре и даже не можех да си отварям устата  Crossing Arms
Раче, браво за волята и постиженията   bouquet успех занапред и после и аз искам снимкаааа.
Краси, отивай сега, че после и повече ще боли и повече пари ще излезе.
Мисче, напълно те разбирам  Blush и аз като отида на фризьор или на почистване на лицето се чувствам супер, почивам си поне час на спокойствие, без да ме дърпат и да съм в нисък старт да скачам и тичам  Laughing
Данче, слизай от метлата, че има и други желаещи  Mr. Green
Дея, браво на теб, мацка  bouquet лека и безпроблемна бременност ти желая и за финал здраво е усмихнато бебче  Praynig
Честито на всички, които са имали повод да празнуват, а съм пропуснала   bouquet

Ние бяхме за няколко дни по Родопите на обиколки с мъжа ми и двама приятели, а Стенли беше при баба си на вилата, защото маршрута не беше подходящ за него. Разгледахме невероятни места и направихме разкошни снимки, нооооооо единия приятел се направи на разбирач и вместо да източи снимките като хората ги изтри  #2gunfire #2gunfire #2gunfire форматира картата и сега ги няма  #Cussing out бясна съм. После се прибрахме, само взехме Стенли и още багаж и отидохме за една седмица на Бобошево на едни бунгала с басейн. Там си изкарахме много добре, но всичко хубаво си има край и във вторник се прибрахме.
Стенли от понеделник живот и здраве си отива на ясла, а аз във вторник съм на обучение за работа и май от другата седмица и аз съм на пангара вече.
Това е за сега. Извинявайте, че стана много дълго, но като не съм писала скоро ми е простено, нали  Mr. Green

П.П. Ванче, честит нов дом   bouquet дано да е изпълнен с много любов, семейно щастие и детски смях Heart Eyes

Да ви питам, кога е РД на момиченцето на Мамчето  newsm78 Дали не сме го пропуснали?

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 15:18 от Nadeto

# 43
  • София
Наде и мен ме е яд за снимките, едно  #2gunfire за разбирача. Значи ще разказваш още. Ако не се лъжа Деси на Мам-чето е в началото на септември.
Иначе днес слезнах от метлата, много приятен ден имах от сутринта. После със Стаси ходихме до Женския пазар, купих си люти чушчици и утре ще си ги правя на нещо.

Вени, стискам палци! Ако си взела спешни мерки мисля, че ще има подобрение до неделя.

От както Станимир е без биба, винаги като си играе с някоя кола, а това означава съсредоточено да гледа как движи някоя кола, си лапа я палеца, я някой друг пръст. На крачка съм да го обявя, че си цока пръстите и да взимам мерки.

Имам един, незнам дали да го нарека проблем, но май клони към такъв - няма страх от кучета и котки. Нашите приятели имат питбул, той колкото и да е добричък и непосягащ на деца все си мисля, че ще му писне да го целуват / Sick/ и дърпат по опашката, а Станимир прави точно това, когато не го виждаме. Същото иска да прави и с други съседски кучета, 2-3 малки ловджийски кучета /които до скоро не хапеха, но откакто Станимир почна да ги гони с колелото вече му казват, че хапят, за да си ги защитят  Mr. Green/. Вчера пък една котка беше жертвата, милата едва смогна да се скрие.

# 44
Момичета дайте съвет.
Днес ни монтираха мебелите за детска. Черепаха се е разписал на протокола, но нали е кьорчо не е видял, че на бюрото едната свръзка е пробила плота и сега си имаме една напукана подутина. Утре ще се обаждам, но дали имам право . Личи си, че е проблем на монтажа. С какво да заплашвам, ако се опъват.

Общи условия

Активация на акаунт