Таничка, не ме карай да ходя да се снимам - все още не съм за снимка
Благодаря ви на всички за подкрепата и поздравленията

. Страхотна новина, ама как успяхте пак овенче, беее, страшни сте! Лека и безпроблемна ти желая и каквото искаш да ти се падне на края 
В събота имаШе голяма статия във вестника zа тоzи синдром и като го 4етох имах дежа вю. За Щастие се окаzа 4е от малкото терапевти в цялата страна, единият е в блиzкия град
Отидох днес, говорихме доста, направихме тестове и сега Ще има терапия. Накратко, ако 4елюстта не е в синхром, това има последици zа много раzли4ни 4асти на тялото. При мен самата 4елюст трака и то силно (когато ям понякога или се проzявам, не скърцам със zъби, това е друго
) и имам доста други симптоми, които до сега не са били ле4ени и не zнаех иzобЩо 4е може да има връzка. Сега се надявам 4е Ще могат да ме лекуват
и се радвам, 4е го открихме.

Хубаво изкарване в Гърция и от смяната на климата може и да пресечете бацилите.
Вечер мъжете режат дърва, та и двора е кочина, изобщо....
И цяла вечер , и цяла нощ в тъмното имаше "Биби, къде е биби!" 

и става един затворен кръг
Стенли така подкашляше и нищо друго му нямаше, давах Флудитек сироп и му мина.
И аз като Янчето си мисля, че на всички в един момент им писва да са само те примерни и задържат децата вкъщи само в сериозни моменти.

успех занапред и после и аз искам снимкаааа.
и аз като отида на фризьор или на почистване на лицето се чувствам супер, почивам си поне час на спокойствие, без да ме дърпат и да съм в нисък старт да скачам и тичам
лека и безпроблемна бременност ти желая и за финал здраво е усмихнато бебче 

форматира картата и сега ги няма
бясна съм. После се прибрахме, само взехме Стенли и още багаж и отидохме за една седмица на Бобошево на едни бунгала с басейн. Там си изкарахме много добре, но всичко хубаво си има край и във вторник се прибрахме.
дано да е изпълнен с много любов, семейно щастие и детски смях 
Дали не сме го пропуснали?
за разбирача. Значи ще разказваш още. Ако не се лъжа Деси на Мам-чето е в началото на септември.
/ и дърпат по опашката, а Станимир прави точно това, когато не го виждаме. Същото иска да прави и с други съседски кучета, 2-3 малки ловджийски кучета /които до скоро не хапеха, но откакто Станимир почна да ги гони с колелото вече му казват, че хапят, за да си ги защитят