От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 443
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
момичета не съм ви забравила, но до днес нямахме монитор - счупи се, а едва вчера си купихме нов
не съм чела още нищо, утре ще се разпиша повече!!!!

целувки на всички!!!!!

# 46
Реших да ви пусна малко снимчици от Македонският край,:Рилският Манастир

# 47
Момичета дайте съвет.
Днес ни монтираха мебелите за детска. Черепаха се е разписал на протокола, но нали е кьорчо не е видял, че на бюрото едната свръзка е пробила плота и сега си имаме една напукана подутина. Утре ще се обаждам, но дали имам право . Личи си, че е проблем на монтажа. С какво да заплашвам, ако се опъват.
Черепахова, частна фирма ли е?Поръчкова детска или от тези готовите?
Ако е частна фирма, а детската е по проект, гарантирам ти, че ще дойдат да погледнат и ще си вземат плота, който ще подменят.
Ако е от Айко и т.н. по ме съмнява, че ще стане, но ти се обади и кажи, че сте видели дефект в монтажа и бихте искали да бъде отстранен. Peace

Лоша майка съм, вчера като ги открих му върнах бибата. Сега обаче сутринта след като се изпокарахме да я маха, насилствено я изтеглихме от вакуума Wink и я прибрах в чантата си. Цял ден естествено, че е без нея, не я търси.
Сега се излягаме след празнуването и кръщенето и му я дадох отново.
Искам да започне спокойно да се разделя с нея, за да може като тръгне на ясла ако имаме момент с психо натоварване да има утеха. И после да я отстраним. В яслата няма какво да ми говорят, това е мое решение. Братовчедка му е по-голяма от него с 2 месеца, и майка й каза, че скоро сама я е махнала. Просто е спряла да я търси.

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 16:19 от Чаено момиче

# 48
Ехо, ето ме и мен. Върнахме се преди два дена и веднага се захванахме с куп задачи  Confused, та чак сега смогнах да прочета последната темичка и да вляза в час.

Ванче
, честит ви дом . Според мен сте взели правилно решение. Пожелам ти всичко най .

Дея
, радвам се много за вас. Леко бременеене от мен.

В крайна сметка бяхме на Равда, последния ден ни потвърдиха резервацията и въобще не се поколебахме. Ема е възхитена от басейна на хотела повече отколкото от морето, което било мръсно според нея.  На нея това и е първото ходене, нали досега не я взимахме с нас. Мога да кажа , че всичко беше ОК, с изключение на храненето в ресторанта , което  приключваше за пет минути, повече не я свърташе и се хранехме по най-бързия начин. Последния ден вдигна 39.5 температура и цялата нощ не можах да я сваля за повече от един час. На сутринта я заведохме на лекар в хотела . По-голям темерут не бях виждала, не й обели една дума , само я дърпаше да я преглежда , заключи че е ангина , изписа антибиотик и ни взе 50 лв. Обадих  се на педката и минахме само с хомеопатични - Ангин хил и Нурофена. От там отидохме на вилата за една седмица . Но не смеехме да я водим на басейн и цял ден дремехме под сенките. Направихме си разходка до Батак и Велинград и това беше единственото ни развлечение през тази седмица. Още не съм свалила снимките, но и това ще стане .

Сега при нас друго двайсет - ужасно започна да се срамува, постоянно се крие зад мен и ако някои я заговори изпада в истерия ooooh!. Някой да има идея ?!

Аз започвам работа от другия понеделник, тъй като за детска градина не ни огря , баба свики е на стартова позиция. Ще видим как ще бъде  newsm78. Не ме притеснява как ще я гледа, защото е изпробвана вече, но това с воденето и взимането до там ще ме натовари определено. Е, и тя ще идва , но ще и е по-удобно у тях, а и мен май по ме устройва.

От утре се захващам с миене на прозорци и шкафове  Cry, ама няма да си давам зор.
Стига от мен , че стана никое време.

# 49
  • София
Момичета, заминаваме за Гърция! Ако имам нет ще ви поздравя от там!

А сега виртуална почерпка за РД на Лора :

# 50
Мейфлауър, и аз мисля, че е по-добре да я водиш - жената ще е на своя територия и така детето няма да е вкъщи денонощно.
Вени, още веднъж честито за Лора!Лек път и хубава почивка!

# 51
  • София
Вени, честита ти рожденничка!   bouquet

Разгледах снимките на сладурите и изчетох темата, само че не си спомням по кои теми исках да пиша.  doh

И ние бяхме в Гърция допреди 2 дена, ходихме на почивчица с Пепи и едно приятелско семейство. Такова мързелуване му ударихме, че на всички ни беше първа почивка без деца.

Ние почнахме с пазаруването за детската, че са ни дали един страшен списък... Само кофтито е, че свеки не е успяла да му направи изследванията и ще трябва да стартира една седмица по-късно яслата.

# 52
  • 2 етажа над тавана
Само се явявам, че съм си тук вече, а и да не ви изпусна.
Утре се надявам да мога да пиша повечко.

Целувки на всички Hug Heart Eyes

# 53
Вени, честита ти рожденничка. Много здраве, много училищни успехи и много игри Laughing

Рени, Тина, Леси, добре сте се завърнали  bouquet

Данче, по твоя проблем с кучетата , не става ли с приказки, че са мръсни? Стаси нали беше чистофайник?

Ренка, а и другите ясленчета, какъв размер трябва да са чаршафите за детската?

Нашата детска стая вече придоби вид. Вчера и днес пренесох всички дрехи и играчки. В момента хола ми изглежда изключително празен и неуютен. Пък така го чаках този момент. Следващите месец -два са обявени за тексил и декорации. Дано докато ги набавим стаята все още да изглежда нормално. Ако някой срещне симпатични и не много скъпи килими в цикламено -зелена гама да свирка.

# 54
  • София
Янче, леглата в нашата ясла са стандартни детски; нямат кошарки, за разлика от повечето ясли. Трябва да си питаш при вас какви са. На вас и чаршафи ли ви искат да си носите  Shocked пък аз си мислех, че при нас е зле с тея 20-30 неща в списъка.  ooooh!
А за килимите не мога много да помогна - има едни магазини с жестоки дизайнерски килими, в които правят и по твой проект, но са мноого скъпи. В Домко са на прилични цени, но не знам, дали ще си намериш каквото искаш. Има и някакъв магазин Carpet_нещо_си...

Валката от месец някъде е във въпросителния период, ама в последните дни е направо лудница. Налага ми се по 250 пъти на ден да отговарям на въпроса "Кофо е това?" и за всяка кола, която видим трябва да му кажа каква марка е, пък аз някои не ги знам и само се излагам.  Whistling

# 55
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА БУБКА И НА СКАРЛЕТ!
ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ, ЩАСТЛИВИ, ПОЗИТИВНИ И ВЕДРИ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ С МНОГО ПОДАРЪЦИ!

Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

ЧЕСТИТ ВЧЕРАШЕН РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА НА ВЕНИ!
ДА Е ЗДРАВО, УМНО И МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

bouquet Heart Eyes  bouquet

# 56
  • София
Добро утро и Честита Нова Седмица!
 Hug Да е хубава, топла и успешна за всички ви/ни!

Добре завърнали си на всички отпускарки, пътешественички и тн! Койт` не е дал снимков отчет да го прави бързо.

Ренка, какви неща ви искат за яслата - стана ми мн любопитно  Embarassed

Янче, за ДГ или за детската стая питаш за чаршафчетата? Радвам се за стаята - показвай снимки!

Вчера бяхме в зоо-то. Стаско толкова се измори и впечатли, че заспа грогясал без обяд. На мен обаче ми дойде мн досадно в този парк, непрекъснато слушах "Виж го, мамо, как яде!" - т.е. как маймуната яде зрънчо хвърлен от майката, а татковците все повтаряха пред клетката на пантерата "Е това, искам да си го имам вкъщи!"  ooooh!, най ми харесаха коментарите пред обора на дивите прасета, децата гледаха  така Shocked, а ние - татковци и гладни майки претегляхмеу транжирахме и готвехме кой на ум, кой на глас малките и големи прасета. Ако до техния обор имаше бира-скара щеше да е много вървежна, на всички ни течаха лигите  Mr. Green

От мен засега толкова, имам нужда от още едно кафе  Mr. Green

# 57
Днес кафето е от мен, че повода е имен ден Wink

# 58
Бубка, Скарлет, честит рожден ден! Да сте все такива готини, в повече обаче да са ви здравето, щастието, любовта и успехите.

# 59
Момичета, какви неща ви искат за яслата? newsm78 Да се подготвя психически най-малкото hahaha
Чаршафи?

Данче, ние вчера също бяхме в Зоо-то! Hug Не сме знаели, да те потърсим!

Черепахче, кой празнува днес?
Честит празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт