От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 481
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Бубка, Скарлет,

Честит да ви е Рождения Ден!

Да сте здрави и щастливи!

Янче,
Да ти е жива и здрава Симона!
Честит Имен Ден!

Аги, вчера се припознах в теб, но едно момиченце каза "мамоо" и спрях да се чудя ти ли си, не си ли  Mr. Green След зоо-то винаги съм гроги, едвам долазвам до вкъщи и от умора дремвам половин час, на теб как ти се отразява?

# 61
Аги, Шошка. Днес е Симеоновден.

Твоя Саш май имаше и той празник преди два дни. Честито на него със закъснение и на Али-Бали, на Алекса и  на Алекс на Петя. И моя брат го проспах, обадих му се вчера, но ми прости де Wink

Данче, нали съм ти казала за зоо-то да свиркаш, че нали ни е кварталния парк. Щяхме да се поплюнчим заедно Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 09:40 от Черепахова

# 62
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СИМОНЕТА - БОНБОНЕТА! Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ, НА АЛЕКС НА СМИНИ И НА АЛЕКСА НА МИСИ! Heart Eyes

ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖИЕ!
Hug Hug

# 63
  • София
Симонка, Честит Имен Ден!  Hug  Весел празник Янче!

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА БУБКА И НА СКАРЛЕТ!    bouquet

ЧЕСТИТ ВЧЕРАШЕН РОЖДЕН ДЕН НА ЛОРА НА ВЕНИ!

Ние бяхме почивните дни в Гърция. Естествено първо на пазар в Солун после се отправихме към Сивири. Много е хубаво, ходи ми се пак. По-късно ще сложа и снимки.

Преди малко оставих Реа на ясла и сега сядам да работя вкъщи пред компютъра.

Приятна седмица на всички!

# 64
Честит рожден ден на Бубка и Скарлет   bouquet  bouquet
Здраве и много усмивки да имате през следващата година, която да е изпълнена с много любов  Heart Eyes

Честит имен ден на сладката Симонка Бонбонка  Heart Eyes
Да е жива и здрава, много щастливо и усмихнато дете, с прекрасно безгрижно детство, изпълнено с много игри и весел детски смях  Heart Eyes

Честит рожден ден на Лора,
с малко закъснение, но от сърце  Heart Eyes Да расте здрава и красива кака, отлична ученичка, да е много щастлива и да е гордост на мама и тати  Grinning

Честит имен ден, пак на патерица на Алекс и Алекса  Hug
Бъдете здрави и весели, мили дечица! Играйте и се смейте, радвайте мама и тати  Grinning

Успех на всички мили дечица, които днес или през този месец ще тръгнат на ясла  Hug Дано стартът да е лесен и да няма никакви премеждия  Peace

# 65
4естит рожден ден, Бубке и Скарлет   bouquet  Бъдете все zдрави и Щастливи, оби4ани и оби4аЩи  Hug  Наzдраве   bouquet

4естит имен ден, Симонка   bouquet  Със zдраве да си носиШ името  Hug

4естит рожден ден на Лора, да расте умна и Щастлива   bouquet

4естит имен ден на Алекс и Алекса (и мъжО  Whistling  ooooh!)   bouquet

# 66
  • София
Леле, колко празници в нашата тема!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ- малки и големи.

Като Ви чета ме хваща срам, че още не съм отишла до яслата да кажа от кога ще тръгваме и да разпитам за подробности.
Гледам, че Реа вече е открила ясления сезон.
Наистина споделете какво ви искат на вас, че и на мен ми е интересно.

Ние със Соня се гледаме двете. В момента съм я оставила в леглото и вече 10 мин. хленчи и повтаря "мама". Със спането се е върнала направо 1 година назад. Тръшканиците продължават. Tired

# 67
И моето е в ужасна фаzа, станала е ужасно непослуШна. Кажа ли не, тя ми каzва да. Хвърля вси4ко Щом се ядосва, раzдава Шамари, рита, а бе цирк. Дано скоро премине.

# 68
Честито на всички празнуващи днес и празнували през миналите дни  bouquet

И Кало от днес е на ясла, всичко беше нормално Simple Smile дано и занапред да е така
На нас ни искат всеки месец следното:
вода, салфетки, мокри кърпи, тоалетна хартия.
И за Коледа даваме пари за подаръци, които се подаряват на децата и после остават за яслата.

# 69
Рени нали знаеш, че след всеки твой пост  си казвам "и при нас така", но вече ме е срам да го пиша. Заради майка телец- дете овен ли толкова много си приличаме и ние и децата.
Благодаря на всички за пожеланията, довецхера ще бъдат предадени Heart Eyes

# 70
  • София
Янче,  Hug

Абе истината е, че сега като съм бременна съм се вторачила в Сонята и се опитвам да я направя много послушна, а пък тя сигурно си реагира нормално на нещата за найната възраст. Искам като и кажа нещо да го прави от един път Mr. Green, а не да се кандардисваме по хиляди пъти. Целта ми е да ми е по-лесно с двете деца, но май мисля повече за себе си така. И нервите много ме друсат.
Но тя определено е в някакъв период...не много хубав....
Не ми се мисли какво ще е тръгването на ясла.

Айде стига съм се оплаквала...

# 71
  • Boston, MA
Честит имен ден на Симонета! Много целувки от Дани!

Скарлет, честит рожден ден, много положително настроение и още повече подаръци!

Честито на Лора на патерица!

Торта от мен:

Питиетата на живо към края на месеца!

# 72
Питиетата на живо към края на месеца!

Ах, преz Франкфурт ли Ще летиШ?  Flutter

# 73
  • Boston, MA
През Мюнхен.  Wink

# 74
Наро4но, а? А?  Laughing
И в двете посоки ли?

(Мюнхенското летиЩе е по хубаво от Франкфуртското  Wink )

Общи условия

Активация на акаунт