08.08.2008...Нашият годеж в снимки...

• 8 328
  • 106
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момичета, темата не е "одобрявате ли годежа ми или не?" Споделила е с нас един щастлив момент от живота си.  Peace Тоест има подтекст- или напиши нещо хубаво, или не ми разваляй прекрасното изживяване. Нека сме добри  Hug

# 31
Много сте хубави. Много щастие Ви желая.   bouquet

# 32
Прекрасно тържество!  Изглеждате много влюбени, особено той. Желая ви да е все така - повече любов и щастие, по-малко горчилка (за жалост винаги има и от нея).
Не обръщай внимание на дамата с кофти цикъл, как й беше името... а да - някаква си зелка. Малко се е поизцепила с неуместни коментари, но нищо - нека да й пожелаем и тя един ден да има своя празник.
Оставам в очакване на нови теми "СВАТБАТА" и "НАСЛЕДНИЦИТЕ".

# 33
Момичета, темата не е "одобрявате ли годежа ми или не?" Споделила е с нас един щастлив момент от живота си.  Peace Тоест има подтекст- или напиши нещо хубаво, или не ми разваляй прекрасното изживяване. Нека сме добри  Hug
Точно това щях да НАПИША И АЗ.....
Който не му харесва темата, просто да не пише в нея.
Защо да плюем по Бояна.....
Момичета който има лични проблеми за разрешаване нека не го показва, със злобата си към младата жена.....
Пчели4ке извинявам се, ако съм те обидила.  bouquetНе беше честно да правя и аз злобен коментар, моля да ме извиниш.
Но вярвам, че  всяка жена иска да се види поне веднъж в бяла рокля.

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 17:55 от sladkish4e

# 34
Прекрасно тържество!  Изглеждате много влюбени, особено той. Желая ви да е все така - повече любов и щастие, по-малко горчилка (за жалост винаги има и от нея).
Не обръщай внимание на дамата с кофти цикъл, как й беше името... а да - някаква си зелка. Малко се е поизцепила с неуместни коментари, но нищо - нека да й пожелаем и тя един ден да има своя празник.
Оставам в очакване на нови теми "СВАТБАТА" и "НАСЛЕДНИЦИТЕ".
Благодаря ти много...почисти ги тези лични съобщения малко Mr. Green не мога да ти пиша А аз искрено се радвам за вас newsm51   bouquet

# 35
Много сте хубави . От снимките се вижда , че сте много щастливи и влюбени . Пожелавам Ви от все сърце никога да не замира това чувство и дълъг и без облачен семеен живот . Но щастието за да е пълно Ви пожелавам и едно малко бебе .

# 36
Благодаря момичетаSimple Smile
.... пожелавам и едно малко бебе .
За бебето малко ще поизчакаме...но никога не се знае... Mr. Green

Първо смятам да подразня с"КИЧОЗНАТА СИ СВАТБА" после с"БЕЗВКУСНАТА МИ И НЕРВНА БРЕМЕННОСТ"(Дай Боже)...  Wink

# 37
По спокойно го давай мила и не обръщай внимание на забележките на другите , че хорската злоба граници няма . Всеки си има право на свое мнение и преценка за нещата .

# 38
Честно казано съм си напълно спокойна и влюбена  Heart Eyes и си се радвам на "семейното"ни щастие Simple Smile А за мнението -да така е всеки си го има и колкото по-различно,толкова по-пъстър е света ни,но да обижда-не съм съгласна Wink Обидата не е мнение!

# 39
Пчели4ке извинявам се, ако съм те обидила.  bouquetНе беше честно да правя и аз злобен коментар, моля да ме извиниш.
Но вярвам, че  всяка жена иска да се види поне веднъж в бяла рокля.

[/quote]
Не съм се обидила,но се радвам,че разбра правилно коментара ми.Наистина не искам да се заяждам с никого ,но поставяйки всички неомъжени "под общ знаменател" ме провокира . И да -права си -наистина искам да се видя в бяла рокля,но просто ей така,от любопитство,а самите тържества и дандании наистина са ми много далечни. Просто съм си такава Wink Радвам се ,че с мойта половинка сме на едно мнение по въпроса. И не ни пречи да сме заедно вече 9 години. Естествено,че си имаме нашите проблеми,но това не ни пречи да сме щастливи. Пожелавам и на новото семейство разбирателство и щастие. Hug

# 40
Много сте сладки Grinning
Много щастие ви пожелавам!
 Hug

# 41
  • Варна
Мдааааа...........официалната рокля на годената и ризата с къс ръкав и чехлите на годения ......чудна гледка. /Явно съм от злобните и завистливите./

# 42
    Ай стига де !  Naughty И на мен ми направи впечатление, ама не ми и мина през ума да го пиша тук. Как пък само лошото ви прави впечатление ? Да бяхте забелязали блясъкът в очите, и многото други хубави неща ? Аман !  ooooh!
    На Бояна и желая много щастие и съжалявам, че май не е избрала правилното място да сподели хубавия момент...

# 43
  • Варна
    Ай стига де !  Naughty И на мен ми направи впечатление, ама не ми и мина през ума да го пиша тук. Как пък само лошото ви прави впечатление ? Да бяхте забелязали блясъкът в очите, и многото други хубави неща ? Аман !  ooooh!
    На Бояна и желая много щастие и съжалявам, че май не е избрала правилното място да сподели хубавия момент...
ю[/b]Хъм що? Бояна няма ли си приятелки и близки? Или трябваше само захаросани пожелания да се пишат? Щом си няма - ми тогаз' - честито!

# 44
ю[/b]Хъм що? Бояна няма ли си приятелки и близки? Или трябваше само захаросани пожелания да се пишат? Щом си няма - ми тогаз' - честито!

smile3528

Общи условия

Активация на акаунт