Тоест има подтекст- или напиши нещо хубаво, или не ми разваляй прекрасното изживяване. Нека сме добри
Тоест има подтекст- или напиши нещо хубаво, или не ми разваляй прекрасното изживяване. Нека сме добри 
Не беше честно да правя и аз злобен коментар, моля да ме извиниш.
Не беше честно да правя и аз злобен коментар, моля да ме извиниш.
Радвам се ,че с мойта половинка сме на едно мнение по въпроса. И не ни пречи да сме заедно вече 9 години. Естествено,че си имаме нашите проблеми,но това не ни пречи да сме щастливи. Пожелавам и на новото семейство разбирателство и щастие.
И на мен ми направи впечатление, ама не ми и мина през ума да го пиша тук. Как пък само лошото ви прави впечатление ? Да бяхте забелязали блясъкът в очите, и многото други хубави неща ? Аман ! 
И на мен ми направи впечатление, ама не ми и мина през ума да го пиша тук. Как пък само лошото ви прави впечатление ? Да бяхте забелязали блясъкът в очите, и многото други хубави неща ? Аман ! 
Препоръчани теми