Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 153
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 825
  • В сърцето на любимите мъже!
Denica17,   newsm20, Нямам думи!
Колкото и да ми се ще да вярвам, че ще сваля 20 кила, не мога... ей така съм си ги сложила за стимул, но такива като теб направо ме... незнам, няма такава дума...

Зелено човече, честито! Лека бременност и мнгоо щастие!

П.П. Поиграх си малко и качих снимчици, показващи моето килограмно развитие през последните 4 години. Ето да гледате, ако ви е интересно: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=68200

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 15:08 от Iggiberry

# 826
Здравейте мили мои.
Днес съм с още едно килце долу и много се радвам.Малко пада глад но от днес ще похапвам повече.Ще разгледам рецептите ви и ще си избера някоя с пилешки дробчета.Благодаря ви за стимула който давате. Hug Hug Hug Hug

# 827
  • Бургас
Зеленко,ЧЕСТИТО! Леко и безпроблемно бременеене ти желая!
Лееллллеее,колко много Дюканки вече са в 3-та олекотена...Пу-пу...Все такива хубави работи да се случват!
Игибери,и аз не вярвах,че мога,но вече е факт.Аз дори нямах смелост да си поставя цел Embarassed ...Първо си казах 10 кг да сваля пак ще е добре,после станаха 15......20 ......Килограмите падаха неусетно с течение на времето.
Сигурна съм,че и ти ще се справиш.От постовете ти съдя,че си твърдо решена и ще успееш!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 15:22 от denica17

# 828
  • Пловдив
Зеленко, много, ама наистина много се радвам  Hug  Hug  Hug Леко и безпроблемно!   bouquet

# 829
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Надявам се да ми простите потайността  Embarassed Ще си имаме бебе! Очакваме го през март 2008 г.

Eееееееееееее как ме зарадвааааааааа! Чак ти прощавам  Flutter

# 830
  • София
Благодаря много за поздравите  Embarassed

Не може да си представите колко ми беше трудно да си мълча близо два месеца. Искаше ми се веднага да изкрещя, та да ме чуе целият свят  Embarassed Желая на всички от подклуба на клуба да пожънат успех, и то по-скоричко   bouquet Усещането е неописуемо  Embarassed

Вещи, ако искаш, може да сложиш някаква нова категория, примерно - "Прекъснали режима поради своевременно забременяване". Честно си признавам, че много ми се промениха вкусовете и определено не съм на режима, да не заблудя някого, че съм в трета олекотена фаза  Embarassed

# 831
  • Бургас
Здравейте красавици и красавец.
Все се опитвам да прочета първо какво сте правили и все не мога да се организирам,все нещо ме откланя от темата.
Аз мога да отчета още минус 1кг или общо досега -25,сега когато смъкнах толкова сланинки режимът ми е по лесен и всеки ден ми е по лесно да го спазвам,явно вече е навик.
Досега съм нямала период на задържане по дълъг от 3-4 дни,но вече ми се струва,че ще намалявам кг по бавно.
Зеленко голямо честито,пожелавам ти много красива и лека бременност и чудесно бебе,здраво и силно на финала.
Тонито26,Тунинг,veni_c,честито ви намаление,все така продължавайте,браво на вас.
Деница 17,Афродита успешна 3 фаза и на двете,браво момичета дано резултатите ви се запазят все толкова добри.
Belle Fleur Къде в Бургас живееш,да ти кажа за триците.
Furia  ,добър резултат,браво и на теб,продължавай все така.
Cote,честит рожден ден много здраве на теб и цялото ти семейство,да те обичат и уважават много.
Iggiberry,днес имаше стиснати палци от мен за важния разговор ама не успях да ти го напиша,че отидох на кухнята.
[ ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ /b],честито ти ново килце надолу,още много да го последват.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 15:08 от Mira(vatan1919)

# 832
  • Пловдив
Зеленко, знам как е, три бременности съм изкарала и трите бяха много далече от ДюканА Simple Smile Знаеш, че сега са важни други неща, Дюкан след година и половина Wink

# 833
Зеленко  Hug, толкова се радвам за теб. Да ти кажа аз те заподозрях преди около седмица Mr. Green ама си трайкам и чакам да се похвалиш сама. Пожелавам ти да си родиш здраво бебче и да имаш много лека и безпроблемна бременност preggo. love001  newsm32
Сега са връщам да ви изчета Laughing, че и доста те писали Whistling

# 834
Зеленко честито .Лека и безпроблемна ти желая.Само поправи датата че март 2008 мина. Crazy

# 835
зелено човече (М-зИленкУтУ)   Hug Hug Hug супер новина! Честито. Лека бременност и дано нататък всичко си е наред и без оплаквания  Grinning

Цоци добре завърнала се.

Тунинг браво, поставил си си нова крайна цел за килограмите. Сега я забелязах  Peace

Момичета и момче, днес имам именник в къщи. Моето момченце е Симеон, а днес според православния календар е Преп. Симеон Стълпник. Че да ви почерпя

Да направя месечния си отчет :Така в петък направих 4 месеца на режима, но поради тва, че бяхме на вилата неможах на време да направя разбора. Grinning Или за 4 месеца 26 свалени килограма
Или старт на 101,80 кг. днес 76 кг. /бягат ми 200 гр. но от утре съм в П и ще ги издухам Wink/

свалени сантиметри:
гръдна обиколка - 13
талия -21
ханш -21
бедро -15
в момента ханша ми е по малък отколкото ми е била талията, когато започвах режима.  Laughing Laughing
Бях обещала снимки преди и сега, но още не съм се снимала Embarassed Когато ме снимат, обещавам, бързо бързо да ви ги покажа, че имам с какво да се похваля/покажа  Grinning.
 Лек и усмихнат следобед на всички.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.
ей много пишете бе  Grinning

# 836

Зеленкото , честито честито честито   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!!!!!

# 837
Честита бременност, зеленко! Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче на финала!

Честит Рожден Ден на празнуващите, именици с пожелания за най- хубави неща и много усмивки!

И на всички много минуси, лек ден и никакви прегрешения  Hug

# 838
Ммммм сега си хапвам риба тон в собствен сос , като за гладни е добре.Тази сутрин направо бях на път да  Sick от тези трици ужасни са.Може ли да мина и без тях.

# 839
  • Варна
Ех, какъв кеф.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Зеленко!!! Браво на вас!
http://www.babyphotospictures.com/thumb/baby-boy-laughing.jpg

Денни, много здраве и щастливо детство за Симеон!    bouquet

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 15:27 от dorchester

Общи условия

Активация на акаунт