Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 156
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
4П (протеини)/ 3ПЗ (протеини+зеленчуци) е много удачна схема, според мен, защото в събота и неделя, когато си вкъщи, на почивка или нещо подобно не си ограничен само с месните. Ти сама прецени дали за теб е добре като темпове на сваляне, за това обаче се изисква време.

# 811
 Flutter Посестримите се завръщат от странство една по една Simple Smile)
denica17, страхотен успех  smile3521.
Слабето  Grinning и второто е на корниза Simple Smile)

# 812
Здравейте!    bouquet
Официално да съобщя,че от днес,01.09.2008г влязох в трети етап на режима.Надявам се да смъкна поне още едно кило,но и да не смъкна знам,че достигнах нивото,на което исках да бъда.Сега съм 61кг,172см висока,92см гръдна обиколка,76см талия,96см ханш,52см бедро.
Това е от мен HugПожелавам на всички много минуси през днешният ден!

# 813
  • София
Добре дошли Бяла и добра и Бел Фльор Hug Hug
Видях, че вече са ви отговорили каките... затова само Hug

Деница17 - да си жива и здрава!!! Такива като теб ни дават оптимизъм най-много! Споделяй всичко за трета фаза, че още от сега ме е шубе (тя ми е доста далече, де) но така хубаво си свикнах 5/5, че не знам въобще как ще минавам на друго хранене...
Афродита, и ти!

СлаБе, добре си се завърнала Hug

Целувки!

# 814
  • Пловдив
Belle Fleur, в коя фаза си? Ако си първа и втора, каймата трябва да е пилешка или птича...без птиците с плосък клюн.
..и телешка също.
Най-добре е каймата да си я правите сами или в магазина да си избирате парчето месо, което искате да ви смелят. Иначе къде е гаранцията, че няма разни нежелани 'екстри' в купа кайма, от която ще ви продадат, като смляна сланина примерно?

gachoni, редуването на режима е дадено в книгата, в първия пост на темата- също и общо взето е следното:
І-ва фаза - 5-7 дни
ІІ-ра фаза - редуване на групи протеинови(П) и протеиново-зеленчукови(ПЗ) дни до достигане на желаното тегло
ІІІ-та фаза - задържане на постигнатото тегло с правило 10 дни за свален килограм
ІV-та фаза - окончателна стабилизация (+ 1 протеинов ден седмично)
Оптималният ритъм за ІІ-ра  фаза, при повече кг за сваляне, е 5П/5ПЗ, но са допустими вариации по въпроса.
Всякакво излишно прекрояване на системата, особено пък някакво псевдоредуване на четирите фази в рамките на месец-два, според мен е крайно нежелателно и най-вече - извън същността на режима на Дюкан.

Довечера ще идвам на срещата!  Party Hug

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 14:09 от zvezdopad

# 815
  • Пловдив

ПЛОВДИВ - СРЕЩА - ДНЕС - 19 ЧАСА - ЕФИР 100

Резервация на Мария Петрова

# 816
  • София
деница17 - благодаря ТИ СИ ВЕЛИКА!!!!!!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet 34кг направо ми се приплака от вълнение!!
Далиа - благодаря ще пробвам 4/3 да видим как ще тръгне пък и по лесно се помни кой ден какво ядеш  Grinning

друго се сещам... стевията дали може да се ползва за подсладител 4е нещо тези изкуствените си мисля 4е са вредни и не смея да ги ям, само в кафето си слагам а от време на време ми се иска да ям захар с лъжица от буркана направо  Simple Smile

# 817
  • София
Здравейте  Hug
Днес правя 2 месеца с Дюкан и давам отчет
свалени 10,500 кг. Мерки не съм мерила.

*tan4eto* благодаря  Hug
Цоци благодаря  Hug
Cote честит рожден ден  newsm59
Сипете си бързо чаша вода

# 818
  • Бургас
Благодаря за разясненията на всички!  bouquet
Имам питане-при мен килограмите за сваляне са 5-6 колко време да съм на протеини?
И втори-от къде в Бургас да си набавя трици? newsm78

# 819
Belle Fleur , 5 дни ударна направи. Ще свалиш 2 кг предролагам от ударната.

# 820
Добър ден, дюканки и дюканец! Hug
Най- накрая тоя кантар се размърда и показа -1 кг. Много ми е приятно, че се оттървах от зациклянето и продължавам със свалянето.
Искам много да благодаря на всички за подкрепата и безкрайно ценната информация, която черпя от този форум.  bouquet
Вероятно ако не бях намерила тази приятна компания, отдавна да съм се отказала и дюкан щеше да е просто една от диетите, които съм спазвала. Мотивираха ме снимките, коментарите, линийките ......  bouquet
[/b]Cote nbirthday!!
деница17newsm81!
афродита , браво!Постигнала си целта си! newsm10
biala i dobra, Belle Fleur,gia_fire , успех! Grinning

# 821
  • София
Здравейте, момичета и момче.

По-наблюдателните от вас може и да са забелязали, че има-няма два месеца не е мръднала моята лентичка със свалените килограми. Също така може би сте забелязали, че постовете ми са малко спамовидни - поздрави, целувки, забележки за нарушения, тук-таме някое избухване в типично мой стил, но не и нещо конкретно за режима, камо ли отчети и снимки.

Причината е, че от около 2 месеца излязох от режима. Не го обявих, защото съм малко суеверна, а и защото имаше някои проблеми, поради които се наложи малко да полежа в болница. За заинтересуваните да уточня, че по думите на моя лекар такива проблеми се случват на около 60 % от жените в това състояние и не са причинени от режима. Така или иначе всичко се оправи и сега със спокойно сърце мога да ви споделя нещо, което пазех в тайна от доста време. Надявам се да ми простите потайността  Embarassed Ще си имаме бебе! Очакваме го през март 2009 г.

Конкретно за режима: не можах да спазвам 3 олекотена фаза, определено. Още от началото вкусовете ми се промениха доста... Не чак като на Мишлето, но чувствително. Освен това не ползвам подсладител и знам, че е добре да консумирам и мазнини в ограничени количества. На практика съм на нормално хранене без пържени храни, с много плодове и зеленчуци и с минимум сладкиши.

Пожелайте ми успех Simple Smile Сега ще сменя и лентичката си  Embarassed

ЕДИТ: Който не ме позна, аз съм си (М-зИленкУтУ) - вече нямам нужда от буквички пред ник-а  Embarassed

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 15:05 от зелено човече

# 822
  • софия
МзиленкУтУУУУУУУ,М-то проработи! HugРадвам се много за теб.Пожелавам ти безпроблемно бременеене,а на пролет един,красив,здрав,бебок.ОХааааааааа,много ми е кеф.УСПЕХ!!!

# 823
зелено човече, честито ти бъдеща рожба.... stork-boy или stork-girl каквото е живи здрави да сте Simple Smile  bouquet Целувки Simple Smile

# 824
Здравейте сладуранковци Дюканковци!!!!  Hug
Влизам само да се похваля че съм с още едно килце надолу  newsm68 newsm44 smile3521
Вчера ходих на шопинг терапия.. няма да ви казвам колко готино ми стана като продавачката ми каза колко съм слабичка...  Mr. Green  даже успях и нея да привлека в Дюканството, след като искаше да узнае тайната на моята форма! И... да ви се похваля преди влизах едва едва в 32 номер панталонки, даже с голяма мъка, а вчерашната ми покупка е 29 номер  Joy
а можеше да вляза сигурно и в 28, но ми стана неудобно да пробвам целия магазин!!!!
еми това е от мен! Много минусчета ви пожелавам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт