Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 108
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 120
До Всички,извинявам се,че така ви ядосах със въпроса си,ще си взема забележка...все пак съм от скоро и за първи път приготвих това.......ок,разбрах Ви и отново се ИЗВИНЯВАМ!!!

# 121
Слънчицето,благодаря ти много  bouquet

# 122
Благодаря за доброто посрещане, момичета!!! newsm03......според калкулатора от моите (бивши вече newsm44) 68,3 кг. при височина 163 см трябва да стигна 60 кг. Надявам се да е по-скоро, че ми предстои кръщене и сватба......а ми остават още към 4 кг. Стискайте палци да успея до октомври. А питам за сухото обезмаслено мляко защото и моят съпруг се присъедини към режима, а му се яде много сладко и видяхме в рецептите 1 тортичка в която има точно такова мляко в продуктите....а ми се иска да му угода...ама как като не намирам Crossing Arms

# 123
коколинка, аз оня ден си купих от Била. По конкретно в тази в Х.Димитър, но според мен точно коя е, няма значение. Седи на щанда със сухите сметани за кафе.

# 124
LamaRina, Браво на теб за 17дни, -9.600 си  сепеееееееер... Аз имам да свалям 10кг, ако мога и аз за толкова време ще съм много щастлива. Само,че много ме е страх от стриите. Момичетата много стрателно са писали за тях, ама отде време да изчета всичко

След изпита и на това ще му дойде реда Simple Smile

Поздрави на всички момичета със страхотни разлики,страхотен стимул сте ми.

Пак казвам. Без Вас нямаше да устискам.

Тъй като съм нова и не съм ориентирана..... Искма да знам как да си сложа линийка,като всички вас!

# 125
Има цял раздел с правила и указания, както и място за тестване на снимки и т.н щуротии.

Тема: Как се поставя лентичка с календар на бременността и др.? 

Явно четенето не любимо занимание. А аз се чудя после, защо по цял ден ни заливат къстъмъри с въпроси как се прави това или онова, за което има прекрасни ръководства с картинки. Едно е да попиташ - абе пробвах това и това, прочетох това и това, ама не става в еди коя си стъпка - тогава с кеф да отговориш, като видиш, че човек се постарал нещо да попрочете и опита да направи. Ама на готово си е друго.

# 126
  • София
Крисче, не си ли малко крайна?

По твоему трябва само да четем и да спрем да пишем ли???
Аз разбирам да хокаме някой, който пита неща, които са дебело подчертани в първата страница, но чак пък за линийката... newsm78

А освен това има кой да раздава тиганите и да пуска вълците, не се нерви толкоз!!! Peaceи на ветеранките им писва, но все някой светва новичките... нали затова сме тук!

# 127
Здравейте момичета и момче! Тъй като от няколко месеца си вися на "терасата" най- сетне реших да се включа и да ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!   bouquet Понапълнях доста последните две години и реших да си търся подходящ режим, провокирана от безкрайните обсъждания на режима на д-р Дюкан се пъхнах във вашата темичка и още на следващия ден, след като видях страхотните ви резултати си купих книгата и започнах. И така до днес след два месеца и половина вече разхождам новите си дрешки с удоволствие и самочувствие Party
Започнах от 85кг. при ръст 175, в момента съм 65кг. и предстои навлизане в трета фаза, но понеже съм си бавничка още се настройвам за нея Simple Smile Та от мен една голяяяма Hug и много минусчета и закачливи пламъчета в очичките

# 128
  • Пловдив
Мариа, добре дошла   bouquet Трябваше да пишеш по-рано. Е, караме се понякога, ама и ние сме хора, колкото и невероятно да е  Mr. Green

# 129
Поста ми беше принципен, не се отнасяше за линийката конкретно, но така излезе.

Съжалявам и се извинявам, ако съм засегнала някой.  Peace

# 130
Мария Димитрова, такива постова, радват много. Браво на теб. Представям си с какво самочувствие (основателно) се фръцкаш и то не само пред огледалото. Laughing Heart Eyes Laughing

p.s. извинявам се за 2та поста един след друг. Тържествено обещавам да не се повтаря Wink

# 131
maria_dimitrovva,
Добре дошла и от мен ! И аз съм нова  и много благодаря на момичетата, по-старши Дюканки, че ме приеха в тяхната дюканска компания Simple Smile А за разприте....Жени сме си...нормално е да има кудкудякане в курника  Simple Smile

# 132
  • София
Извинявайте предварително,
пробвам да кача 2 снимки преди и сега, дано се получи
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278592

# 133
Здравейте!
Само да се обадя, че утре или в петък пътуваме за морето!!!
Там нямам кантар и няма и да си нося, няма да плувам, като миналия път Joy, дано като се върна имам с какво да се похваля!
Умната на всички - това не е диета, в която ни се казва какво и в колко часа да ядем - това е принцип, който всеки трябва да нагоди към себе си.Има много инфо и рецепти, но те са само, за да се ориентирате какво ще ви пасне най-добре.Никой не може да взема решения вместо вас, нито пък да носи отговорност.
Хайде, останете си със здраве!

Браво, Луси!

# 134
Здравейте дами и господа!
йо-хо-хо имам си вече линийка Laughing
Радва се че в този форум сте по толерантни-да ще има много нови(дай боже) които ще задават странни и безмислени въпроси ,но бъдете търпеливи Praynig

Общи условия

Активация на акаунт