голям проблем за малки гърди :)

• 22 727
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
Здравей, ако все още си търсиш малък сутиен мога да ти препоръчам едно магазинче до Окръжна болница/в младост сити център на партера/Там има голямо разнообразие от сутиени и има и малки размери /чашка А/Магазинчето  е съвсем ново!

# 46
hi izvinqvai 4e ti pi6a az sum dete maika mi prodava v 1 magazin za belio no e v dryg grad  firmata se kazva Mirali i ima mn hybavi ne6a ako iska6 vlez v saita im Grinning

# 47
И аз имам проблем (всъщност не знам колко е проблем, защото не ме притеснява).. гърдите ми са малки и рядко се намира сутиен, който да ми стои добре. А относно бельото на КИА ,купувам си го от едно магазинче намиращо се  Thinking като тръгнеш от Червения площад в посока Окръжна болница, вдясно.. Има и нощнички, чорапи, най-различни размери бикини, тонгс и т.н Simple Smile

# 48
А къде може да се види бельо Киа в Бургас?

# 49
  • София
И аз го имах този проблем. За съжаление в България не намерих разрешението му. Единствените сутиени, които ми стоят добре са 70 А на H&M. Да се надяваме, че скоро ще направят магазин и тук, че засега алтернативата ми е да си купувам по повече бройки от чужбина.

# 50
Откакт си купих  сутиени на Луна от Севън секондс се отказах от силикона Wink Wink Цената му е 109 лв.Супер сутиен- няма раве

# 51
Elyah може ли сайт за тези сутиени да ги видя.ДРЕНКА -къде по-точно на Чаталдга е този магазин където прдават KIA.

# 52
Чаталджа -имах предвид Simple Smile

# 53
При това положение ти препоръчвам сутиените с течен силикон Peace - имам предвид тези, които вътре в чашката е силикона, а не другите - със силиконови подплънки  bouquet Аз нося само такива, създават илюзия, че има "какво да пипнеш" Mr. Green Blush и го няма проблема с  разтварянето. Моите са на Teleno, но има и други марки, предполагам! Wink

Абсолютно Peace Така преди време си помислих,че етърва ми си е сложила импланти до момента в който не я видях на плажа Peace

# 54
a каква е цената на подобен сутиен с вграден силикон, в един магазин ми казаха 32лв - нормално ли е?

# 55
a каква е цената на подобен сутиен с вграден силикон, в един магазин ми казаха 32лв - нормално ли е?

Около 120, 130 лв. Peace Макар че има и такива по 70, 80 лв., с тази разлика че "съдържанието" на течен силикон вътре е на половина Peace За мен ефектът от носенето на по-евтиния вариант е неудовлетворителен Embarassed, предпочитам по-скъпия Peace 32 лв. е прекалено "евтино" за българските търговци и за мое огромно съжаление Confused И на мен ми се иска такава цена, но досега не съм срещала.

# 56
kiora а да знаеш случайно във Варна има ли магазин на Teleno и къде е той? newsm78

# 57
  • В къЩи.
миличка , знам точно какво търсиш Simple Smileимам същия проблем .аз нося размер 65 и да си намеря такъв сутиен е почти невъзможно.Пращам ти един сайт от който си поръчвам сутиени и за да не се отварят ти препоръчвам модел с формована триъгълна чашка.Откакто открих този модел се чувствам супер - мне се отварч нито когато се навеждам или нещо друго.Ето адреса:www.flirt.delfina.bg

Напълно подкрепям  Peace Съвсем инцидентно се сдобих с такъв с триъгълни чашки и съм супер доволна,но не са купени от посоченото место.

# 58
kiora а да знаеш случайно във Варна има ли магазин на Teleno и къде е той? newsm78

Аз съм от Сф, нямам представа за Варна Confused, съжалявам, че не мога да бъда от помощ Sad При всички случаи обаче има и други марки, които предлагат въпросния сутиен, водят го liquid bra, аз, например, въднъж преди години се сдобих с такъв от магазина на Seven Seconds тук, в София Peace

# 59

Общи условия

Активация на акаунт