Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво може да означава синьото щъркелче в контекста на бременността?
Какви са предимствата на активното раждане, както е споменато в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво може да означава синьото щъркелче в контекста на бременността?
-
Какви са предимствата на активното раждане, както е споменато в дискусията?
Статията, обсъждана в дискусията, вероятно подчертава предимствата на активното раждане. Този метод позволява на майката да изпита процеса по естествен начин и да роди без ненужна болка. Това може да бъде от полза както за майката, така и за бебето, като същевременно подчертава важността на комфортната среда по време на раждането.
-
Какви са различните мнения относно продължителността на кърменето и използването на стерилизатори за бебешки бутилки?
-
Какви са мненията във форума относно кърменето на бебетата?

. Пред хора се сдържам, но като се прибера вкъщи - не знам как не пускам кръв. Онзи ден мъжо се смя до посиняване, щото му казах, че направо получавам оргазъм, като мога да се почеша
Мажа се с едно козметично мляко, но явно няма полза. Предполагам, че гърдите ме сърбят от сутиена и ще го сменям, но за корема
. Оплаках се
), че не знам как ще излезе
Като казах на баба ми, тя веднага започна с наставления да не ям много сега, за да не стане голямо бебето и да не се мъча
Много усмивки и хубави подаръци днес!
много късмет и прекрасно бебче през януари!
Green eyes, да си жива и здрава и много обичана!
( извинявайте за описанието). Много се притесних, аз от както съм бременна за първи път повръщам, не ми е ставало лошо даже и в първите месеци. Не знам какво беше това чудо - може би понеже хапнах много рано сутринта и направо ми пригладня зверски, та от това нещо да се е раздразнил стомаха. Ама дано не се повтаря, че се изплаших. Сега хапнах една препечена филийка, пия вода повечко и уж сега съм по-добре.