Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво може да означава синьото щъркелче в контекста на бременността?
Какви са предимствата на активното раждане, както е споменато в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво може да означава синьото щъркелче в контекста на бременността?
-
Какви са предимствата на активното раждане, както е споменато в дискусията?
Статията, обсъждана в дискусията, вероятно подчертава предимствата на активното раждане. Този метод позволява на майката да изпита процеса по естествен начин и да роди без ненужна болка. Това може да бъде от полза както за майката, така и за бебето, като същевременно подчертава важността на комфортната среда по време на раждането.
-
Какви са различните мнения относно продължителността на кърменето и използването на стерилизатори за бебешки бутилки?
-
Какви са мненията във форума относно кърменето на бебетата?
И повтарям на Лорини думите, че който не е включен да казва, щото сме писали само тези, които до аватарите си са посочили тази инфо.. Е, може и от тях да сме пропуснали някого, ама не се сърдете, а само кажете
МНОГО УСМИВКИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ И ЗА НОВА ГОДИНА ЗДРАВ И ХУБАВ БЕБОК

Ще бъда благодарна ако някой ми го сложи,че с моя юзер на ПС-то съм се логнала завинаги и няма излизане

мн съм бясна ! Сега ми отиде почивния ден по дяволите и тр да отида на ЖК чак след месец отново . Понеже едва ли някой ще ме освободи втори път ... А аз исках да знам цвят на щъркелче ...

Бъди много здрава и щастлива и нека идния Януари ти донесе най-хубавия подарък 
само хубави мигове ти желая с нас...
Лека и безпроблемна бременност и много положителни емоции!